icon

MUDr. Jiří Kozel v Spišskej Novej Vsi

martina364
16. mar 2013

Dobre ranko..Hladam nejake zienky ,ktore chodia ,alebo maju nejaku skusenost s tymto lekarom.Chystam sa k nemu a rada by som vedela ci je dobry odbornik /ludsky pristup,3D,4D /.Mozte mi ho odporucit?

Strana
z2
normita45
23. jún 2013

čaute babenky bola som na to 3d u pana doktora Kozla a možem povedat,že je to vynikajúci doktor milý príjemny a hlavne ochotne všetko povie čo vas zaujíma a tak isto vie poradit mne povedal,že maličke ma niečo s nožičkami,že ma chodidla vybočene no neviem lebo moj gynekolog mi zas tvrdí,že tam nič také nevidí tak neviem ani komu mam verit a tak isto mi na tom 3d povedal,že budem rodit o 2 týždne skor a moj doktor mi povedal,že sa mam držat toho termínu ktorý mi dal on tak ja už som stoho jelen neviem komu mam verit no uvidíme ako to bude pokračovat neviem či som v 32. alebo 30. týždni.

mirka5607
2. apr 2015

Ahoojte kocky ☺ Chcem napisat ohladom vysetrenia, 3D/4D ultrazvuk v SNV... ked som sa objednavala, volala dom priamo s Doktorom. Pan Kozel bol mily, prijemny a snazil sa pomoct. Ked sme prisli, privitala nas prijemna pani doktorka Iveta Habasova, ona aj urobila ultrazvuk.Vsetko pekne vysvetlila, na otazky odpovedala a snazila sa aby ultrazvuk a vsetko podstatne dopadlo tak ako ma. Nasa malicka sa dlho nechcela ukazat, ale pani doktorka cakala a nakoniec nam aj urobila fotku ☺ Vysetrenie nas stalo 39 € a k tomu sme dostali fotky a video na CD. Mozem len a len odporucit.

bubinkaaa
22. nov 2016

neviete aky ma system,musim tam pol dna v cakarni presediet,ci objednava pacientky na urcity cas??

dankolia
14. feb 2017

Maminky kolko sa plati za jednu 3D fotku Dakujem

Strana
z2