Pôrodnica Galanta, máte čerstvé skúsenosti?

Baby prosím vás je tu nejaká čo nedávno rodila v Galante?Nenašla som aktualne recenzie a po pravde nic dobre som zatiaľ nepočula.

lenulka_14
3. sep 2019

@andrealedvenyiova to zaujima aj mna ;)

nikusiak9
3. sep 2019

Navhystaj si 500+eur a vsetko bude ok

domisha02
3. sep 2019

Ja som rodila v apríli a katastrofa.. nikdy viac strašný personál vôbec žiaden záujem ... áno keď si zaplatíte tak už sa o vás budú starať hneď sa zaujímajú.

1kriosa1
3. sep 2019

Ja som tam rodila minulý rok. Skoro som porodila sama v sprche, lebo sestričky mi bez vyšetrenia tvrdili, že ešte nerodím, len si namyšlam, že mám bolesti a zatvorili dvere, nech ich neotravujem 🤷 potom už 5 dní na šestonedelí bola pohoda.

nana8989
3. sep 2019

@andrealedvenyiova Ja som tam rodila v novembri minulý rok a pri pôrode som mala doktorku Badidovu. Od piatku som mala vyvolávacku, lebo som sa neotvarala, pani doktorka sa mi naozaj snažila vselijako pomôcť, ale otvárala som sa veľmi pomaly. V sobotu a nedeľu nebola v službe, bol tam taky mladucky doktor, ktorý má vôbec neriešil aj keď som mala silné bolesti. U mňa bol problém, že na monitore neboli vidieť žiadne kontrakcie aj keď som sa zvyjala v bolesti, lebo mi všetko výstrelovalo do krížov. V pondelok prišla doktorka zasa do služby a urobila krik ako ma mohli nechať v takom stave a hneď mi povedala, že mi pichnu vodu. To urobila o 11:30 a mala bola 12:30 na svete. Neviem ako by som dopadla kedy to ona neriešila. Ona bola naozaj veľmi milá, nápomocná, zaujímala sa aj po pôrode o mňa aj o malú, ako sa cítime. Deň po pôrode som dostala aj nadštandard, čo som mala zahlaseny asi mesiac dopredu. S touto pani doktorkou som bola naozaj veľmi spokojná, ale keď tam ona nebola cítila som sa ako hypochonder, lebo tým, že monitor neukazoval kontrakcie tak na mňa pozerali ako ze si vymýšľam a robim zbytočne sceny a pritom už som nevládala od bolesti 🙄 ale chvalabohu sme to zvládli a mala je v poriadku.

veronikaa1998
3. sep 2019

Rodila som síce v auguste v roku 2017 a mala som sekciu ale bola som spokojná, az na par výnimiek. Sekciu mi robila pani doktorka Badidova. Kym som čakala na sekciu tak tam všetky sestričky boli fakt veľmi milé. Počas sekie sa so mnou anestéziológ rozprával, hovoril mi ze práve co robia atď. Dcérku mi po sekcií hned priniesli ukázať. Jedna sestrička mi spravila krásne fotky s malinkou hned po sekcií. Po pôrode som mala nadštandard izbu, bol tam so mnou aj priateľ. Na sestonedeli boli niektoré sestričky nepríjemné. Raz aj primár bol odporný ale potom uz bol veľmi milý. Asi mal zlý den. 🤷🏼‍♀️ Teraz som zas tehotná, tp mam v januári a zas mi bude robiť sekciu pani dr Badidova. Ale ja tam mám známosť takze tak. Neviem aké by to bolo keby som nemala žiadnu známosť.
@andrealedvenyiova

simonecka008
3. sep 2019

Ja som tam nerodila. Ja som rodila v NZ. Na Galantsku porodnicu som nepocula nic dobre. Teraz akurat jednej babe tam zomrelo babetko. Je to strasne ked cakas 9 mesiacov na svoj poklad a takto to dopadne. Radsej si vyberte inu porodnicu.

merickat
18. sep 2019

@nana8989 toto iste sa mne stalo ale aj na antolskej. Bolesti jak hovado ale mamicky namyslate si, lebo monitor.... tam to oddelenie rizikovej gravidity je otras...ale porodnica a sestonedelie uplne mega aj bez platenia a nadstandardov. Co sa tyka porodnice v galante, nerodila som tam, ale sme boli hospitalizovani s malym synom a som sa zaprisahala, ze aj keby mi creva viseli tak tam viac nevkrocim. A ak by bolo nedajboh treba (dufam, ze nebude) tak s detmi jedine na kramare.
@andrealedvenyiova

simica_simi
27. sep 2019

@veronikaa1998 prosím ta a ako presne to funguje pri/po sekcii,čo sa týka sprevadzajucej osoby a kontaktu s bábätkom? Ja čo mám blízko jednu porodnicu, tak partner je počas sekcie za sklom vo vedľajšej miestnosti, bábätko ukazu na chvíľu matke, potom ide na vazenie,meranie atd kde sa môže partner pozerať, potom prevezú matku na JIS, kde nie sú povolené žiadne návštevy a zena je tam 24-48h a nosia bábätko na kojenie.

karinecko
5. jan 2020

Chcem sa spýtať či bábätká teraz kážu baliť na široko alebo nie.Ďakujem

nana8989
6. jan 2020

@karinecko mne nekázali a ani som nebalila, nebolo treba 😊

domisha02
6. jan 2020

@karinecko podla toho ci treba alebo nie , mne nebolo treba takze som nebalila .

jarus84
29. jan 2020

Maminky, síce nie príspevok k téme, ale vytvorili sme skupinu na FB s názvom Mamičky z Galanty a okolia, na vymieňanie informácií a skúseností mamičiek, tak môžete sa pridať, radi Vás medzi sebou privítame 🙂

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexchov
5. dec 2020

Ahojte, ja by som sa chcela poinformovat, v pripade ak ste mali dohodnuteho porodnika, peniaze ste mu davali vopred alebo po porode. Dakujem

majka1884
5. dec 2020

@alexchov ahoj, ja mam, rodím v januári. Mne povedal ze peniaze až po porode sa dávajú. Ale ja dám asi pred, keďže bude plánovaná sekcia.

baskaj
1. jan 2021

Neviete niekto náhodou, ako je to teraz za týchto súčasných podmienok v pôrodnici? Testujú rodičky pred pôrodom? Čo ak sú pozitívne? Ako v tom prípade prebieha pôrod a hlavne ako to vyzerá s fungovaním ďalej s novorodencom? A čo manžel pri pôrode? Nie som z Galanty... Ďakujem!

majka1884
2. jan 2021

@baskaj Ahoj, ja viem len info, že pri pôrode nemôže byť muž, ale na chodbe môže počkať a odfotit babo... A ešte som počula ze musí mať to lepšie rúško... A nám rodickam robia tuším oba testy aj antigen aj pcr. Neviem, aj mňa to zaujíma čochvíľa tam pôjdem rodiť

monicka210415
7. jan 2021

@majka1884 ahoj, kedy máš prosim termín? Ja az vo februári, ale dnes v seredi na poradni mi povedali ze poradne už miesto Ga budem musieť chodiť do NZ... Ešte poslednú idem 19.1. Sered a potom už uvidíme 🙄

alexchov
8. jan 2021

Ahojte, rodila aom pred tyzdnom v Galante, pri prijme mi robili antigenovy test. Rusko som nemala na sebe cely cas, az ked ma previezli na oddelenie sestonedelia. Ked som odchadzala v utorok, personal sa uz chystal na prevazanie pacientov do okolitych nemocnic, niektore zeny poslali domov 2 dni po porode..samozrejme podla zdravotneho stavu. Planovanie sekcie sa presunu do Zamkov, ale netusim ako to bude s pohotovostou. Osoba pri porode nemoze byt, aj vsetky navstevy su zakazane. Partner cakal na chodbe,mna aj maleho videl na chvilu kym nas previezli z porodnice na oddelenie, mohol si ho odfotit.

monreh
30. jan 2021

Ahojte, ja mam velmi zle skusenosti s GA porodnicou, rodila som v novembri 2020. Odporucila by som ju iba v pripade, ze mate zazmluvneneho lekara, inak je uplny nezaujem o pacientku aj o dieta zo strany lekarov. Moje dieta by skoncilo zle, keby som sama nenaliehala, aby mi urobili sekciu, prenasala som 4 dni, vysoky krvny tlak, tehotenska cukrovka, vela plodovej vody a dieta neklesalo do panvy a ja som im stale hovorila, ze ho necitim hybat sa tak, ako predtym. A my sme cakali a cakali az mi moja gynekologicka z Ruzinovskej nemocnice povedala, ze nech podpisem reverz a idem inde, ak mi neurobia sekciu. Nakoniec urobili a dieta malo 2 uzly na pupocniku, preto neklesalo. Pupocnik bol kratky a keby sa mi bol spustil prirodzeny porod, tak sa mohol udusit. Toto je odbornost lekarov v GA nemocnici. Zial. Bez zazmluvneneho lekara by som uz nerodila. Ake vedenie, taky cely tim. Skoda.

vivimafko
5. júl 2021

@monreh cista hroza :( co citam o tejto porodnici a vraj velmi dobry vyber. no po tychto recenziach nemam dobry pocit, az do dnesneho dna som tam chcela ist rodit. smiem sa spytat kolko sa plati za porod? je tam poplatok nejakych 500 eur za gynekol.porodnicke oddelenie. cize minimalne 500e si treba nachystat?

joachimka
26. júl 2021

@vivimafko vôbec tam nieje poplatok za pôrod, jedine ak si zazmluvnite lekára tomu platíte inak nič, je to síce kvázi súkromná nemocnica ale normálne to funguje ako v štátnej akurát epidural a prítomnosť otca pri pôrode sa platí, v štátnej je zadarmo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre