icon

Pôrod v Hainburgu

martinka1981
17. feb 2009

Ahojte,chcem sa dozvediet niečo o porode v Hainburgu. Ak ste tam niektora rodila dajte vedieť 🙂 . Vopred vam dakujem 😉

crazyberry
10. feb 2014

@dadach84 to dufam aj ja.. lebo mam vseobecnu a teraz si bucham hlavu, preco som si neprehodila v septembri doveru ako som aj povodne chcela ... waa

martinka1981
autor
11. feb 2014

@crazyberry neviem či dovera je vyhra 😀 😝 ja som s nimi len problemy mala 😖

crazyberry
11. feb 2014

@martinka1981 tak potom je tu vobec nejaka normalna poistovna? lebo aj na union som pocula, ze su s nimi same problemy ..

martinka1981
autor
11. feb 2014

@crazyberry ťažko povedať 😝 my mame teraz union...ale teraz taketo veci asi riešiť nebudem...takže neviem aky je ich pristup...

mamusia
11. feb 2014

@crazyberry @dadach84 zevraj vseobecna najmenej preplaca 😖 aj ja mam vseobecku

crazyberry
11. feb 2014

@mamusia a nevies asi kolko to je? ale aj tak to podla mna stoji za to mat peknu spomienku 🙂

mamusia
12. feb 2014

@crazyberry neviem,okolo 500 asi.

vivika79
12. feb 2014

Ahojte, ak by ste mali poistenie v rakusku, kedze tam pracujem, rodili hy ste v rakusku? Byvam 20km z BA,takze hainurg je tiez blizko. Ked ma clovek ecard (som na teilzeitbesch.) tak sa nemusi vobec nic uz platit z vlastneho ak by som sa rozhodla ist tam? Som len v 7tt takze casu mam este strasne moc, ale uz nad tym rozmyslam. Dakujem za odpovede.

luckalucka83
17. feb 2014

@vivika79
Ahoj , ak mas E-card, tak za porod uz nic nedoplacas.
Skus si ist pozriet porodinicu v Hainburgu (obhliadka byva kazdy posledny piatok v mesiaci) a pripadne aj porodnicu u vas v meste a porovnaj, popozeraj, popytaj sa a potom bude mozno rozhodovanie lahsie.
Poistenie mas aj na Slovensku?

katielee
18. feb 2014

Ahojte, a ako je to potom so vsetkymi vysetreniami babetka - sono hlavicky, a ine, ktore inak robia v porodnici - ak na druhy den odidete domov, to s nim potom musiete chodit vy k lekarom na SVK?

katielee
18. feb 2014

@mamusia je to aktualne 358 eur zo vseobecnej poistovne.

crazyberry
18. feb 2014

@katielee iba? no nevadi aj to je nieco ten zvysok ako keby som si za doktora a partnera priplatila 😀

crazyberry
18. feb 2014

inaac nechystate sa 28. ist pozriet do Hainburgu? ci sa s niektorou z vas naahodou nestretnem 🙂

katielee
18. feb 2014

ja som prave v rozhodovani co a kam pozrat, lebo sa nejako neviem rozhodnut. A tych 358 je total, takze ak by si nerodila ambulantne, tak zaplatis ovela viac. Tam sa pocita den od polnoci do polnoci za tych 580 eur.

crazyberry
18. feb 2014

@katielee hej viem, ze sa to tak pocita, no este potom Vyskov,tam sa asi ani nic nedoplaca ...len keby je to blizsie

crazyberry
18. feb 2014

@katielee a aj si tam uz bola na prehliadke, ci vobec?

mamusia
18. feb 2014

@crazyberry
@katielee a na tu obhliadku sa treba zahlasit dopredu? 358 je nic veru,ale vzdy lepsie nez 0 😝

vivika79
18. feb 2014

@luckalucka83 dakujem za radu asi sa tam fakt pojdem pozriet. Ano som europoistenec, lebo pendlujem. Robim v atu a byvam na sk.

katielee
18. feb 2014

@crazyberry nebola som v hainburgu pozriet. Obhliadky byvaju posledy piatok v mesiaci, tu pozri http://www.matervia.sk/odkazy-a-clanky/porodnic... , inak rovno poradna, tu si treba dohodnut urcite telefonicky.

crazyberry
18. feb 2014

@mamusia netreba, len tam treba prist presne na hodinu co maju na nete napisane http://www.hainburg.lknoe.at/abteilungen/frauen... o 11:30 porodnicke oddelenie cakaren na 2. poschodi.. hadam sa tam vysomarime 😀 a zase som dneska pocula, ze preplacaju skoro do 600 eur ... tak asi si robia tie poistovne co chcu ...nechapem

crazyberry
18. feb 2014

@katielee a poradnu si u koho dojednas? doktor Loksa?

martinka1981
autor
19. feb 2014

@crazyberry preplacaju asi podla toho ako sa vyspia 😖

team
20. feb 2014

POZOR NOVINKA!!!!!!!!!!!
PREHLIADKY PORODNYCH SAL A ODDELENIA V HAINBURGU KAZDY PRVY PIATOK V MESIACI V SLOVENSKOM JAZYKU PRE KLIENTKY ZO SLOVENSKA. ZACIATOK VZDY O 11.30 , DRUHE POSCHODIE. ZIADNE PRIHLASOVANIE NIE JE POTREBNE. PRVA PREHLIADKA V PIATOK 7.3.2014.
DAKUJEME ZA VASU NAVSTEVU VOPRED A TESIME SA NA VAS.
TEAM PORODNICE V HAINBURGU

crazyberry
20. feb 2014

@team a mate to aj niekde na stranke, ci zatial este nie?

team
20. feb 2014

este nie, ale dufame, ze uz to bude coskoro, pracujeme na tom.

dulkagabulka
20. feb 2014

@tamoulik aha...prispevok od team

dulkagabulka
20. feb 2014

@team zdieľala som váš status v skupine na FB, želám vám veľa spokojných klientiek 😉 Osobne som štastná, že tak blízko za hranicami je pôrodnica, kde je možné porodiť dôstojne a /aj/ prirodzene

arfie
20. feb 2014

Ahojte, neviete ako je na tom s preplácaním Union?

tamoulik
21. feb 2014

@dulkagabulka Dakujem, citam tu pravidelne prispevky 🙂

crazyberry
21. feb 2014

tak keby mal niekto zaujem, uz aj po slovensky 😀 http://www.hainburg.lknoe.at/fileadmin/media_da...