Mudr. Monika Antošová. Aké s ňou máte skúsenosti?

klementina
23. máj 2010

chodite niekto k tejto lekarke? ake mate skusenosti? chcem zmenit uz druhy raz lekara, jedna znama mi ju poradila, ale chcela by som pocut viac nazorov, aby som sa zase neunahlila so zmenou. ste s nou spokojne? dakujem

anina18
15. jún 2010

Ahoj klementina,

ja tam chodim uz rok, vzdy som bola nadmieru spokojna. Je naozaj perfektná. Má vľké skúpsenosti, sestricka je mila. Objednava vylučne na čas, nemiesaju sa tam chore deti so zdavými. Ma aj pristroj, ktorý dezinfikuje miestnosť, ak je tam dieťa napríklad aj so splami. Robi CRP z prsta, antibiotika dáva nalzaj, len ak je to nevyhnutné. Ak sme potrebovali sonosgraficke vyšetrenie aj iné vyšetrenia sa robia na Kramároch.
Vrele odporúčam.

Anina

jankabodka
11. okt 2010

Som rada, ze si anina18 napisala, asi aj my ku nej pojdeme, idem sa s nou zajtra stretnut.

cucuriedka
30. dec 2010

@jankabodka ahoj, chodite k doktorke Antosovej? ste s nou spokojni? dakujem

jankabodka
23. feb 2012

Ahoj! Prepac, ze som ti neodpovedala, az dnes som si zacala skumat, ako to tu funguje - moje konto a tak. A vidim, ze si pisala. Chodite k MUDr. Antosovej? Ste spokojni?

rozmyslajuciotec
27. jan 2013

Ahojte, my sme u nej boli asi rok a sme radi, ze sme odtial odisli, lebo:
1. Pani lekarka nie je ochotna tolerovat iny nazor na ockovanie ako presadzuje. Tiez nas udala na urade, za to, ze sme odmietli ockovanie. Diskusia s nou nebola z jej faktograficka, ale emocialna a odmietala argumentovat na nase argumenty.
2. Lekarka sa snazila zavsetkym hladat problem resp. vyrabat problem a liecit hlavne liekmi/antibiotikami.
3. Pristup do ordinacie nie je lahky, ak dieta este mate v kociku resp. vo vajci. Su tam schody.

Vsetky tieto negativna podla mojho pocitu suvisia s peniazmi a snahou zarobit, co najviac. Suvisi to s klasickym problemom sucasneho zdravotnitva, kde vacsina doktorov netoleruje diskusiu a ide im hlavne o peniaze. Dnesne zdravnotnicto neodstranuje priciny chorob, ale len zmiernuje nasledky a za to su plateni.

Aby som nebol len negativny, tak objednavanie na cas fungovalo super. Doktorka bola vyborne organizovana, co sa tak casto nevidi. Avsak, ak rozmyslate inak ako Vam diktuje TV, resp. zdravotna poistovna a lekarensky biznis, tak neodporucam tuto doktorku. Uz len kvoli nicomu inemu, ale ked sa doktorka nevie za cely rok ani usmiat, tak asi nieco nebude uplne OK.

emogeon
3. apr 2013

mate este nejake skusenosti s touto lekarkou pls....

hoohoo
18. aug 2013

najuzasnejsia pani doktorka na svete !!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 zachranila mi dieta po prichode z anglie,absolutne profesionalny nadstandardny pristup, okamzite alebo po kratkom case odpise smskou radu,lieky, dokonca po par mesiacoch mi povie,to,nad cim doma !!! este premyslala / ohladom jednej diagn.,to nie je podstatne /,o dieta sa stara absolutne profesionalne materinsky,perfektna diagnosticka,ustretova,VZDY pomohla ,vysetrenia na profi urovni, mila ,zalata sestricka, dakujem BOHU,ze som si ju vybrala lebo taku istotu, ktoru mam pri nej, je pre matku dietata jedna z najdolezitejsich, doprucujem ju vsetkym, inak vyborna pozicia,kusocek od fakultnej DN Kramare, sme tam skoro 3 rok, zatial urobila maximum, moje skusenosti a vysledky s liecbou bez debat - VYNIKAJUCE, ani sa nedivim, ze mamka ju p.dr. videla v televizii ako hosta, ma veru co ponuknut... a vyborne zpracovane webky taktiez,... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zu666
15. apr 2014

Kedze mam syna po zavaznom ochoreni, vyber kvalitneho pediatra bol pre mna velmi dolezity. Potrebovala som naozaj dobreho odbornika,co sa vyzna, ma skusenosti, odborne znalosti a hlavne je pedantny a nenecha nic na nahodu. Pani doktorka splna moje naroky naozaj po vsetkych strankach a to uz mame nejake tie skusenosti s lekarmi v minulosti a viem posudit, ci je dany lekar na mieste. Skutocne velka spokojnost.

