icon

Pôrod v Prešove: Skúsenosti zo starej a novej nemocnice

michell
15. jún 2007

Ahojte vsetky snazilky tehulky a maminky 🙂 Prezerala som si temu porod ale akosi som nenasla porodnice v Presove.A tak by som chcela zacat tuto temu aby sme si mohli navzajom podavat informacie ako prebieha porod v starej alebo novej porodnice.Budem velmi rada ak tu prispeju maminky, ktore uz maju skusenosti ale aj tehulky a ich nazor na porodnice.Prajem krasne tehulkovanie a zdrave deticky 🙂

bmmz
2. nov 2011

@suknicka urcite to ma vyznam epi .. ale ja som dosla ledva pred jedenastou na 8cm otvorena a o dvanastej boli 4kg chlapcek vonku .... islo to velmi rychlo o pol10tej som muzovi volala nech ide z kosic domov lebo sa citim troch a cudne 😀 ..u kazdeho je to individualne, mne ani nic nedali proti bolesti lebo to bolo uz zbytocne az na sitie 😝

radoslava25
2. nov 2011

moja svagrinka mala rodiť cisárskym rezom lebo mala nejaké zdrav. problémy, nie čo sa týka baby ale už predtým, ale dva týždne pred pôrodom začala mať v noci bolesti a tak išli do pôrodnice, kým manžel zbehol do auta po tašku s vecami Maroško už bol na svete, lekár povedal že keby prišli 10 minút neskôr tak porodia v aute..... našťastie všetko dobre dopadlo v poriadku bez komplikácií, u každého je to individuálne nikto porodí za 10 minút niekto sa trápi celý deň - vtedy by som už uvažovala o epidurálke aj ja .....

lubkasungirl
2. nov 2011

ahojte, ja som mala epi - pichli mi ju neskoro /otvorena na 6 cm/, tak mi dali hned vyvolavacku, takze epi nezabrala ako mala... 😒 😒 😒

lubkasungirl
2. nov 2011

@lubkasungirl napokon som mala cisarak

mathuska6
4. nov 2011

@ingra73 S ním mám aj ja skúsenosti bola som tehotná a bolo to mimomaternicové tehotenstvo, on ma operoval a bol skvelý, prístup, skúsenosti, všetko mi vysvetlil staral sa, milo sa správal, klobúk dole a to som ho nemala ani vybaveného ani podplateného, ale vďačím mu za veľa, keď sa podarí a pôjdem raz rodiť tak jedine k nemu

bouny
8. nov 2011

ahoj holky, hledam nekoho na kocikovanie na Sekcove..prida se nekdo?mam 4mesicniho prcka a nikoho tu neznam:((

juliap
8. nov 2011
tigrica182
10. nov 2011

@bouny ahoj ja som z opali.. mam polrocneho fesaka 🙂

radoslava25
10. nov 2011

Ahojte baby chcem sa pýtat ako to je s rooming- in alebo bez? čo mi odporúčate ako prvorodičke dať si to alebo nie? viem že ked mám roomin -in mám pri sebe bábo stále akurát v noci mi ho berú ale ked rooming -in nemám ako je to potom kedy môžem vidieť bábo ?

tinika
10. nov 2011

@radoslava25 kde budes rodit? ja som bola v novej a tam to funguje tak ze ti nosia babo kazde tri hodky na kojenie akurat o 3 rano nie a ked ho mas na izbe na roomingu tak o 9 ti ho nechaju d ovečera na kupanie potom ti ho zase o 9 donesu a do polnoci alebo aj cez noc ako budes chciet resp. aka sestrička ma sluzbu bo mne tym ze som plne kojila uz na noc chceli nechat

mirka12011
10. nov 2011

@radoslava25 pokial viem na rooming ti babo ponuknu podla porodu ci sekcia ci spontalny porod....ale najlepsie je mat babo pri sebe pre laktaciu....ono aj tak len spinka a mas ho pri sebe a mozte spinkat spolu pri sebe....
kym nemas rooming nosia babo len na kojenie a tak ho beru k sebe....

radoslava25
10. nov 2011

@tinika no ja uvažujem o starej porodnici ale zatial nie som rozhodnuta na 100%, ale dakujem za radu 🙂

radoslava25
10. nov 2011

@mirka12011 ahoj, dakujem za radu a chcem sa este spýtať ako si to ako prvorodička zvládala, lebo ja mám strach, že ked si dám rooming bábo bude plakať a ja nebudem vedieť čo s ním....

mirka12011
10. nov 2011

@radoslava25 no ja som po sekcii cize dali mi ju na 3-4 den a tiez som sa bala ale akonahle ju doniesli ukazali co a ako....vsetko ti ukazu....uz som bola kludna a vytesovala sa...zvladnes to

zvonkohra
10. nov 2011

@radoslava25 maminkovska intuicia ti poradi 🙂

anibas
10. nov 2011

@radoslava25 určite s dieťatkom na izbe - nebudeš doma stresovať - dýcha-nedýcha, plače- neplače, je hladné-nie je hladné, a veľa sa pýtaj hlavne mamičiek čo majú viacej detí - tie najlepšie poradia 😉

zvonkohra
11. nov 2011

@anibas presne 😀

marcovka1
11. nov 2011

@radoslava25 neboj sa zvladnes to..a nechces ist racej na normalnu izbu kde budete viac mamiciek ?len kvoli tomu ze mas strach aby ste si navzajom poradili my sme boli 3 a super,ale to uz ty musis vediet 🙂
@tinika jeej ahoj mamicka ako sa mate ? nechce spinkat ta hnusna kolika,ale mozes mu dat aj espumisa 😉

radoslava25
11. nov 2011

baby Ďakujem Vám za rady 🙂 , už aby to bolo čim skôr za mnou.....zistila som že ja sa ani tak nebojím samotného pôrodu ako pobytu v nemocnici, dúfam že všetko dobre dopadne a že tam budeme krátko....

zvonkohra
12. nov 2011

@radoslava25 jaaaj moja ked bude vsetko oki lezis tam 4-5dni neboooj ja som bola 11dni a sme tu 🙂 ked bude dobre na izbe bude dobre

tinika
12. nov 2011

@zvonkohra ja som bola 12 dni :D a tiez som prezila :D

zvonkohra
12. nov 2011

@tinika sak jasne ono to je v pohode pokial mas super spolubyvajuce

obliecenie
13. nov 2011

dobry den taki problem s porodami nema nikto a ko ja

zvonkohra
13. nov 2011

@obliecenie a aky????si rodila s po ked si s ke?

marcovka1
13. nov 2011

to co za uleet... 😕 😨

zvonkohra
14. nov 2011

@marcovka1 zasa si tu dakto robi prcu

marccelina
14. nov 2011

@tinika blahozelam 🙂 k syncekovi Riskovi 🙂 🙂 🙂
Mozemsa opytat: "U ktoreho lekara si rodila?"

janinah
14. nov 2011

dievčatá,ak má niekto tel.číslo na Dr. Vaškoviča,tak mi prosím pošlite cez odkazy,vďaka

mexico_16
14. nov 2011

Baby primarom je Dr.Adam ?

tinav
14. nov 2011