icon

Pôrodnica Krupina. Máte skúsenosti? Chystáte sa tam?

lienkad
16. feb 2010

Ahojte tehulky.Kto sa chystá do Krupinskej nemocnici alebo kto ma s touto pôrodnicou skúsenosti čo sa tíka starostlivosti a hygieny......ja sa bojím isť do nej

laurajana
9. dec 2010

@lienkad Leni slivky určite pomôžu, pekne prečisťujú črievko a je super, že Vám čípky pomohli, určite sa to upraví...držíme palčeky pekný večer

lienkad
autor
9. dec 2010

Ahojte babenky.Tešíma že som ťa potešila 🙂 🙂 🙂 No dufam že mu pomože.....
Pekny večer

monka1305
9. dec 2010

Jani, čo sa Vám stalo? Bože, hádam si nemala nehodu?

monka1305
9. dec 2010

Kati, gratulujeme Sofinke, to je šikulka. My zatiaľ nechodíme, v ohrádke sa stavia na nôžky, keď sa vytiahne z kľaku. Len ja ju ešte nestaviam, bojím sa, aby som jej "nepokazila" chrbátik aj bedrá. Myslím, že ešte má čas. Ale ak sa Sofinka stavia sama, tak to nevadí, v tom jej nebráň. Naša Lalinka je lenivejšia, ale to nevadí.
Bola si so Sofiou aj u doktorky? Aj my sme chorí celá rodina, Laura zatiaľ zo všetkých najmenej, no ale neviem dokedy. Zatiaľ má len sople, takže zasa kamoška odsávačka ☹

kozorozec27
12. dec 2010

Ahojte maminky,
Monika bola som s nou u doktorky,ale zatial nam nedala ziadne lieky.mame len odsavat a cistit nostek morskou solou.a proti kaslu jej dat stodal.
tak uvidime ako jej bude.ale zda sa mi,ze uz jej je lepsie.takze dnes mozeme ist na sankovacku. 🙂
prajeme vam pekny zvysok vikendu. 😎

laurajana
12. dec 2010

@monka1305 ahoj v utorok 7.12. sme mali haváriu -muž má šitú hlavu a ja bandáž na krku (ktorú som si musela zložiť lebo som ochorela) musela som si na hrdlo dať iné a navyše neznášam vatu a to mi spravili z vaty, tak ma to šlo zožrať na krku - bráška mi priniesol "golier" na väzy...mali by sme ísť na kontrolu v utorok, manželovi by mali aj stehy vybrať, no uvidíme, čo a ako...lebo sme na komplet prechladnutý, soplíme, kašleme... 😒
@kozorozec27 je super Kati keď je Vaša dr. za homeopatiu...teda stodal a morská soľ, nášmu Mattimu takto alergologička prílišným predpisovaním liekov pokazila "jedálniček" a aj celkovo chuť do jedla 😒

monka1305
12. dec 2010

Ahojte, Jani, ešte šťastie, že sa nič horšie nestalo! Teraz sú tie cesty také strašné.... Boli s Vami aj detičky? Zle sa fakt dlho nerobí. Človek si len v takýchto okamihoch uvedomí, že čo je v živote pre neho najdôležitejšie....
Prajeme skoré uzdravenie. Aj my soplíme celá rodina. Tak snáď sa do Vianoc nejako vystrábime. Dnes sme už konečne nastriekali snehové obrázky na okná, tak sa teším 🙂 Zajtra by mi mali priviesť nábytok do obyvky, takže opäť riadenie, ale potom sa už budem tešiiiiiť 🙂

laurajana
13. dec 2010

@monka1305 Monika nechcem to tu rozpisovať, lebo už som dostala "zvoza" že som mala čas to napísať na FC svokra sa skoro po... ach napíšem Ti IP dobre?

kozorozec27
16. dec 2010

ahojte babeny,ako sa mate???
my sme zase chory,tak znova spolunazivame so stodalom,libenarom a predovsetkym s odsavackou. 🙂 🙂 zajtra ideme znova k dr,tak som zvedava,ci znova neskonci na ATB. a sice je Sofi chora,aj tak ma energie za piatich..ked nelozi popod stoly,tak sa driape vsade,kde sa len da. 🙂
ja som dnes piekla ako o zivot,dosli mi aj zvysne darceky pre Sofi,takze Vianoce uz mozu prist. 😉 dokupili sme jej este hovoriaci telefonik od FP a zabavnu svetelnu gulu.telefonik je nahradou za hovoriace prasiatko,kt.na sklade nemali. 😠 😠
prajeme vam pekny vecer. 🙂

laurajana
17. dec 2010

@kozorozec27 Katuška to sú asi tie naše baby také hyperaktívne 😉 môj bráška sa pýtal, čo malej pod stromček a ja že horolezecké popruhy, lebo je fakt všade 😉 my sme tiež už včera dofinišovali s darčekmi, ešte v nedeľu zbehneme pre mňa niečo ak nájdeme a fajront, môžem baliť, len veriť, že Mattiasko bude môcť ísť od pondelku do škôlky, lebo stále kašleme, soplíme, kýchame, ja mám pocit, že už mám nádchu mesiac 😒

kozorozec27
17. dec 2010

Ahojte,
dnes nam uz konecne dosla jedalenska stolicka!! 🙂 🙂 A Sofi uz stihla aj pokrstit-cely obed na nu vyliat. 🙂 🙂
My sme boli dnes u dr,takmala ma zase ATB.chuda moje,drhne ako stary serbel. 🙂
dnes som stihla este co to dopiect a postavit stromcek-ten moj chlap lenivy mi ani salonky nepoviazal. 🙂 🙂 tolko sme ich kupili a ledva,ze som dva baliky minula.Sofinka mi s velkou radostou asistovalabud boli salonky rozpucene ako ich prisadla alebo otvorene. 🙂 🙂 chvilu som nedavala pozor a uz si jednu strcila du pusy...ste mali vidiet ten stastny vyraz. 🙂 🙂

kozorozec27
17. dec 2010

@laurajana Jani mate total pekne foto.. 🙂 🙂

laurajana
18. dec 2010

Kati super krst teda prebehol...tak bude na nej isto rada papávať 😉 - ten kašel to sa nejak rozmohlo, my sme dávali calciový sirup a zdá sa, že ten zabral najlepšie....maminka ty nevieš, že ockovia pred Vianocami a počas nich oddychujú - nepomáhajú? 😉 ...ale ten náš mi aspoň stráži a hrá sa s čertíkmi našimi 😀 😀 😀 verím, že aj ten Tvoj postrážil Sofi 😉 ďakujeme za pochvalu fotoš 😉

lienkad
autor
20. dec 2010

Ahojte.Jani Super fotky, ste krasna rodinka.....
Kati tento tiež čo najde skončí v puse minule ocinovi spadol papier zo salonky a hned bol v puselen trošku mu trčal dobre že sa nezadrhol, fakt chvíľka nepozornosti a už robí zle...
Kati super mne vobec ešte nedorazila lebo ju nemali na sklade tak som si včera objednal druhy s iného obchodu no neviem či to bude do vianoc....
Kati ďakujeme za cumlíky a svokra povedala že iba 1eur. no Tomáš nevedel a ani že zadormo jeden ja som povedala že ti zaň zaplatím.....no pošle, po svokre ak bude ochotná.....Len voláko si nevie nan zviknuť vkuse ho vypluva.....on by len jeden ale v takom stave že až.....

laurajana
20. dec 2010

Leni ďakujeme za pochvalu...to aj naša je taký výmyselník čo sa dudy týka, minule sme ju nemohli nájsť, tak tie čo máme iné druhy, len hádzala o zem a plakala,že "dadu" chce 😀

kozorozec27
20. dec 2010

Ahojte baby,
Leni,svokra to nepochopila,ze si mala mat oba zadara.tak preto vypytala.tak ked niekedy pojdete okolo,tak sa stavte este po jeden. 🙂 🙂 a aku stolicku si ty objednavala?? 🙂
my sme dnes boli svokra pozriet v nemocnici-je tam od piatku a este stale nevedia co mu je...snad ho uz na sviatky pustia domov. 🙂
Jani u nas to je to iste.tak sme sa poistili hned 20. 🙂 🙂

lienkad
autor
20. dec 2010

Ahojte.No skušam ho od nej odučiť že mu ju skrijem lebo ked ju vidí tak sa za nou hrabe no ked ju nevidí tak si na nu nespomenie.....no to je ok.....
s babybazaru s vercashopu....no maju mi dať vedieť či ju maj zatial sa neozvali tak som ako na ihlach.....
tak to ma mrzí...a prečo tam vlastne išiel čo mu bolo?

laurajana
21. dec 2010

@kozorozec27 Katuška svokra mi je ľúto tak prajeme nech je čím skôr doma, švagriná tiež mala byť do štvrtku v nemocnici so Šimonkom - krstniatkom dostal laryngitídu a začínajúcu angínu, skoro sa im doma udusil, našťastie šli s ním v čas tak ho dali na "isku" a na kyslík a ANT - tak sa mu polepšilo, no domov ich pustili na reverz pretože nechceli ích pustiť, no žiaľ švagrinká má ešte 6-ročné dievčatko Nikolku a nemala ju s kým nechať, tak musela ísť domov...snáď bude všetko ok, aj keď vraj laryngitída ak je raz tak sa opakuje žiaľ ☹

s tými cumlíkmi je to tak fakt závislosť u Laurinky...a chceme ju odnaučiť od toho jej hnusného oranžového, neládi k ničomu z oblečka, to je celá KA keď tam iný nekúpi človek strach 😉

lienkad
autor
22. dec 2010

Ahojte.Tak dnes sa všetky veci zmenili....Tomino dnes šiel k dr. predpísať mlieko a havaroval do cesty mu vyskočila srna a chcel sa jej vyhnuť a dostal šmik takže celá naprava koleso nepoužite aj s diskam ale ďaka bohu že sa mu nič nestalo....no zajtra som chcela isť na nákupy lebo skoronič ešte nemame kedže Tomimu sa nikdy nedalo.....porazí ma.....

laurajana
23. dec 2010

@lienkad fú Leni tak chvála Bohu, že je Tomi v poriadku...niečo podobné máme za sebou, vieme svoje, ako sa musíte cítiť...je to strach, či zviera alebo nepozornosť iných vodičov a "nešťastie" je na svete...dúfam, že sa to porieši a všetko pekne postíhate...mrzí ma to fakt...takto sa to "kazí" práve keď človek najviac niečo potrebuje - žiaľ 😒

laurajana
23. dec 2010

Pre všetky tu spriaznené duše, ktoré sme si tu pekne kecali, nech nám to vydrží 😉

Na stromčeku sviečka svieti,
pokoj, šťastie nech k Vám letí.
A keď rozžiaria sa Vaše tváre,
by hojnosti ste mali stále.

Nový rok nech pomaličky
vsunie šťastie do kapsičky,
aby nespravili ste chybný krok,
pre celučičký ďalší rok ,
krásne Vianoce želá Mattiasko, Laurinka a Mirko s Jankou 🙂

laurajana
23. dec 2010
kozorozec27
23. dec 2010

ahojte baby,
Lenka som rada,ze sa mu nic nestalo...teraz to je na cestach velmi nebezpecne.Baby prajeme vam krasne sviatky v kruhu tych najblizsich. 🙂

monka1305
23. dec 2010

Ahojte babenky! Aj ja Vám všetkým prajem krásne VIANOCE. Užime si ich s našimi láskami, nič nie je krajšie ako tie ich nádherné úsmevy a úprimná radosť...
Babeny, som rada, že sme sa tu takto "našli". Ďakujem Vám všetkým za Vaše rady, ale aj také spríjemnenie voľného času. Teším sa na Vaše správičky, ako ste strávili najkrajšie sviatky v roku...

kozorozec27
27. dec 2010

Ahojte maminky,tak ako ste prezili Vianoce???? 🙂 🙂
U nas to boli jednoznacne najkrajsie Vianoce zo vsetkych,vdaka Sofinke.Je uzasne,ao nam deticky zmenia zivot. 🙂
Aj ja som Monika velmi rada,ze sme sa tu takto nasli sa vymiename si informacie o detickach,skusenosti a rady. 🙂 🙂
Babenky,zelame Vam krasny Novy rok

lienkad
autor
31. dec 2010

Ahojte babeny.No my sme prežili užastne vianoce ako nikdy pred tím vdaka nášmu Markusíkovi.....Dala som ho do pavuka a je teraz všade no dávam ho len na takých 10 minut, ale lozí 🙂 ako o preteky a ked sa má čoho chytit tak sa postaví už sa postavil aj na konferenčny stolík.....
Aj ja som rada že sme sa tu takto našli a hlavne my prvorodičky..... 🙂

Prajeme krásneho silvestra a štastný nový rok 2011..... 🙂 🙂 🙂

kozorozec27
31. dec 2010

Ahojte,
Lenka no vidis aky je sikovny.a to ti dr.vraveli,ze budu robit vsetko neskor.a kolko deticiek predbehol. 🙂 🙂 aj nasa stvornozkuje ako o zivotvsade sa stavia a chodi popri nabytku.je ako namydleny blesk 🙂 🙂
Leni nevies ako teraz ordinuje Andrejcakova?dokedy ma volno???uz k nej potrebujem zajst,Karol je teraz doma,tak musim ist konecne na kontrolu.
krasny Silvester vam prajeme

lienkad
autor
31. dec 2010

No veru len sa bojím o to nespravne chodenie lebo niekedy stojí na celen nohe a niekedy len na prstoch a zatvara ich ako päste...no dufajme sa to upraví, No teraz má take blbe obdobie že cele noci nespím čo v kuse ho čičíkam na rukach lebo sa budí s plačom a posledne 3dni v noci sa zobudí okolo 2 a je ako keby vyspaty...ide ma poraziť...
No neviem ale tento tyžden robili lebo som jej volala, Dala som sa zaočkovať proti rakovine krčka maternice a spravila sa mi hrča asi zapálene no ak sa mi to nezlepší tak idem ku nej v pondelok ak robí ale myslím že ano......

laurajana
1. jan 2011

ahojte babule všetko naj do Nového roku, hlavne veľa zdravia a ostatné príde akosi aj samo no nie? Nech Vám detičky robia radosť...

Leni - blahoželáme k úspechom Marcuska a tytyty že prvorodičky hlavne, nechajte nás medzi Vami je nám dobre aj nás druhorodičky 😀

Inak Andrejčákovú mi ani nespomínajte - musím jej napísať ospravedlňujúcu SMS - moja Laura našla "sprostú SMS" v mobile, ani neviem kto mi to poslal a ona to preposlala Andrejčákovej, si viem predstaviť, že keď na to príde, že mi pri bežnej prehliadke niečo "spraví" tam dolu 😒 😉 ...strach tieto deti čo dokážu a okrem toho jej už poslala asi 10 porázdnych + takú blbú ach jaj, mám ju prvú v zozname, musím si ju premenovať, niekde ďalej - asi si dám ako prvého manžela 😉

monka1305
1. jan 2011

Ahojte babeny, všetko najlepšie v Novom roku Vám prajem, zdravie, šťastie, radosť z našich pokladíkov...
Jani, si ma pobavila, Laurinka je asi tiež riadne číslo (asi nebude zaostávať za bračekom 🙂 ), že? Veď možno Andrejčáková ani nebude vedieť od koho jej tá sms prišla (ak ťa nemá uloženú v mobile 😀 )
Aj my už chodíme popri nábytku, všetko berie čo je v jej dosahu, pri pohrození nono sa len šibalsky na nás pozerá a druhou rukou berie čo nesmie 😀 Vychcané sú tie naše detváky...
O spaní sa ja už ani nevyjadrujem. Už to beriem ako samozrejmu vec, že sa budíme aj 7-8 krát za noc. Vraj je to u kojených detí normálne. Hneď ako zaspí sa prvýkrát budú už po 40-tich minútach. Tak to potom pokračuje v pravidelných intervaloch ☹ Zakaždým sa kojkáme a niekedy, keď má pocit že je vyspatá, tak sa hráme (jej je úplne jedno koľko je hodín a že mne sa chce spať 🙂