Pôrod na Antolskej v auguste 2012
Ahojte babenky, verim, ze nas je tu viac s danym terminom. Mate niekto skusenosti s Antolskou? 😉
@babatko77 rodila som na antolskej pred 3 rokmi, teraz sa chystam zas... ale chcela som ti nieco k tomu ze: "ked si primarova tak oni (sestricky) su dosrane" 😕 tak na to rychlo zabudni. aj ked si primarova, na novorodeneckom a aj inde je to sestram suma fuk, si pre nich proste obycajna mamina ako kazda dalsia. nikto sa tam z teba "neposerie" 😀 😉
@babatko77 suhlas so @saranta , ja som nikomu nedala ani cent, porod uplne v pohode - toho dr. som ani nepoznala a fakt bol zlaty, sestricky na 600 tiez super, prisli na kazde zazvonenie aj so vsetkym pomohli, jedine sanitarka bola taka divna, ale to clovek neovplyvni
ja som nikoho nezazmluvnovala pri prvom a nebudem ani teraz, ved tak su dobri dr. a ak sa uz ma nieco nebodaj stat ono sa to moze stat kazdemu dr., nahoda je blbec
jasminet no co ja mam skusenosti od kamosiek co ich primar odrodil tak sestricky okolo nich aj tak viac lietali ako okolo inych mamiciek a primar ich tam osobne chodil pozerat na novorodenecke takze asi tolko
cicimon ved on rodi iba po znamosti co ja viem ... a primar sa chodi pozerat na pacientky aj po porode ale tak ja si so sestrickami nemam problem urobit poradky aj bez neho 🙂
@babatko77 a môžem sa spýtať prečo sa chystáš robiť "poradky" keď sa ešte ani nič nestalo?
llebo nejdem prvy krat do nemocnice aj teraz som lezala v ruzinove a so setrickymi si vzdy musis narobit teda moj nazor je ze vzdy sa minimalne jedna fuchtla najde 🙂
na antolskej moze byt otec pri vas cely cas ci az pri porode na sale? niekde som citala ze na kramaroch caka na chodbe a moze ist az na salu k porodu a na antolskej moze byt s vami od zaciatku ako pridete tak neviem
@babatko77 aha 😕 no trošku ma to prekvapuje, ležala som síce v nemocnici len asi 3x ale nikdy nebol žiaden problém.
@slnieckko tyyyyyyy!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
@slnieckko kamoška rodila na kramároch a otecko tam bol od začiatku, ale na konci ho už nenechali, lebo sa rozhodli pre sekciu 🙂
@slnieckko ja som tam rodila pred dvoma rokmi,na cakacke somnou manzel nemohol byt,az na sale,ci sa nieco zmenilo neviem,ale dispozicne si myslim ze nie,pokial nemas nadstandart. Ale bohvie za dva roky sa mohlo nieco zmenit .
Po porode bol manzel somnou az kym ma nepreviezli na sestonedelie,aj malu nam nechali dlho🙂
ja som tam rodila pred 2 rokmi a maximalna spokojnosť. Vybrala by som si ju zas 😉
@marcelatje ked uz clovek ide do nemocnice a vidi problem tak si ho najde aj ked tam nebude
marcelatje no neviem kde si lezala ja som lezala 10 x a z toho 7x som vzdy aspon s jednou osobou problem mala napr teraz v ruzinove ked som lezala na gynekologickom jedna sestricka bola taka svina naschval nas budila nehavala svietit trieskala dverami .... potom ked sme sa pytali ostatnych sestriciek povedali nam ze ona je taka lebo potratila a na nas vsetky je nasrana ze sme tehotne pomaly tak ked takuto chytis tak potom mi das za pravdu.. takyto ludia by naozaj nemali robit sestry ale klobuk dole asi tri sme tam mali svetove sestricky to sa tiez len tak nevidi 🙂
kamoska chytila na novorodeneckom taku sestricku ze ked videla ako naraba s jej dietatom tak ju skoro zabila.... je to o ludoch
@babatko77 Ja som bola na Kramároch bez problémov, ale teraz chodím na Antolskú na sono kde sa to strieda ako na bežiacom páse a sestrička je taká milá že som až neverila že môže mať takú božskú trpezlivosť. Každá z nás tam príde a ona nám trpezlivo s úsmevom všetko vysvetľuje a aj zopakuje ak treba, lekár tak isto. Naozaj sa nemám na čo sťažovať a dúfam, že ani v budúcnosti sa to nezmení. 🙂
@saranata
@jasminet
@marcelatje
@pimpulienka
baby, dakujem za reakcie ))) ja som mala vzdy dobry nazor na Antolsku, takze som sa uz naozaj rozhodla a bude to bez zazmluvnenia)
ako sa mate? ako prebeieha tehu?
@jolly84 zdá sa mi, že je to tam lepšie ako na Kramárach aj keď si nezaplatíš nadštandard, je tam bunkový systém, takže jedna kúpeľňa na dve izby, na Kramároch je WC a sprchy na chodbe. Jedine ak by sa niečo medzičasom zmenilo. V Ružinove je na niektorých oddeleniach tiež bunkový systém. Ale ja som v podstate nekonfliktná a nenáročná, na Antolskú chodím preto, že ma tam poslala moja gynekologička takže pre mňa bol výber jednoduchý a v podstate ani na základe zistených informácií som sa nerozhodla na tom nič meniť........ odrodiť si musím všade sama a tých pár dní to vydržím hocikde 🙂
@marcelatje aj ja som nenarocna, a ked je niekedy problem tak je vzdy na obidvoch stranach. mne uplne staci, ak sa k sebe spravame ako ludia, nic viac nepotrebujem. ja nepotrebujem ziadny nadstanard, hlavne, aby bolo vsetko tak, ako ma byt, no nie?
uz aby bol august, neviem sa dockat, aj ked to dost rychle leti))))
@jolly84 človek môže ťažko očakávať že ak sa bude správať ako hulvát ostatní budú milí. Verím, že prístup "ako ja tebe tak aj ty mne" sa mi vyplatí aj v tomto prípade a nebude to moja prvá negatívna skúsenosť so zdravotníctvom 🙂 mňa to čaká až v septembri, ale táto diskusia ma zaujala práve kvôli tomu, že som chcela počuť aj iné názory 😀
ved to vobec nevadi, kedy mas termin. som rada, ked sa do diskusie prida co najviac bab 😉
@jolly84
@marcelatje
baby ja som tam rodila pred 12 rokmi a teraz pred dvomi a takisto som spokojná , strávila som tam pri kazdej dcere najkrajších 5 dní z ich zivota , je tam komfort ktorý v iných nemocniciach nie je už len tým ze je to stále najnovšie postavená nemocnica v BA, prístup sestier super , tak je to všade ak si ty príjemná sestra nemá byt prečo nepríjemna, niektoré maminky si to však mýlia s hotelom a principom som tu ja tak sa zo mna poserte🙂
prístup lekárov je rovnako super-prišla som tam porodit tak nech sa postaraju aby som aj s dietatom odišla zdrava a v poriadku -nepotrebujem aby sa niekto prehnane usmieval len preto ze som si to zaplatila🙂
tento rok si to zopakujeme v auguste tak dufam ze do tretice len v dobrom , ja som bola spokojná uplne zo všetkým
@saranata @jolly84 najskôr som mala info, že ak sa s bábätkom nedajbože niečo stane tak odvšadiaľ v BA ho prevezú na Kramáre, ale nedávno som sa dočítala, že najmodernejšiu novorodeneckú JISku majú práve na Antolskej. Dúfam, že to ani jedna z nás potrebovať nebude, ale je to upokojujúce hlavne pre mňa starú prvorodičku 😀 😀 😀
@saranata
@marcelatje ja som tiez prvorodicka, tak ani si nepripustam, ze by nieco malo byt inac ako super))) no nie? viem, ze vsetci sme len ludia a tak isto aj sestricka aj doktor moze mat den D,, aj oni maju emocie.....
prajem nam, aby bolo vsetko tak, ako ma byt))))))) 😉
@marcelatje hej tam je JISka novorodenecká, práve tam sa vozia babatka🙂
baby, uz ste boli na tej mofrfologii? ja idem buduci tyzden na Antolsku...
@jolly84 no ja mám na to ešte čas tak o 4 týždne 🙂 ale tiež idem na Antolskú

@babatko77 ja si nemyslím zrovna ze ked nie je niekto protekčne tak mu rovno nechaju dieta umriet, ale je to vec názoru , vec veku, a vec skuseností 🙂
tak nech sa ti to oplatí🙂