Poraďte gynekológa v Bratislave - Ružinove

mnariana
16. jún 2014

Ahojte...prosim o radu..hladam vhodneho gynekologa, ku ktoremu by som si chcela prelozit kartu, najlepsie v Ruzinove. Uvedomila som si, ze pri prvom tehotenstve mi moja gynekologicka ani raz neukazala ultrazvuk a na vsetky vysetrenia a dolezite ultrazvuky ma poslala k inym lekarom, pretoze ich nepraktizuje...takze k nej som chodila na vazenie, meranie tlaku, krvne testy...taktiez by som bola rada, keby nemala take blbe poplatky, ze objednanie na termin 10 Eur pri preventivke atd, kondom 2,50 Eur, vypisanie receptu, materskej 1 Euro atd...viem, ze kazdy ma nejake poplatky....viete mi niekoho odporucit? Posledne tyzdne a rodit sa chystam na Antolsku, tak mozno aj tam....dakujem

miriambbb
16. jún 2014

@mnariana napr. v ružinovskej poliklinike je ambulacia dr. Milleho, kde okrem neho ordinuje aj dr. Kotek.. Majú najmodernejší ultrazvuk, mne ho počas tehotenstva robili snáď 10x, 3x počas tehotenstva zdarma, inak 10 eur, ale toľko stojí aj na tých klinikach.. Fotiek na usb koľko len chceš a zdarma.. Inak objednanie na určitú hodinu 5 eur, kultivacia 2 eura.. Sestricky milé, ochotne, já som spokojna, odporúčam.. A tiez som rodila na antolskej, dr. mi odporúčil zazmluvnit si dr. Oravca a bola som velmi spokojna, malému svojim rozhodným prístupom zachránil život..

esterba
16. jún 2014

@mnariana Na Trnavskej ceste je MUDr. Bodnár, ultrazvuk nie je zrovna moderný a na mofrologický by ťa poslal určite na Antolskú + má ročný poplatok 30 € a tuším, že 10 € nejaké vyšetrenie v tehotenstve som ešte platila... ale inak ešte nič. Objednáva na presný čas bez poplatku a ešte nikdy som nečakala dlhšie ako 10 min, väčšinou som do 5 minút vo vnútri. Za ten ročný poplatok je 24 hod. denne na mobile, môžeš mu kedykoľvek zavolať, aj počas tehotenstva, aj mimo neho, keď máš nejaký problém. Počas tehotenstva som mala prehliadky každý 2. týždeň, nebola som riziková a boli bez poplatku. Mohla som k nemu chodiť do konca tehotenstva (ja som nechcela chodiť v tom poslednom mesiaci do pôrodnice).

xarra246
16. jún 2014

@mnariana Doktor Peter Hrabčák v Ružinovskej Poliklinike. Je zároveň aj pôrodníkom. Rodila som u neho a max. spokojnosť 🙂 Jeho žena je pôrodná asistentka, k nej som zas chodila na predpôrodný kurz 🙂

mnariana
autor
16. jún 2014

Dakujem baby, velmi mi to pomohlo, zajtra si to obvolam;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre