Mudr, Jozef Janovský. Ako to uňho chodí?
Baby chodíte niektorá k tomuto lekárovi, zaujíma ma hlavne ako to unho chodí, ked ste tehotná.
Ahoj Ja som k nemu chodila,ked som bývalá v košiciach.On ti hned na začiatku dá taký zoznam vyšetrení,odberov krvy a ultrazvukov (je tam datum a cas). Myslím,že je to celkom v pohode.
A ako to unho prebiehalo ked si tam prisla že si tehotná, teda ako zvykne vyšetrovať?A koľko sa plati?
Ahoj, chcem sa ešte opýtať či robí aj fotky z ultrazvuku a za koľko lebo na stránke spomína len video, tak či vôbec robí aj fotky, dakujem.
Dr. JANOVSKY sa uz prestahoval na Myslavsku 644 v Kosiciach, je v Centre fetalnej a gyneklogickej diagnostiky a je to tam uplne nove, od nabytku, cez vysotrovacie kresla az po najmodernejsi 3D/4D ultrazvuk, fakt spicka bola som uz na nom v ramci preventivy aj pocas tehotenstva a vsetko pekne poukazoval. Ak neviete trafit tak volajte na tel. 0903 138 306, je aj na webe www.usg.sk
Ahojte som v 12 týždni a mam isť k emu na vyšetrenie aj na utrazvuk a chcela by som vedieť či by na ultravuk mohol ísť so mnou aj môj priateľ?
@biancal - ja takisto nesúhlasím, ja chodím k nemu už od prvého tehotenstva a aj teraz v druhom a nik ma nenútil aby som si nejaký ultrazvuk platila, iba mi ponúkol ten v 12.tt že je to dobré absolovať ale určite na nikoho nevyvíja nátlak. A myslím že je to dobré absolvovať, bábo pekne skontrolujú, ja určite neľutujem. A to že by nemal záujem o pacientky je tiež blbosť, vždy sa opýta či je všetko v poriadku či nemám ťažkosti, odpovie na otázky, určite nevyháňa, na ultrazvukoch všetko pekne povysvetľuje a neodbije to za 5 minút.
@biancal Ja tam chodim tiez mi nieje bohvie ako sympaticky :D k nemu chodim len na poradne ale ultrazvukove vysetrenia tam robi aj Juhas a ten je na jednotku, nevymenila by som sa nikoho 🙂 ak sa objednavate na utz na tom cisle staci sestricke povedat, ze sa chcete objednat na utz k lekarovi juhasovi na jeho volny termin 🙂 on vam pekne vsetko vysvetli poukazuje 🙂
@biancal to su testy v labakoch, nie vyšetrenia u gynekologa. On ti asi niekedy predtymto datumom zobral krv a poslal do labokov a tieto urobili rozbory krvi a nahodili vyučtovanie do poistovne až v tieto datumy, ktore si ty uviedla. Je to normalne.
Ja tohto doktora len a len odporučam. Ako každý človek, aj tento má svoje muchy, má horšie a lepšie dni, ale vo všeobecnosti musím povedať, že dokonale sa celé moje tehotenstvo o mňa postaral. Teraz mám tehotnú sestru a ide sa k nemu tiež nahlasiť.
V úvode som trochu bojovala som sestričkou, ale našli sme si cestu a dnes je to aj s ňou v úplnej pohode 🙂
Ja k Janovskemu chodim asi dva roky,ale povedat sa neda,ze "chodim". Totiz sa snazim tam vyskytovat co najmenej,hlavne kvoli sestricke,ktora tam evidentne ordinuje miesto doktora,je to strasna krava. Clovek sa nacaka aj v prazdnej cakarni,recept napr. na antikoncepciu si musim zavolat prv,ale teraz som tam volala 4 tyzdne a ani mi nedvihla,a to som volala denne,kazdych 5 minut....dnes mi dvihla,akurat sa ohlasila "no,co?"mi huba padla....nastastie som si lieky zohnala uz skor aj bez receptu. Ak,nedajboze,mate aj vazny problem,tak to prv musite vysvetlit sestricke a ONA rozhodne,ci je to vhodne posunut doktorovi. Je tak drza,arogantna a hnusna,ze by som jej najradsej vrazila. Nastastie som si nasla alternativne doktorku na poliklinike na Rastislavke,MUDr.Trebunovu a ona je dobra,obraciam sa na nu ked sa neviem dobojovat k Janovskemu.....
dakujem,cislo na neho mam,ale co viem,tak volat vraj len vo vaznych pripadoch. ale uz to asi budem robit len tak. a na vysetrenie len so zbranou,vykopnem dvere ku sestricke,zarevem vsetci k zemi a pojdem na vysetrenie :D a dakujem,aspon vidim,ze podobnu skusenost nemam len ja 🙂
moja skusenost je zla...odisla som od neho,velmi naladovy,vypocitavy clovek,ked nemal den,cisty koniec...a to by si jeden lekar nemal dovolit..o sestricke nehovoriac,ta bola rarita s akou som sa este nestretla...presne ako opisala vkaktav vyssie...
Mudr. Janovský podľa mňa sa venuje pacientom a snaží sa prísť čo je za problém ak nejaký je . No nieje stroj a preto aj on určite má svoje dni -a ktovie možnože ani tá pacientka nemala svoj deň -
Som dlhoročnou pacientkou Mudr.Janovského,je to vyhladávaný odborník,čo môžem iba potvrdiť.Rodila som prvé dieťa až po 40tke,na všeto ma pripravil,kontroloval mna aj bábo,odporučil pôrodníka+ak by sa vyskytol problém,bol nonn stop k dispozícii.A čo sa sestričky týka,je to jedna milá pani,ktorá má aj v anbulancii a pri asistovaní p.dr.čo robiť.Nikdy s nou nebol problém,či pri priamom,alebo telefonickom kontakte.

nenapislaa si mesto ale ak myslis Kosice skus pozriet aj do tychto tem
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...