MUDr. Štefániková z Trnavy a vaše skúsenosti

ally83
11. dec 2012

Ahojte. Prosím Vás máte niektorá skúsenosti s MUDr. Štefánikovou? Moj gynekológ mi ju odporučil, aby som si ju vybavila k porodu, ale nikdy som o nej nepočula. A neviete ako sa s ňou skontaktujem?
Ďakujem 🙂 🙂 🙂

luciko
11. dec 2012

Ahoj, Stefanikova rodila moje prvni dite a je jedna uzasna zena, je mila, hodna, proste super. a uz je z ni pani primarka. mela jsem ji dohodnutou zitra k porodu, ale nas maly chtel ven driv a ona byla zrovna v Kosicich a uz by to ke mne nestihla. nakonec me rodil Deckov, ten je taky fajn. ja se s ni kontaktovala mesic pred porodem, na netu na strankach nemocnice v Trnave jsem nasla cislo a zavolala ji. ordinuje pondelky.

mumarda
17. dec 2012

Doporučujem uzatvoriť túto tému , myslím si že téma nie je vhodná a MUDr Štefániková nie je hodná akejkoľvek pozornosti.

lucia446
17. dec 2012

mumarda - tak teda vôbec nerozumiem, prečo by nemala byť hodná pozornosti. Ja som tiež u nej rodila a dokonca som k nej chodila na rizikové do ordinácie. Je to jedna milá, super lekárka a podľa mňa aj odborník a určite stojí za pozornosť. Venovala sa mi a vždy na moje otázky odpovedala, tak, aby som tomu porozumela a možno mi dokonca aj malého zachránila. Práve som sa ju tiež chystala kontaktovať a dohodnúť sa aj na druhom pôrode. Ja ju určite môžem len a len odporúčať!!!

mirkave
17. dec 2012

Mala som ju pri prvom porode.bola mila.bola som spokojna.po porode,ked ma zasivala,tak sme v pohode kecali o bars com.

mirkave
17. dec 2012

A nemala som ju zaplatenu,ani podchytenu.proste mala sluzbu,na mna to doslo,tak ma odrodila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre