Pôrod na Antolskej 2012
Ahojte mamicky a buduce mamicky... vedeli by ste mi poskytnut nejake blizsie info o porodnici na Antolskej (vase aktualne skusenosti)? Taktiez by ma zaujimalo, ci ste si zazmluvnovali doktora..., pripadne ci by ste mi vedeli odporucit niekoho z vlastnej skusenosti? Viem, ze tu uz v par temach Antolska figuruje, ale zaujimali by ma najaktualnejsie informacie 🙂 Tak ak mozete, poradte..., budem vam vdacna 🙂
@moonlightka asi len to caknie pomoze, ale neviem naisto. Ja si ju tiez planujem zazmluvnovat kedze mi ju doporucila moja doktorka a taktiez kamoska a citala som o nej len same pozitiva. Kedy mas termin?
@sasena12 ja az 22 ale vraj to bude skor...problem je, ze mam malo plodovej vody a preto ma zavolala hned aj na utz...tak neviem...co tam minule cakali baby boli v roznych tyzdnch, cakalo sa fakt dlho tak sa toho desim...ja mam tiez na nu dobre referencie...ako ides ozaj rodit?
@moonlightka myslis 22 november? ja az 4 december, vlastne tento posledny mesiac budem chodit uz ku nej. No zatial sa malinka neotocila a mame KP polohu takze asi nabeh na cisarsky uvidime co nam povie teraz v stredu ked pojdem ku nej prvy krat, este som u nej nebola tak som aj sama zvedava.
ja som bola minule tiez prvykrat, takze som ju nepoznala...ale je sympaticka, mlada, a vraj je casto na operacke takze sa asi vyzna...kedy ides? ja v stredu
@moonlightka ja idem tiez v stredu, len nemam presny termin tak rozmyslam ze pojdem hned rano a ty? kedy tammas byt?
Ja o osmej ale tiez pojdem skor...to som zvedava kolko budeme cakat...podla toho rozpisu ona zacina akurat o osmej...ale napr. minule mala pripad tak bola na operacke a prisla az o pol jednej
@moonlightka mne zase doktorka vravela ze poradnu ma v stredy od 9am tak neviem. Ale tiez som chcela tak na osmu prist nech som medzi prvymi a manzel moze ist rovno do prace. Tak sa tam mozno streteneme 🙂
@sasena12 no neviem na dverach ma 8-12 30. a tebe kto povedal ze od deviatej? mozno ma tu hodinu vyhradenu pre tie svoje pacientky, lebo neviem ale tam je asi vseobecna poradna nielen pre jej pacientky...tiez mam z toho zmatok 😉
@moonlightka moja doktorka ktora ma ku nej poslala, no mozno sa to zmenilo a nebola updatnuta, no ved uvidim. Som pripravena ze budem musiet cakat.
@sasena12 ved aj ja.
@moonlightka tak sa tam stretneme 🙂
@sasena12 ok 😉
ahojte, tak uz to mame za sebou a sme doma 🙂 Rodila ma Dr. Palova, ma sice len 2r prax od skoly, ale bola mila a ochote mi odpovedala na vsetky dotazy a vyhovela mojim poziadavkam. Bola jemna a celkovo komunikacia na porodnej sale prebiehala v duhu mladych ludi...Na oddeleni bolo fajn, aj ked musim povedat, ze gynekologicke sestry boli ochotnejsie ako novorodenecke sestry...Inac celkovo zhodnocujem, ze tam je mily personal, strava mi chutila a na izbach je velmi teplo. Drzim palceky ocakavajucim maminkam...Danka a Nelka 🙂
@danielaspa Gratulujem ku dcerke a prajem hlavne vela zdravicka 🙂 Uz si len pekne uzivat materske "povinnosti" 🙂
Ja este riesim posledne veci, ktore budu potrebne, co sa tyka detskej kozmetiky... V nemocnici sa dostava nejaky balik, v ktorom su aj nejake vzorky pre babo? Aby som vedela, ci kupovat resp. brat aj do nemocnice? Ozaj a ten zoznam na http://www.dietaaja.sk/zoznam-do-porodnice-anto... je este stale aktualny? Dikes za info a uprimne v dobrom zavidim, ze uz mas drobceka pri sebe 🙂 I ked aj to brusko ma svoje caro...
Ahojte chcem sa opytat, ako je to s tou prednaskou o epiduralke, neviem sa tam uz tyzden dovolat a taktiez si chcem dat odobrat pupocnikovu krv, co je k tomu potrebne.Som v 30tt.
takže v piatok ma čaká príjem prenášame dnes 2 den
@lulu8257 musis tam volat medzi 13:00-14:00 a byt vytrvala, mne zdvyhli na prvy sup, ale bacha davaju termin az o mesiac, o ale tebe staci. ohladom pupocnikovej krvi ale neviem, ja nedavam odoberat, tak ked sa tam dovolas, skus sa opytat aj na to mozno ti daju info na koho sa obratit. a tu je cislo na tu EPI: 02/68673025 😉
@rienok bohuzial netusim ja este na Antolsku do poradne nechodim, takze ordinacne hodiny neviem ale nasla som toto : http://www.fnspba.sk/Nemocnica-Petrzalka/petrza... mozno ti to pomoze, ak to teda plati 😉
@sasena12 nevies nahodou kedy sa da v ordinacii u Dr. Malovej ist na odber krvi? Teda o kolkej? Ja som si nezapamatala kedy mi hovorila. Neviem ci su odbery uvdene na dverach, teda o kolkej ich sestricka robi. Dakujem.
@moonlightka fuha neviem uplne presne ale ked som tam prisla v stredu tusim okolo 8am tak sestricka brala len odbery takze skus tak na 7.30-8.00 tam ist. Mas ist na odbery v stredu ci nejaky iny den?
@sasena12 praveze v pondelok a som z toho nejaka popletena lebo v pondelok mam ist doobeda aj k dr. a v ordinacnych ma ze robi az od 13h no teda neviem...
@moonlightka aha no odbery urcite robia rano kedze musia krv odovzdavaju rano, ak by sa mi podarilo od jednej kamosky zistit dam vediet.

@sasena12 asi hej, ja som si ju zazmluvnila,dala mi termin na utz a poradnu v rovnaky den a zapisala si to aj do zosita, tak neviem ci tam mam ist na presny cas a nejak sa hlasit alebo cakat v poradi...som z toho jelen.