icon

MUDr. Marcel Lupták. Chodíte k nemu?

lusinkaj
17. feb 2009

ahojte,je tu niekto kto chodi k Dr.Luptakovi?ak ano napiste ake mate skusenosti,ci ste s nim spokojne... 🙂 dakujem

seliselka
3. okt 2013

@jarkaleskova presne ako pises...a ma problem este aj kartu dat...normalne mi nechcel dat kartu ze on nato nema cas..uplna arogancia...sam si odhana pacientov..tak mu treba...nieje najlepsi a ani jediny 🙂

tanihy
13. okt 2013

ahojte, ja na neho nemozem povedat ani jedno zle slovko... podla mna sa stara dost, dokonca prisiel za mnou aj do nemocnice a to nemusel podla mna.

mandy29
20. okt 2013

inak všimli ste si že zaviedol spoplatnovanie každej návštevy 3 eurá...normálne ma to vytočilo, lebo za obdobie tehotenstva nechám u neho tak cca 24 eur a nechápem za čo 😒

emelia18
Odpoveď bola odstránená
seliselka
22. okt 2013

@emelia18 veď to každá z nás aj urobila keďže nieje lekár ako má byť....tu nikto nič nerieši, len si vymieňame skúsenosti a ako vidím je ich neúrekom a viac negatívnych ako pozitívnych...ja som si našla lekára ktorý je ozaj pán doktor a nie ten "populárny fotograf"

ivanaa1
6. jan 2015

Ahojte maminky je tu niekto kto si bral od doktora Luptaka kartu? napisete mi

andys11
24. nov 2015

Kocky, neviete, co je s dr. luptakom? Segra tam dnes sla po roku a doktor tam nie je, nejaka nova doktorka, dvere prelepené... Neviete niekto nieco?

maryennn1
2. jan 2016

@andys11 ahoj, prosím ťa, zistila si čo sa deje?

fionahope
2. jan 2016

@maryennn1 je tam teraz dr. Hajdu, mila a v pohode, ja som si tam dala kartu

maryennn1
3. jan 2016

@fionahope ďakujem pekne za ino, ona prevzala všetko doktorove pacientky? a je to dobrá odborníčka, nevieš? ja som totiž ešte o nej nepočula

jaruska74
3. jan 2016

Aj ja som sa tak prekvapila minule. Nova doktorka bola mila, nrmala som z nej zly pocit, ale bola som len na prevemtivke....takze neviem nakolko je odbornicka. Ale za Luptakomi je velmi luto,skoda ze odisiel jemu som verila....

fionahope
3. jan 2016

@maryennn1 tak ja zial porovnat ci je odbornicka, pred nou som mala hrozneho dr a ona je moja druha, ale je kus nesetrna co sa tyka vysetreni tam dole, vzdy ma to zaboli lebo ona pouziva nejake kefky ci co. Ale inak je v pohode, som tehotna a zatial myslim ze robime vsetky potrebne vysetrenia. A ano prebrala vsetky pacientky.

maryennn1
3. jan 2016

@fionahope prosím ťa a robí ti sono každú poradňu? vďaka

fionahope
3. jan 2016

@maryennn1 tak mala som zatial 2 poradne, na prvej sa pozrela a videla som poriadne, poistovna jej preplaca 3 take sona, na druhej sa pozrela len tak narychlo ci bije srdce a vlastne mi aj pivedala co to bude, teraz idem 11.1.na ten druhy ultrazvuk, ktory bude velky a preplateny poistovnou, ale teda ano, pozrela sa stale ked som u nej bola 🙂

maryennn1
3. jan 2016

@fionahope super, ďakujem pekne za infošky, chcela by som tam ísť už zajtra alebo v utorok, nevieš, dúfam, že nemajú dovolenku?

eviq
3. jan 2016

@maryennn1 Mary, Erika chodila k luptakovi, pri tejto novej bola len raz, čo viem, tak neurobila dobrý dojem na ňu, neviem, ci nechce zmeniť. Môžem sa jej opýtať, keď s nou budem hovoriť.

maryennn1
3. jan 2016

@eviq no hej opýtaj sa, budem rada za každú info, ja som bola s Luptákom veľmi spokojná, tak som teraz z toho na nervy, že je tam iná dr. ☹

eviq
3. jan 2016

@maryennn1 ok, dám ti vedieť 🙂

keyneska
3. jan 2016

@maryennn1 zajtra pracuju urcite, ved chod k nej raz a urob si vlastny nazor 🙂

maryennn1
3. jan 2016

@keyneska áno, to mám v úmysle 🙂

minnie55
6. jan 2016

Dievcata, neviete, co sa s Dr. Luptakom stalo ? Preco predal ambulanciu ? Pripadne, kde teraz robi ?

andys11
7. jan 2016

@minnie55 predal ambulanciu, teraz robi iba na onko v Starej nemocke...

zukuvi
7. jan 2016

@maryennn1 a ona je este lepsia 🙂

maryennn1
7. jan 2016

@zukuvi akože Hajdu je lepšia ako Lupták? tak si to myslela? no v pondelok tam idem, takže uvidím 🙂 a prečo si myslíš, že je lepšia? v čom? 🙂

zukuvi
7. jan 2016

@maryennn1 bola som u nej sice len 2x, ale pacila sa mi. Luptak nebol zly,ale zvykol ma odbit nejakym receptom a dovidenia. ona mi urobila komplet vysetrenia nie len v ramci preventivky, vela vysvetlila, mila bola a poradila mi, ale nie rady typu ako "keby som bol ja zena hned si dam Mirenu 😀" (Luptak). zatial som spokojna, dufam ze to tak ostane. drzim palce

fionahope
8. jan 2016

@zukuvi Hej v tomto je skvelá ale druhá strana mince, su objednaná na 10:15 a dnu ides o 12 :(

zukuvi
8. jan 2016

@fionahope to sa mi (zatial) nestalo. veru blbe, lebo ja ak nechavam mamke deti tak nemam cas vyckavat v cakarni. :-/

mona_b
24. feb 2016

@zukuvi a sestrička ostala tá istá 🙂 ďakujem za odpoveď 🙂

zukuvi
24. feb 2016

@mona_b ano tá Marica tam stále je 🙂

mona_b
25. feb 2016

@zukuvi áno, chodila som k nemu asi 4 roky ... No naposledy som tam bola po šestonedelí minulý rok v marci, tak preto ma prekvapilo, keď som si ho nenašla na mojlekar.eu ... A namiesto neho som sa mala prihlásiť k tej lekárke ... Ale tak čo tu čítam, vyzerá že bude celkom dobrá ... A so sestričkou sme si vždy dobre pokecali, máme spoločných známych, tak som rada, že aspoň ona tam ostala 🙂 ďakujem