icon

MUDr. Michal Pavlita. Chodíte k nemu?

bershka
16. nov 2008

ahojte kočky. chodíte niekto k tomuto lekárovi? chcem sa dozvedieť vaše názory. ja som bola doteraz max. spokojná, až na nevrlosť sestričky, ale tá mi je ukradnutá, ale naposledy čo som tam bola, bola tam jedna mamička s bábätkom, ktoré plakalo a dr. vybehol a začal na ňu vrieskať, nech si to decko ukľudní, že sa nemôže sústrediť atď. strašne som bola zklamaná jeho prístupom... ďalej, čo sa týka poradne. objednáva na mesiac dopredu a už sa viacerým stalo, že ich nezobral, ale najprv pobral tie, čo boli objednané a tie "nestihnuté" poradne nechal čakať aj vyše hodiny. už som pomaly v 26 tt a ešte ma stále neobjednali na glukózu. ako s odborníkom som s ním vážne spokojná, je precízny a ochotný, ale nejak v poslednej dobe sa mi zdá, že to kdesi "vázne".
máte s ním skúsenosti ako s pôrodníkom? lebo neviem, kde chodí rodiť budúce matky.

Strana
z4
senan
23. okt 2025

@misulienkamisa a coho si sa obavala? Ze ostanes bez lekara ci toho ako sa unho budes citit? Mna teraz caka taky mini zakrok ale nastastie pan doktor mi ho bude robit osobne na jednodnovke tak som trochu kludnejsia.

misulienkamisa
3. dec 2025

@vlasta1818 u mna je to tiez neporovnatelne s tym predchadzajucim. Preto som na zaciatku mala aj obavu, ako to budem znasat, ten blok co mi vytvoril, sa len tak lahko nedal odburat. Ale postupne som sa ho zbavila.
@misulienkamisa skor celkovo som mala strach ist k akemukolvek gynekologovi, cokolvek sa pytat, komunikovat.

Strana
z4