Poradíte dobrého gynekológa v Nových Zámkoch a okolí?
Ahojte baby,
máme velké problémy s otehotnením a následným donosením bábatka. Chodím Muranskému ale nemyslím, že robí pre mna všetko čo može ale neviem či by niekto iný robil viac, preto sa na Vás obraciam s prosbou kto má aké skúsenosti.
Na každého gynekológa som niečo počula a teraz nevieme čo a kde.
Dakujem za každú odpoved.
😲
@tehulka_mk ale veď si zavoláš dopredu a ti recept pripravia ... na to čakať nemusíš ...
@moon1979 Ale nemam ziadneho gyndaca v NZ.
@tehulka_mk ahoj,skloňovalo sa tu meno Danys...chodila som k nemu keď som čakala prvé bábo a aj do polky druhého tehu. A môžem ti povedať jediné-nechoď tam. Možno je už starý,semilný alebo čo-kvôli nemu som musela mať prvé dieťa sekciou-až v 42tt si "všimol že som po termíne,ale až keď som mu to povedala.Inak by ma napísal do ďalšej poradne. A mám na neho ťažké srdce pre viac vecí,ale to nebudem rozpisovať. Prešla som k dr.Halmešovej,to je super doktorka,nedá sa ani porovnať.... Má aj 4D UTZ v ordinácii,vybavenie,certifikát na morfologické UTZ(myslím že jediná v NZ). A objednávaš sa na čas(bezplatne) Tak čakáš minimálne.
Aojte je to stara tema ale nechcem zakladat novu ja tiez chodim k muranskemu zdal sa mi byt celkom fajn az na ten jeho pristup ja neviem co si mam o tom mysliet... Som vraj tehotna teda mam pozitivne testy ale na ultrazvuku nic nevidi ... Dva krat som bola unho a vzdy sa usmial a povedal este je to malicke a neda sa vidiet nic a ja ze dobre... A rehotal sa mi do ksichtu so slovami ze tehotna urcite si !!! Ach.... A co je najlepsie krv mi brala sestricka az na treti krat ... Tak som zvedava ... Pockam este po vysledky a ked zas bude takyto tak asi prejdem inde
Ahojte kocky som tu nova a chcela by som vediet ze ktory gynekolog je naj na neplodnost lebo sa nam nedari otehotniet,a uz som bola aj na umelom oplodneny a ani ten sa nam nepodaril a uz druhy krat tam nechceme ist
ahojte! aj ja som nerozhodná vo výbere gynekologa.chodím k havlasovi,po druhom potrata/20tt/ my povedal,že sa to stáva,nedokážem sa k nemu vrátit.potrebujem odborníka,má vrodenú hemofíliu.viete mi niekoho poradiť?
ahojte baby ja chodim k hajdusekovi chceli by sme teraz babatko a rozmyslam ze by som presla k havlasovi poradte.dakujem
Ja som asi pred rokom vymenila dr Danysa za dr Halmesovu a vobec nelutujem, je velmi mila a ochotna.
ahoj , neviete náhodou, či Dr. Hajdušek robí aj pôrody v niektorej nemocnici? Aj mimo NZ... Vďaka.
Ahojte. Chcem sa zapojit do tejto témy, dúfam, že sa nájde niekto kto mi poradí. Chodím momentálne k Havlasovi, no neviem čo sa sním stalo. Pred 6-timi rokmi to bol úžasný lekár, kludný, a vedel s trochou zdravého humoru pekne poradit. Teraz akoby nemá čas ani sám na seba. Setričku neviem kde stále má. Zakaždým ako prídem na poradnu, tam sestrička nieje a on je celý ubehaný, v rozpakoch, nestačím sa čudovat. A už dva krát po sebe povedal, že nestíha, má vela papierovania. Prečítala som tu, že nespomenie si ani na vaše meno, no niečo podobné sa stalo aj mne. Na mna sa pozeral, akoby ma videl prvý krát, prišla som normálne do poradne a on sa spýtal čo ma privádza. Pritom má v čakárni 2,3 pacientky. a správa sa akoby ich tam mal aspon 20. No a moja otázka, neviete mi niekto náhodou poradit, ktorý gynekolog v nz je teraz normálny? Mala som aj nejaké problémy, teda aj mám a dost sa o malinké bojím, ako sa to celé skončí, ked pán doktor nemá na mna čas.
Aké máte aktuálne skúsenosti s MUDr. Havlasom? Ja k nemu chodím zopár rokov ale mám pocit že to ide s ním dolu vodou, je to len môj pocit?
Langovu neodporucam. Teda je v pohode, kym nemate nejaky problem. :-P

Ahojte,hladam gynekologa v NZ,ale netreba mi ziadneho odbornika,len niekoho,kto mi predpise antikoncepciu pocas dojcenia.Druhe babo neplanujeme,takze nic ineho od neho nebudem potrebovat,len sa mi nechce u "vychytenych" gyndacov cakat v cakarni,vdaka. 😉