Zdravim vsetky mamicky, aj tehulky, ci snazilky!
Chcem sa spytat, ci sa tu niekto najde kto v poslednom case rodil v Saci... co vsetko potrebujem do nemocnice pre babo??? Ako ste boli spokojne a aky je tam system? Dakujem vsetkym... Slavka
Jaaj, ua sa spolieham, ze sa tiez dohodneme na spinal sekciu 😀
Dakujem baby, ozvem sa.
Drzim palce baby, co chvilu to budete mat za sebou, ja by som to brala mat uz to za sebou, ja mam termin az 29.1. A zatial prirodzene to vyzera..
@cka no mne hned povedala anesteziologicka ze spinal, urcite aj ty budes mat spinal, celkovu davaju asi akutka ked je
Baby mam otazku ked ste chodili na poradnu, zakazdym sa kupuje na recepcii manipulacny poplatok? Plus sa ma zakupit raz ten 6eurovi ci ako to je?
@lemkarasto raz ten za 6€
@cka gratulujem, tiez uz ju chcem mat pri sebe 🙂
@15emka4
@lemkarasto
Dakujeeem, a vola sa Leila Karolinka. Nebojte, aj na Vas dojde 🙂
Co stoji PEDA? Neviem to najst, a tolko citat sa mi nechce 🙂
@lemkarasto 160 eur stoji epidural 🙂
@nataliaen11 nezrusia nahodou poplatok?
@sussah zatial sa nic nerusi...🙂
@nataliaen11 ale od februára sa vraj má rusit
@sussah v statnych len..v sukromnej sa moze a nemusi...
@nataliaen11 no to je dosť
@sussah od 1.2. Sa uz neplati za epi ani za pritomnost jednej osoby pri porode,ale ano len v statnych nemocniciach.
A ja to cakam kazdu chvilu ze to pride aspon dufam, uz to chcem mat za sebou,ako prvorodicka neviem co cakat. Hoci TP podla usg je 29.1.
Ahojte, ak chcem rodiť v Saci tak na poradne treba volať na 055/723 42 12? Chcela by som byť v tej novej časti.dakujem
@sussah do poradne sa objednava na tretom poschodi v starej budove ako je porodna sala ...
1) mala som sekciu v júli 2015 - dovolia mi v šaci porodiť druhé dieťa prirodzene? alebo závisí to od lekára?
2) ktorý lekár je za čo najprirodzenejšie pôridy a pomáha napr. masírovaním hrádze, aby nebol potrebný nástrih?
Robí Dosedla 3D/4D ultrazvuky? Viete mi povedať, koľko to stojí? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@zuzankaa88 nooooo veru veru 😊včera mi jedna suseda hovorila že rodila spinalnou a za super... Že aj 5 deti by porodila.... Že ráno jej robili a už poobede by chodila keby mohla... Vraj super nevedela si vynachváliť.... Tak som sa ukludnila zase kusok 😁