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hildred
4. júl 2016

@peter952 Ďakujem, lepšiu referenciu si ani neviem predstaviť 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hildred
5. júl 2016

@peter952 Rozširujete bludy. Každopádne ešte raz ďakujem, hľadala som pediatra/pediatričku, ktorý má podobný prístup k očkovaniu a k pomätencom Vášho typu, úprimne som sa dosť bála, že budem musieť v nasledujúcich rokoch v čakárňach stretávať a počúvať antivax rodičov. Toto je dobrý filter. 🙂

petronelka77
5. júl 2016

@hildred Chodim k pani doktorke s malym a som max spokojna. Od augusta sa stahuje do Petrzalky.

hildred
5. júl 2016

@petronelka77 To naozaj? Škoda, vyhovovala by mi viac na Kramároch.

petronelka77
5. júl 2016

@hildred aj mne, teraz to mam od ruky....co uz

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moni244
6. júl 2016

@peter952 uz zase? Ty si nedas pokoj? Ze nahliadnut do zdravotnej karty cudzieho cloveka, ty si kompletny? Ochrana osobnych udajov ti nic nevravi? Ty sa tu ides navazat do doktorky, ako keby si mal s nou 20 rocne skusenosti, len na zaklade emailov. Ty to fakt nemas v hlave vsetko ok

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hildred
7. júl 2016

@peter952 Pán Peter, a keď sa vrátia ovčie kiahne alebo čierny kašeľ, budete ho liečiť vy osobne? Máte nejaký plán? Či potom už budete tej zlej oficiálnej medicíne veriť, keď vám bude umierať dieťa? A keď bude umierať moje? Či nad tým len mávnete rukou? Pánboh dal pánboh vzal? Prepáčte, ja keď už je raz vynájdené koleso, nezačnem teraz behať po lese bosá len preto, že veľa ľudí pri jeho používaní spadlo z bicykla. Očkovanie má vedľajšie účinky, má obete, má problémy, ktoré sa riešia, lenže ich riešia ľudia o sto levelov vzdelania vyššie ako ste vy a preto žiaľ nie ste schopný sledovať a chápať ich prácu. Lebo na rozdiel od vás a vašej antivax lobby, z ktorej sa už vo vyspelejších krajinách len smejú alebo plačú nad dôsledkami (len u nás je to ešte stále "trend" lebo si všelijaké Elekové ešte potrebujú zaryžovať na nerozhľadenosti a hejterstve oviec schopných piť aj Savo), to myslia s ľudstvom dobre a robia čo môžu. Zatiaľ čo vy ste egoistický ignorant najhrubšieho zrna a neželám si vôbec sa s ľuďmi ako vy v živote stretávať. Len ma mrzí, že neohrozujete len seba, ale aj iných ľudí. Terorizmus blbosťou.

sixtine
7. júl 2016

Prosim vás, o očkovaní sa možte pohádať asi v 20 iných témach na MK, tu sa pýtajú na skúsenosti s konkrétnou lekárkou. Fakt ma zaujímajú len tie a nie stokrát rozobraté provax a antivax argumenty. Prosim o presun do inej témy. Dakujem za porozumenie.

hildred
7. júl 2016

@sixtine Prepáčte, som v tomto virtuálnom mamičkovskom svete nová. A asi sa tu ani veľmi neohrejem 🙂 Ale ohradiť sa proti antivaxerom považujem za svoju občiansku povinnosť, kdekoľvek a kedykoľvek na nejakých narazím.

sixtine
7. júl 2016

@hildred aj ked tvoj nazor zdielam, ja sa radsej nezapajam - skoda casu a energie... Ale vytoci ma do nepricetna, ked si chcem najst konkretnu radu, odpoved a luskam sa stranami a stranami hadok a diskusii uplne od veci 😠 Ked si budem chciet zgustnut na antivaxeroch, viem, kde ich najdem.

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silvusik2
2. aug 2016

@peter952 Pozdravujem Vas Peter, chcela by som sa Vas opytat, ci mi viete navrhnut nejakeho dobreho pediatra v BA, ktory pochopi rodica, odmietajuceho ockovanie? Vdaka za radu

buckeye
2. aug 2016

@hildred peter sa tu ohana tym kolko ludi zomiera vraj koli liecbe, este ho nenepadlo sa zamysliet kolko by umrelo z tej istej skupiny, keby neboli lieceni vôbec a kolko by umrelo zo skupiny uspesne liecenych , ak by sa neliecili..a kolko deti zbytocne umiera tam, kde sa neockuje..dlha debata a strata casu..

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre