Pôrod na Antolskej v auguste 2012
Ahojte babenky, verim, ze nas je tu viac s danym terminom. Mate niekto skusenosti s Antolskou? 😉
@marcelatje ja uz mam vysledky krvi ktore su potrebne, som rada, ze tomu nerozumiem, ale su v poriadku
som zvedava, ako ta morfologia prebieha. vo stvrtok budem mudrejsia)))))
@jolly84 hej počula som o nom , ale ja som ho nestretla ani raz 🙂myslím v starostlivosti o mna a deti, ja som chodila do poradne k Oravcovi, rodila ma Greksová, prijímal ma Dlhopolček , usg mi robil Drobný a Hammerová. fajn lekári. Drobneho som mala pri porode už pred 12 rokmi pri staršej dcere, vtedy ma rodila jedna mladá lekárka ale tá už na Antolskej nie je, ja si myslím ze tam su fajn ludia 🙂 tak snád ma do tretice nesklamu 😉
@marcelatje no ved ja ti hovorim ze vacsinou na odeleni natrafis na jednu dve nahovno sestricky lenze ked mas bolesti a odmieta ti dat hocico proti nej tak potom pochopis....
dievčatá, ja som mala mať termín 5.7., ale asi sa našej malej do toho hicu nechce🙂
takže zajtra si idem uz idem na Antolsku ľahnuť a uvidíme...
dám Vám potom info, mojimi očami pôrod a to ostatné🙂
baby ako sa da odmietnut pritomnost studentov pri porode na Antolskej?
@marcelatje tak mamina ako sa dari?
@jolly84 🙂 darí sa nám vcelku dobre. Trápime sa nepriechodnosťou slzných kanálikov a riešime očkovanie.
Rodila som akútnou sekciou v 42. týždni, začalo nám zlyhávať srdiečko. Malinkej sa na svet nechcelo, resp. ani nemohla, mala napevno omotanú pupočnú šnúru okolo telíčka a keby aj chcela dolu nezostúpi. Ale všetko dobre dopadlo a pomaličky rastieme 🙂
Čo sa spokojnosti na Antolskej týka bola som spokojná až na noc kedy ma rezali, anesteziologička nadávala že lekár ktorý túto sekciu nariadil určite pokojné spí a ona/oni musia pracovať, vraj by to do rána počkalo 😠 bolo mi to nepríjemné, ale ani som necekla bola som ako paralyzovaná a len sa modlila aby všetko dobre dopadlo. Na oddelení šestonedelia ok, až na to, že by mali trošku zaškoliť všetky sestričky ohľadne poradenstva pri dojčení. Ale ak som nebola spokojná spýtala som sa inej takže sa dalo. Ale nevyhla som sa ani nekontrolovateľným návalom plaču 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale to som nevedela nijako ovládnuť. Bolesť po sekcii, dieťatko pri ktorom som mala pocit že sa neviem oňho postarať, stále plakalo, lebo som nemala mliečko a domov sme šli s fľašou. Ale v pokoji domova sme prešli na kojenie a tak je to doteraz 😵 😵 😵 a vy sa máte ako?
@marcelatje ahoj. tak pozeram, ze podobne ako ja. aj my sme nakoniec museli ist sekciou, zle som dychala, neboli ozvy srdiecka. ale vsetko slo ako po masle. trvalo to ani nie 6 hodin a Juraj bol na svete.ja som tiez bola maximalne spokojna s Antolskou, nemozem povedat jendo krive slovo. az na to, ze mne sa mliecko nerozbehlo, takze som na UM, ked sa neda, tak sa neda. mne nepomohol ani pokoj domova)))))))
S porodom na Antolskej som bola spokojna, lekari sa velmi snazili, na sestonedeli mali tiez frmol vrmol, ale snazili sa, jedine co ma mrzi je, ze v nasich nemocniciach prilozenie dietatka po porode nie je automaticke, je to velka skoda. Malu som si prilozila na prsnik na velmi malu chvilu a potom mi ju vzali, lebo sa sestrickam zdalo, ze je zima a fuka na porodnici. Mne sa tiez poriadne nespustilo mliecko a uz sme to nerozbehli ani doma. Velmi ma mrzi, ze som netrvala na dlhsom prilozeni a ze to nerobia automaticky. Kamoska si prilozila maleho uz po porode a ma nadprodukciu mlieka..
Ahojte kocky viem ze stara tema ale idem zajtra k mudr.Drobnemu do gynaex na morfologicky utz pisete ze super lekar cize mozem byt kludna popozera vsetko jak ma povenuje sa neodflakne??dakujem

@jolly84
Mne robi morfologiu moj lekar ale idem aj na Antolsku,v medifere uz nebol volny termin,idem 5.4.,zvykne.ho robit mudr.Drobny,fajn lekar,mala som ho pri prvom porode