MUDr. Zoltán Jány - Kramáre
Ahojte, zaujíma ma váš názor na Mudr Jányho pri pôrode. Ako gynekológ je úžasný, len by som chcela vedieť aké s ním máte skúsenosti pri pôrode.
Ahojte, kedze ma caka porod v noven. Tiez chcem chodit k Janymu,
kedy ordinuje na kramaroch?ktory den?lebo dnes ma sestricka objednala na pondelok,ale v pondelky ma prsniky
chodili ste na 1. Poschodie c.d 215?
budem vdacna za kazde info
@janat6 začala som chodiť do rizikovej poradne na Kramároch. zatiaľ som tam bola 1x. pôrodníka zatiaľ dohodnutého nemám, ani termín sekcie ešte nie je. som v 30tt, asi si lekár myslí, že je ešte čas toto riešiť. 🙂 ...do tej poradne ma poslala moja gynekologička, ak je žena zdravotne ok, tak to netreba skoro riešiť.
dievčatá ako je najlepšie pána doktora kontaktovať, myslím prvý kontakt, chcem ho mať pri porode...som v 30tt..cas sa krati. Da sa aj mailom alebo ste boli osobne?...ak náhodou máte niektorá kontakt, mail napr., na ktorý reaguje prosím o posunutie.Ďakujem 🙂
@nikolka912 najlepsie cez medicomplex
ahojte ,ak by som mohla napisat svoj nazor na dr,Janyho ,poznam ho velmy dobre ,pracovala som snim na jednej operacke,je to jeden vynimocny clovek ,ktory pomaha,zenam ,pri porodoch a inych komplikaciach ,pomahal priviest na tento svet vela krasnych deticiek ,za to mu su vsetky mamicky vdacne ,mne tiez osobne vela pomohol ,vazim si ho ,sama nastevujem jeho ,ambulanciu ,mam ho velmi rada,
Tak som pisala mail na recepciu spominaneho medicomplexu, pan doktor odpovedal..ale zial velmi stroho...dala som mu asi tri otazky ..a odpoved bola len ..."ano je to mozne". Viem,ze ma milion inych dolezitejsich veci...ale trosku ma to zarazilo. Nenecham sa ale tymto odradit, opytala som sa ho ci preferuje aby som sa na tie veci informovala radsej osobne. Prisla odpoved, ze ano :D.
Nuz tak sa asi najskor vyberiem do stupavy.
Neviete ako to funguje v tej jeho sukromnej ambulancii..predpokladam, ze sa musi kazda pacientka objednat...ale ako je to napr ked sa chcem len informovat.
dakujem 🙂
@nikolka912 ano, objednáva sa. Konzultácie má zvyčajne v utorok poobede
@kvetulienka253 ako sa zvycajne objednavas/telefonicky..alebo mailom?dakujem
@nikolka912 objednavam sa iba telefonicky, mailom to tam casto nefungovalo podla mojich predstav😇
volat mozes hociktory den v tyzdni, a vypytaj si termin na utorok. Zvycajne ma utorky take kludnejsie, takze budes mat priestor sa porozpravat, a nema sestricku, takze bude iba s tebou. Stvrtky su plnsie, mava aj odbery a tak, aj sestricku, takze ja odporucam na utorok.
Nenechaj sa odradit, ocenis na poslednych poradniach, a pri porode ani nehovorim. Jany je naozaj skvely. Verim, ze budes spokojna
Keby ti este nieco napadlo, kludne mi pis. Co budem vediet, odpoviem
@kvetulienka253 suuuhlasim.. on je bohovsky 😊
@kvetulienka253 ďakujem 🙂 ;)
inak baby ako pozeram na stranke medicomplex tak tam ma uvedene>
Poskytnutie osobného telefónneho čísla lekára na možnosť 24 hodinovej starostlivosti v gravidite po 34 týždni tehotnosti pre pacientky 500 e pre zazmluvnene clenky medicomplex klubu a 1000 € bez zmluvy.
Kolko ste za neho platili ked vam bol pri porode?
dakujem
@kvetulienka253
inak ako pozeram na stranke medicomplex tak tam ma uvedene>
Poskytnutie osobného telefónneho čísla lekára na možnosť 24 hodinovej starostlivosti v gravidite po 34 týždni tehotnosti pre pacientky 500 e pre zazmluvnene clenky medicomplex klubu a 1000 € bez zmluvy.
Kolko si za neho platila ked ti bol pri porode, pripadne ked ta vysetroval od toho 36tt v nemocnici?
dakujem
@nikolka912 na to ti bohužiaľ neviem odpovedať. Ja som jeho pacientkou v súkromnej ambulancii, takže platím ročný poplatok.
@nikolka912 ahoj Nikolka ,u pana doktora je to tak ,treba sa objednat ,potom uz iba prides na cas a pojdes do vnutra
@zoojkaa
Ahoj. Rodila som u neho v juni. Cenu ti.povie.osobne na vstupnej.konzultaciu..ktora stoji70e pre nezazmluvnene pacientky. Na recepciu aj ked sa dovolas tak.ti povie pani,ze sa mas.objednat na konzultaciu a tam sa dohodnete...cize nic sa nedozvies.
My sme sa dohodli teda tak...kedze cenniku na.nete som.nechapala...ze to vyjde.spolu 1000ku aj s poplatkom v nemocnici. Cize.jemu som.dala 700e vramci poplatkov za konzultacie, ktore som platila priebezne. 300 e som platila klasika tak ako sa ma v nemocnici po podpise zmluvy. To.co chybalo do 1000ky som.mu potom poslala na ucet po porode ,kedze som nebola ani na 10tich konzultaciach (10x70eur).
@nikolka912 tak to je dost🙈
@librarian
Dakujem dievcata🌻
@zoojkaa ano je😐. Aj ja som vahala..ale lepsie ako koch..si v nemocnici kde je vsetko...a este je s nim aj sranda. Som.prvorodicka a vdaka nemu som sla na porod super naladena a vobec som sa nebala.
ja osobne som sa este nestretla s horsim lekarom ako je on, vraj je sice odbornik, ale spravat sa k ludom nevie, zazila som ho viackrat a ani jedna dobra skusenost, hlavne, ked nema naladu, alebo sa mu nechce... ale pocula som, ze ked je zazmluvneny, tak sa "spravat" vie
@lucyz suhlasim

@popuska hej, viem, že sa dá aj možnosť nezazmluvnenia a keby som bola zdravá, tak to tak asi urobím. no mám určité zdravotné problémy a práve preto chcem urobiť všetko preto, aby všetko prebehlo s čo najmenšími problémami (i keď viem, že kopec vecí neovplyvním) a aby bol proste pôrodník informovaný, čo u mňa hrozí z hľadiska neurologického (k pôrodu sa písomne vyjadril aj neurochirurg). som "pripravená" zaplatiť tie cca 300 eur za pôrod a rada si priplatím aj za súkromnú izbu, ale ďalšie poplatky už by pre mňa mohli byť nad rámec.