Odporučte lekára v BA na plánovanú sekciu

zaba_v_ponozke
31. aug 2020

Ahojte, budem mat tretie dieta a mala by som rodit sekciou skrz moju dg. Ale rada by som sekciu pri vedomi, teda spinalkou. Poznate v BA dobreho odbornika, s ktorym sa da dohodnut? Antolska, Ruzinov ci Kramare. Dakujem

biust
31. aug 2020

@zaba_v_ponozke Ahoj. Ja som obe dcery rodila na Antolskej, sekciou, porod viedol MUDr. Petrenko, primar; za mna velka spokojnost!

zaba_v_ponozke
autor
1. sep 2020

@biust ahoj, dakujem. Takze da sa s nim dohodnut?

biust
1. sep 2020

@zaba_v_ponozke Teraz dohodnut na com? Na sekcii ako takej? Lebo to si pisala, ze mas stanovene, ze kvoli diagnoze mas rodit sekciou. Ak Tvoja otazka smeruje k tomu, ze sa chces dohodnut na lokalnej anesteze, tak na tom sa dohadovat, myslim, netreba; preferuje sa lokalna anesteza. Obe sekcie som tak mala a bola som pri vedomi.

zaba_v_ponozke
autor
1. sep 2020

@biust myslela som tu anestezu 🙂 dakujem.

pimar
7. sep 2020

@zaba_v_ponozke ja som pred mesiacom rodila na Antolskej-akutna sekcia. Sluzbu mala MUDr.Novakova a robila mi ju spolu s MUDr.Danisom. Boli perfektni, vsetko prebehlo v poriadku, jazva vyzera dobre, urcite odporucam. Obaja su super odbornici, ludski a citlivi. Ale na Antolskej je Viacero skvelych lekarov a lekarok, fakt to treba ocenit.

pimar
7. sep 2020

a samozrejme mala som spinalku, myslim ze to je samozrejmost, ze ju preferuju pred celkovou anestezou.

zaba_v_ponozke
autor
7. sep 2020

@pimar dakujem

pupava36
4. okt 2020

Celkovú anestezu nedávajú len tak. Všade sa preferuje spinalka. Do celkovej anestezi dajú ženu len v tom prípade ak má silné bolesti a porod sa nepustil alebo ak nezabere spinalka. Ja som v Ružinove podpísovala papier (síce v roku 2017)ze do celkovej anezteze ma dajú len v tom prípade ak mi nezabere lokálna alebo ak by mi prestala z nejakých neznámych dôvodov zaberať spinalka počas sekcie.

zaba_v_ponozke
autor
4. okt 2020

@pupava36 ja som v ds ziadala o spinal a ze celkova. A to je len jeden z dovodov,preco nechcem rodit v ds.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre