Plánovaný cisársky rez v Nitre
Ahojte mamičky, mám na vás pár otázok a chcela by som vás poprosiť o vaše skúsenosti pri cisárskom
-zaujimalo by ma ci ste mali babatka pri sebe?
-ci ste boli site klasicky alebo ste mali take kovove spony namiesto klasic.stehov?
-ake su setricky?
-ci ste mali dohod.lekara na sekciu?ak ano ktoreho odporucate?a kolko ste platili? nemáte niektorá skúsenosti s dr. kozárom čo sa týka takéhoto pôrodu? dakujem
ahoj ja som rodila neplanovanou sekciou 12.4.2013 potom co som necitila pohyby sme sa vybrali na pohotovost vecer o pol 10h. vyetrili na pasoch zistili co sa deje a z pkojnej nocnej sluzby zrazu som im urobila v nemocke take frmoly ze to tam len tak lietalo....hned ma rezali a a malu vybrali presne o pol 2h rano. Vzhladom ktomu ze bola zadusena, apgar skor 4! bolo treba ju napojit na pristoje, tak z tychto logickych dovodom mi ju ani neukazovali ani mi nechceli na operacke povedat ze co sa deje, ked som sa ich pytala preco neplace....bola som umrtvena od pasu nadol takze som vnimala vsetko....cely cisarak trval asi tak pol hodku a potom ma supli na pooperacnu izbu. Kovove spony mi nedavali ,lebo som alergicka na kov....az o po 4h rano mi prisli povedat ci moje dieta vlastne zije....operoval ma s Sipos a Urban. Co sa tyka samotnej operacie islo to rychlo ,ale boli namna dost odmerany ked som sa ich na sale pytala co je s dietatom a preco neplace,ale s odstupom case som pochopila ze asi nemali inu moznost...lebo keby mi to tam priamo povedia tak asi skolabujem este pod skalpelom....sestricky sa daju, ako kedy maju naladu ,ale zas vsak su aj oni len ludia...a ja dakujem celemu novorodeneckemu timu pod vedenim doc.Durisovej ze mi zachranili dieta. Horsia bola moja rekonvalescenia po cisaraku...tri mesiace po porode sa mi praskli dva stehy takze som chodila na cistenie do nemocky a brala antibiotika...dnes som 4mesiace po porode a tyzden a jazvu mam stale cervenu a bolavu...takze tot moj prispevok🙂
@zviz súhlasím, kebyže mi to môj ortopedický dôvod dovolí, určite by som chcela isť spontánne...aj mi troska bolo ľúto, že som nemohla zažiť kontrakcie (možno babenky čo mali ťažký a dlhý pôrod ma tu ukameňujú 🙂 ) ale akokoľvek sa lencucinka1 rozhodneš, držím palce a nech všetko dobre dopadne.
Ahojte babule, byla jste některá teď někdy na sekcii v NR?? Díky. Jdu v pátek na plánovanou. Malinká je KP .
viete mi nekto poradittt ako si mozem vzbat cisarsky rez

ja som rodila spontanne a som mala velke problemy s hojenim jazvy po siti,velmi dlho a baba,co bola so mnou na izbe,mala sekciu a skor fungovala,ako ja,ja som si ani poriadne sadnut nemohla a dokonca isla slor domov,ako ja.Teraz,ak bude vsetko dobre,tak budem sekciou,zo zdrav,dovodov,ale vobec sa nebojim.Ale tak u kazdej je to ine,niektore porodili,ani nevedeli ako 🙂