Pôrod v Břeclave
Milé mamičky a cakatelky, kedže nemám odvahu rodiť v Bratislave, uvazujem nad pôrodom v Breclavi. Mám o tejto porodnici sprostredkovane pozitívne informácie, ale nepoznám nikoho kto by tam rodil alebo to mal v pláne. Na konikovi som tiež nenašla žiadne info. Budem rada ak sa od vás dozviem podrobnejšie informácie. Chystám sa tam osobne až začiatkom júla.
@mi13 ahoj a preplatila ti poisťovňa cely pôrod? Koľko dní ste tam strávili nakoniec?
@meg_junova uz to je teda skoro 5 rokov ale mam pocit ze fakturu sme mali okolo 1100€ a preplatili cca 900€. Bola som tam tusim 5 dni ale po cisaraku. Ale uprimne to sa to stalo. Druhy porod som mala v BA na zaciatku covidu a hroza.. nastastie hned na prijme zhodnotili ze ideme zase cisarakom tam som sa aspon dlho netrapila ale teda pristup neporovnatene horsi ako v CR..
@meg_junova akutny cisarak mi preplatili. Neviem ako je to s planovanym
@mi13 bože ďakujem, tak už som sa teda tým pádom rozhodla, hádam nás v tom Břeclave neotocia, uvidíme aká situácia bude ,🙏 Veľmi moc ďakujem za recenziu ♥️♥️♥️♥️ veľmi mi pomohla
@meg_junova ja som rodila cca pred 4,5y dozadu.Ale rodila som normalne prirodzene…chvilami to vyzeralo vselijako (3 dni sme sa trapili a skusali vsetko aby to neskoncilo cisarakom kedze mi odtiekla plodova voda ale babo nepostupovalo) ale podarilo sa prirodzene za co som vdacna ze som si vybrala Breclav(u nas v takomto pripade davaju po 12hod cisarak).
Bola som tam 3dni…cena bola okolo 1300€ a preplatili mi okolo 1000€.Niekto mi poradil aby som skusila este odvolanie, ale neuspela som a zamietli mi ho.
@meg_junova volakedy sa tam dalo ist tusim raz do mesiaca pozriet, skus ci to este funguje. Bolo to take stretnutie s lekarom a sesteou ktory porozpravali ako to tam funguje a mohli sme sa kadeco pytat a este aj ukazali priestor porodnice. Platilo sa za to, myslim nejako 150czk.
Ale za mna fakt topka Breclav v porovnani s BA.
@mi13 ďakujem, ešte posledná otázka, treba aj rodný list matky priniesť? Ja neviem kde ten svoj mám 🙈 a nie som zosobasena
@meg_junova fuu tak to si uz napamatam asi presne ale mam pocit ze ano. A ked nie si zosobasena tak minimalne na Slovensku sa to robi tak ze na matrike sa tusim nejake prehlasenie o otcovstve vypisuje. Ale radsej si to este over, toto som ja neriesila.

@veron68 a môžem sa opýtať, cisársky preplatí poisťovňa? a ako je to potom, vlastne s tým preplatenim pôrodu. To tam žena môže byť len jednu noc?