MUDr. Špila, Banská Štiavnica. Máte skúsenosti?
zakladám túto tému pre pacientky primára pôrodnice v Banskej Štiavnici MUDr Mariana Špilu, ako aj pre budúce mamičky, ktoré rozmýšľajú, že by chceli rodiť práve pri ňom. Zaujímali by ma vaše skúsenosti s ním.
@michaela1421 Zatiaľ áno 🙂
@ivvaa Ale bohužial len do konca roka :(
@smirnoftka Je tu ale super nový doktor,ktorý mňa rodil🙂
@ivvaa Jej super, takže už sa pomaly zabiehajú noví.. 🙂 Ako sa volá?
@smirnoftka Dr. Pahuli a nemenila by som za Spilu veru ani náhodou 😉
@ivvaa Ale veď Pahuli tam nie je nový a odchádza aj ten..
@ivvaa presne ako píše
@smirnoftka
Pahuli tam robí dávno,odchádza inde kvoli atestácii. Ja som pri Špilovi rodila,ja na neho nedám dopustiť,ani moj manžel . My sme sa chystali na tretie,ale toto situáciu mení a nechávame to zatial tak. Možno hluposť,ale šli sme dlhu cestu kvoli týmto ludom tam, na čele so Špilom. Ak tam nebudú,nikde sa tak cítiť nebudem. Nikde nie je možnosť byť rodina pokope na rodinnej izbe....veľká škoda
@smirnoftka No tak to je škoda... Ale aj tak to bude skvelá porodnica.Tie podmienky sú tu super 🙂
@michaela1421 ahoj, Spila dal v poslednych dnoch vypoved, uz v BS nepracuje, hovoril mi to primar na gyn-por odd vo ZV ked som min.tyzden bola unho na sono
@drahuska11 , tak to ma primar oddelenia vo Zvolene zle info, mne v B.Štiavnici byva kamoska a viem, ze primar Špila v B.Štiavnici normalne pracuje a je tam primar oddelenia 🙂
@drahuska11 , ale ci dal vypoved to neviem, ale viem, ze do konca roka je urcite primar gyn. - pôr. odd v B.Š. 🙂 , to je info od bab zo Štiavnice 🙂
Ahojte pokiaľ viem tak áno je tam stále primárom a je skutočne super ja som tam rodila trinásť hodín čo bolo v pohode akurát som mala ísť na cisársky no môj pôrodník povedal že to musí ešte schváliť primár ten došiel asi za päť minút z domu mal voľno pozrel ma upokojil dal dole hodinky a malá bola za ďalších päť minút na svete takže som mu nesmierne vďačná je to odborník s veľkým O 🙂 🙂
Ahojte,prosim vas,neviete co je pravda na tom,ze porodnica v Stiavnici od noveho roku konci? Rada by som vedela ako to je,lebo v januari sa tam chystam rodit....a preto chodim z NR do Stiavnice k Špilovi.bud.tyzden mzme poradnu,spytam sa priamo jeho....
To dufam aj ja,ale pocula som to uz od viscerych zien nezavisle od seba.
@moon1979 ano 🙂
a je pravda, ze na oddeleni konci, sukromnu prax bude vykonavat dalej... aj ked podla mojho nazoru... ked to vezmete realne... je takmer nemozne, aby odmietal odrodit svoje pacientky 🙂 cize pracovat asi bude ajj v nemocnici, ale uz nie ako primar, pojde len k porodu svojich pacientok
teraz som si uvedomila ako spatne citam diskusiu, ako sa siria dezinformacie 😀 😀 😀 Dr Spila prekypuje zdravim, zomrel Dr Siska
@happy8051
ja som tam tiež chcela rodiť, ale akosi to nevyšlo (nastali rýchle komplikácie a nasnežilo, tak som sa bála cestovať) ... ležala som tam pár dní posledné tt tehotenstva, ale bolo tam naozaj super ... úplne iná atmosféra, než býva bežne v pôrodniciach ...
škoda takýchto lekárov, keď opúšťajú oddelenia, hlavne ak sú na ich čele ... lebo ono poväčšine to, aký je personál záleži v prvom rade od človeka, ktorý to tam riadi 🙂 škoda, že odchádza ...
spomínaný pán doktor, ktorý už nie je medzi nami, síce 2x príjemný ako človek nebol ale bol odborník ... keď som prvýkrát uvidela Dr. Pahulyho tak mi až zle zostalo, keď som videla tie jeho obrovské ruky, že o môj bože, dúfam že ma nebude vyšetrovať a zrovna on ma prijimal 😀 ale musím povedať, že bol maximálne citlivý, ani som nezbadala 😀 a navyše strašne priateľský 🙂
tak nech sa teda pánovi primárovi darí aj naďalej a hlavne veľa zdravia želám, nech ešte pomôže veľa detičkám na svet 🙂
najnovšia info....ale opať neoverené...vraj dali Špilovi na výber, buď bude primár alebo bude mať súkromnú prax...a vybral si to druhé s tým, že svoje pacientky si aj odrodí...tak uvidíme, čo mi povie vo štvrtok, keď sa spýtam priamo jeho
Chvalbohu ze konci, konecne budu moct porodnicu vyuzivat aj stiavnickanky bez strachu ze ku ich porodu pride Spila. Spraval skutocne nechutne a vela zien slo radsej rodit do Ziaru alebo Zvolena po skusenosti s nim.
@nesalamandra no ale prave sa bavime o tom, ze konci cela porodnica, nielen Spila...a tiez som pocula, ze je otrasny na zeny z BS a okolia, ale asi 100 ludi 100 chuti...

áno, p. Špila je stále primárom v BŠ