Ahojte, mate prosim skusenosti s touto p. doktorkou co sa tyka starostlivosti v tehotenstve a pristupu. Ocenim vsetky prispevky. Dakujem pekne
Velmi profesionalny, erudovany a ludsky lekar. Napriek tomu, ze nie som jej pacientka. Bola moj operater pri 3. sekcii. Urcite odporucam.
Dakujem pekne 🙂
Pri pani doktorke som rodila syna (prirodzene a bez epi), od cakacky az po samotny porod a bola neskutocne mila, ochotna pomoct. Pomahala vo vsetkom, ako sa len dalo, aby bolo dobre, a aby som co najskor porodila. Aj po porode ma chodila pozerat na izbu, ci je vsetko ok. Urcite ju ODPORUCAM!!! TOP lekarka!!!
@bzuki môžem sa spýtať, aj ste si ju zajednavali k porodu ,alebo iba mala smenu vtedy?
@lenkasvidrakova akurat v tom case bola v nemocnici, bola som jej pacientka pocas tehotenstva, po jej zavolani, bola ochotna ma aj odrodit. Velmi sa o mna starala, mala som iba stastie, ze tam zrovna bola. Vsetko prebiehalo lahko, prirodzene a celkom rychlo, kedze som bola prvorodicka.
@bell_28 ďakujem pekne aj ja k nej budem chodiť na poradne keďže je to najbližšia nemocnica a chcela by som aby ma odrodila, ale uvidíme, že ako treba riešiť potom.
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Bola pri mojom pôrode cisárskym rezom, následne po pôrode bola mojou izbovou lekárkou a za mňa perfektná, ľudská lekárka. Perfektný profesionálny prístup, aj keď nie som jej pacientka. Kedykoľvek počas hospitalizácie za mnou prišla, opýtala sa či niečo nepotrebujem, ako sa cítim a keď nečakane nastali problémy, veľmi mi pomohla. Bola som veľmi spokojná, počas tých pár dní sa o mňa zaujímala viac, ako môj vtedajší gynekológ. Je to síce krátka skúsenosť, ale určite odporúčam!