icon

Pôrod u Kocha, máte dobré skúsenosti?

sunny_g
27. jún 2019

Ahojte maminy,

Pri druhom zvažujeme Kocha. Chceme byť s tatom po pôrode.
Prosím aké máte skúsenosti? Ideálne tak rok dva dozadu najneskôr.

Ďakujem krásne

ivkazba
•
27. jún 2019

Pridaj sa do skupiny Pôrodnica GPN Koch Bratislava. Tam je k tejto téme kopec diskusií.

lula313
•
27. jún 2019

Ahoj, pamatam si tá z Marcoviek😊V Hainburgu sa ti rodit nepacilo? No v kochu je problem, že tam sa dá platiť len rodinný apartmán, ktorý je dosť drahy(za pobyt tuším 1000eur počítaj) a majú tam veľkú plnku, takze je riziko, že sa k nemu ani nedostaneš.

mia865
•
27. jún 2019

@sunny_g ja to tiez zvazujem, ale bojim sa toho, ze keby nebodaj bol problem s babom, tak by ho museli prevazat.. inak vraj starostlivost je super aj teda komfort pre maminy

nancy666
•
27. jún 2019

Tak ja som tam rodila pred rokom a pred mesiacom a za mna veľké áno. Komfort a dôstojnosť je na nezaplatenie aj babo sa ti poďakuje 🙂 otec je cely čas pri pôrode a po prirodzenom stále od 9-21, po sekcií oficiálne až o 24 hodín ale púšťajú hneď na chvíľu a potom tiež. Netreba priplácať apartmán, môže tam byt cely čas aj počas vizity. Dokonca aj deti kamošky hocikto. A stály argument že ak sa niečo stane tak prevážajú- majú vybavenie len miesto nemajú. Čiže nič sa tam nikomu nestane, prevoz na Kramáre trvá pár minút. Preváža sa aj z Ružinova napríklad- prenatálna starostlivosť pre ťažké prípady je len na antolskej a na Kramároch a kto pozná BA vie že z Ružinova je to oooooomnoho ďalej ako z kochu. Super je aj non stop pohotovosť počas destonedelia

womandarinka
•
29. jún 2019

@sunny_g tak ja som tam rodila nedávno a s pôrodom som vôbec nebola spokojná ☹️. Profesionálnost bola ok, ale ľudskosť 0 bodov 😕. Ale poporodna starostlivosť už bola v poriadku. A áno bolo to super že otec môže prísť od 9-21 na izbu za tebou aj keď nemáš apartmán. Ja najbližšie pôjdem rodiť asi do Vyskova, do Kocha už rozhodne nie o traumu mám postarané.

evittam
•
29. jún 2019

@womandarinka U nas v ZA moze byt otec na izbe aj 24h, moze prist kedy chce aj odist a nielen on,ma kluce od pôrodnice,vytahu. Za izbu platis 35Eur/noc. Maximalna spokojnosť so vsetkym ci uz s porodom, personalom, prístupom,....A to uz pred vyse 11.rokmi a pred vyse 5. Funguje to dodnes. Apartman stoji 70Eur/noc.

sunny_g
autor
•
30. jún 2019

@lula313 ahoj, páčilo, ale vyšlo nás to 5000€ všetko a u Kocha nech rátam akokoľvek, viac ako 2000€ to nie je

radynadzlato
•
30. mar 2020

@sunny_g Pôrod v Kochu:

frantiseklotrinsky
•
7. dec 2020

@womandarinka
ja sa rozhodujem.Mozes mi prezradit co tam bolo nevyhovujuce? alwbo kto,co atd.....

frantiseklotrinsky
•
7. dec 2020

viete mi odporucit dobreho gyn.? ak vie niekto aktualne 2020 dobreho gyn., naozaj odbornika, co nebude namysleny, urazlivy a mysliet si o sebe ze vie vsetko. Zazila som velmi smutnu udalost pred 2 mes. Z hladam fakt ludskeho gyn. kt bude mat cas na pacienta!!!

tinam12345
•
27. jan 2021

@frantiseklotrinsky tak toto ak zistite, podelte sa prosim <3

kokinka09
•
11. nov 2021

pôrod u Kocha bol jednička, rodil ma primár Cupaník. Nie som precitlivelá ako vela zien, ale uz som si taký ludksý pristup zasluzila. Vsetko dopadlo dobre. A najpodstatnejse je , ze dieta aj matka su v poriadku. Nekritizujem a neprplem sa vo svojich zasratych pocitoch ako 97 % ucastnicok tohto fora 😀DDDDDDDD

frantiseklotrinsky
•
22. nov 2021

@kokinka09 nemas ani ponatia co vsetko sa moze stat. Neprples, a predsa si sem prpla. Porod a tehotenstvo nie je sranda. Ak to beries sportovo, mala by si si precitat nejaké skriptá o vaznych komplik. kt. sa stávaju casto. A kwd natrafis na debiliv, kt. je aj v hl. meste v nemocniciach mrte, tak si na mna spomeň. Ja som tvrda zenska, ale co je vela, to je vela.