MUDr. Vášová

zuzu4321
23. feb 2018

Ahojte!

Kedže boli posledné diskusie o pani doktorke sú z 2009-teho, by som sa chcela spýtať hlavne budúcich mamičiek, že aký majú z pani doktorky pocit.
Chodim k nej už asi 10 rokov a doteraz bolo všetko v poriadku. To nemôžem ani krivé slovo povedať... nevadí mi, že je trocha odmeranejšia. Nepotrebujem dáke "ťuťuťu muťuťu"okolo svojej osoby... veď načo...
Len by ma zaujímalo, že aké sú vyšetrenia tehotných, či sa stará a čí súvyšetrenia také, aké majú byť...

Ďakujem za názory!

eribel
23. feb 2018

Ahoj, ak myslis tu MUDr. Vasovu, co je v BA na Fedinovej, tak za mna ok. Tiez som tip, co nepotrebuje "tutu mumu" ☺, chodila som k nej v tehu 2016, bola dosledna, nic nezanedbala, bola som spokojna....zaroven som si vsak uvedomovala (napr. pri otazkach na popraskane bradavky), ze je "stara skola", nove prednasky moc asi nevyhladava, ale kedze som mala bezproblemove tehu neriesila som....jedine, co mi trochu vadilo (ale zaroven potvrdzovalo jej pedantnost, alebo zastarale info??), ze moc riesila moju vahu....na zaciatku som rychlo priberala, tak ma posielala na interne....nechcelo sa mi, lebo som z prveho tehu vedela, ze som "opacna"....priberam na zaciatku rychlejsie, potom sa to spomalilo....resume: keby som bola opat tehu (dufam, ze nie ☺), zostala by som u nej, ale keby nastali nejake komplikacie, asi by som hladala novsie odborne info.....drzim palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre