Ahojte miminy,
chcela by som sa spytat, ci mi neviete poradit, čo by som si mala zobrat do porodnice na Kramaroch, lebo v kazdej porodnici to je ine.
A este ake skusenosti mate s touto porodnicou-s doktormi a sestrickami, zatial som pocule len dobre nazory, ale chcela by som ich pocut viac.
dakujem za odpovede
@ponyxx vsetko som mala vzdy v poriadku aj mala je velkostou presne na den velka, tak ni neriesim 🙂
@andelik8 jeeej aj ty si z PK, to mozme dat kocikovu really po PK 😀
mozem sa ta spytat? treba mat na porod vlastnu koselu alebo dostaneme ich? ja uz neviem, co mam pobalit do tasky vsetko 😅 som si tlacila ten rozsireny zoznam zo stranky kramarov a mam z toho hokej
@lucul a inac, za cely ten moj pobyt v nemocnici by som kludne spotrebovala aj tri nocne kosele. Prvu som zakrvacala uz v prvy den, tak som ju hned posielala domov preprat. No a potom sme mali na izbe take strasne horko (kuria ako sialeni), ze som dalsiu coskoro prepotila. No ale da sa tam v hocicom.... videla som tam baby chodit v tricku a v teplakoch alebo v leginach, nocna kosela nie je pravidlom. Ale je urcite praktickejsia ako teplaky 🙂
Ahojte, om sa chcela spýtať, teda čítam, že je nás tu pár novebroviek, už ste si zazmluvnovali Dr. k porodu??? 😕 Tiež riešim Jandovu, konzult. otca k porodu už nastastie mám , ale cvicenie by som celkom rada absolvovala, len tiež mam obavu, ci sa neprezeniem nadarmo, kedze nie som z BA.
😝 😲
nemate niekto spravy ako to teraz vyzera na porodnici? zajtra idem na prijem, tak nech viem co ma asi caka 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ponyxx tak to ja radsej nevravim aku mam vahu 😅 aj v novembrovkach sa mi uz smeju a tukaju na hlavu 😀