Odporúčte pôrodníka a nemocnicu 😊

nelka2211
27. júl 2021

Ahojte dievčatá. Potrebujem poradiť, nejakého dobrého pôrodníka, samozrejme zaplatíme, na ktorého sa môžem pred pôrodom spoľahnúť. (Ideálne z vlastnej skúsenosti). Zvažujem nad pôrodnicou v TN, pretože som počula dobre recenzie od viacerých žien. Dajte nejaké tipy na lekára a nemocnicu, kde ste boli spokojné. Ďakujem krásne.

evkamotka
27. júl 2021

Bola som v Ruzinove a bolo to hrozne. Tak som si k druhemu zaplazila, rodila u Kocha a bolo to super. Porodnika som mala aky vysiel a vsetci boli fajn. Jednotlive porodnice maju svoje skupiny, skus sa spytat v nich

sejbipi
15. aug 2021

Ja som bola v TN. Za mňa rovnaká pôrodnica ako kdekoľvek inde a prívlastok “najlepšia na Slovensku” (podľa odborníkov) si nezaslúžia. Možno som len mala smolu na zmenu. Bohvie. Za mňa už nie. Ak máš bližšie otázky, tak mi kľudne napíš do ss.

zuzanka.zuzu
15. aug 2021

bola som v ružinove a bola som megaspokojná... čo ti to pomôže? berieš od BA po KE? však vyber si nejakú a pýtaj sa konkrétne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre