icon

Pôrodnica Krupina. Máte skúsenosti? Chystáte sa tam?

lienkad
16. feb 2010

Ahojte tehulky.Kto sa chystá do Krupinskej nemocnici alebo kto ma s touto pôrodnicou skúsenosti čo sa tíka starostlivosti a hygieny......ja sa bojím isť do nej

lienkad
autor
25. mar 2010

Ano tak to je dosť.....No ja si tiež myslím že ťa nemninie.......A všetko je ok?

lubka89
25. mar 2010

lienkad : a bola si uz aj na pritoky? ako to tam chodi?

lienkad
autor
25. mar 2010

ano bola som pred dvomi tyždnami, ako klasicke sono len ti nerobí všetky vyšetrenia

lienkad
autor
25. mar 2010

Babenky idem trošku von sa vyvenčiť, mamina sadí kvety tak jej trošku pomožem.......

lubka89
25. mar 2010

no lebo mna to caka o chvilku🙂tak zatial sa maj krasne

monka1305
25. mar 2010

Zatiaľ je všetko OK, merali mi CTG (mne to robili prvýkrát). Vraj či mám už kontrakcie. Výsledok - pokojné vlnovky ako hladina Hrona. Takže žiadne rodenie! Potom ma ešte primár pozeral, že krčok je už mäkký a otvorená som na 1,5 prsta. Takže on to vidí na budúci týždeň. Na sone mi ešte pozeral prietoky, meral mi nejakú hladinu, neviem čoho. Mám to 0,55 a keď je 0,7 tak že by to mohol byť problém. Takže ma uspokojil, že je všetko v poriadku a pekne som cupkala domkov. Ďalej umývať okienka, včera som umyla dve, poupratovala balkón, makala som celý deň a nepomohlo...

monka1305
25. mar 2010

Ozaj, ešte ma napadlo, vravela mi tá pôrodná asistentka, že do nemocnice si treba pre bábo okrem jednorázových plienok a utierok zobrať aj vlastný lieh na ošetrovanie pupčeka.

lienkad
autor
25. mar 2010

tak to je fajn že je všetko v poriadku......No pytala som sa jej že treba a ešte aj kremik na zadoček a to je všetko.......

lienkad
autor
25. mar 2010

lubka- kedy ideš na tie prietoky? ja mam volať v pondelok za vysledky či nemam zvišene pečenove testy lebo mam nejake pupačiky na brušku a že podla toho sa mam objednať na sono,No myslím že vo štvrtok spomínala že asi nerobí tak potom pojdem v pondelok.Nevieš ako ordinuje pondelky na sone?

lubka89
25. mar 2010

no tak na prietoky neviem kedy pojdem este mi nepovedala 🙂 a na sone v pondelok robi od 13 ale neviem do kedy 🙂

lienkad
autor
25. mar 2010

aha tak fajn.........díki za info. 🙂

kozorozec27
27. mar 2010

ahoj babenky,no tak my sme vcera uz konecne prisli domov z nemocnice.mame nadherne dievcatko-sofiu margaritu,vazila neuveritelnych 4520kg a merala 57cm.tak sme stastne,ze uz mame po tom.a teraz drzime palceky vam ostatnym. 😀

lienkad
autor
27. mar 2010

Ahoj Kati.Gratulujem......... 🙂 🙂 Počula som pytala som sa krkošovej na teba.....Tak riadna slečna.... 😉
Ako si rodila?No čo ako si bola spokojna s personalom?Všetko v pohode?

kozorozec27
27. mar 2010

ahoj lenka.no ja som zacala rodit normalne-dali mi dake injekcie a infuzku.ale po 5hod to nepostupovalo,lebo vsak malicka je velka,tak som napokon porodila cisarskym.a co je nove s tebou??

lienkad
autor
27. mar 2010

no jasne tak ťa riadne potrapili.....no hlavne že to už maš za sebou a ste zdrave a štastne..... 🙂
No ja celkom fajn mala by som isť pravdepodobne na sono v pondelok ak budu dobre vysledky pečene.Mam take male pupačiky na brušku už davno no myslela som si že je to z alergie kedže neberiem teraz tabletky.No ževraj to može byť aj s toho že v tehu sa zvyši hodnota pečene s liekou alebo s hormonou, ja poriadne neviem presne......tak že tak....no dufam že my na ton sone povedia lebo chcem isť pokupiť poslednu vybavičku.....

lienkad
autor
27. mar 2010

Ak budeš mať chviločku času a možnosť tak pošli nejake fotečky maličkej slečny........ 🙂

caribic001
27. mar 2010

Kozorozec27- sestrička aj ja ti ešte raz srdečne gratulujem maličká je prekrásna a synovček a neterka jej posielaju obrovsku pusinku. Držte sa 🙂

kozorozec27
27. mar 2010

tak to som uz aj ja rada.jasne,ze dam fotky.pokusim sa co najskor.a aj ty ides teda rodit do krupiny????je to tam celkom fajn.sestricky su uplne zlate...takze ja ti to len odporucam.to este stale neviete pohlavie????ved uz pomaly rodis. 😀 😀

kozorozec27
27. mar 2010

sestricka dakujeme ti.vazne je nadherna a vsetci su z nej hotovi. 😀 😀 .ved vidno,ze su rodinka,aj oni su uuuuzasni. 😀

lienkad
autor
27. mar 2010

ano idem rodiť určite do krupiny a som rada že si bola spokojna, dufam že pri mne budu mať zlu naladu...... 😉
Od vtedy čo sme boli spolu na sone som nebola....takže už sa neviem dočkať.....

monka1305
27. mar 2010

Katka, srdečne blahoželám a prajem Tebe aj malinkej slečne veľa zdravíčka. Koľko si bola v nemocnici? Bola som vo štvrtok na oddelení na kontrole, aj som na Teba myslela, len som nevedela ako sa voláš na druhé meno.
Pekný večer.

kozorozec27
27. mar 2010

to ti teda verim,ved potom daj vediet...fakt su tam suprovi.aj pri detickach su mile sestricky.takze je o ne dobre postarene. 😅

kozorozec27
27. mar 2010

ahoj monka,dakujeme.no bola som tam tyzden. 😀 ale ubehlo to ako nic.tak vo stvrtok tam bolo riadne rusno. 😅 ako vidim,tak teraz ty si najblizsie na rade. 😀

monka1305
27. mar 2010

Uvidime 😉 zacinam mat poriadny strach... Vo štvrtok mi povedali ze na buduci tyzden urcite. Dnes mam cely den take divne pocity ako keby tlaky v podbrusku. Tebe zacali kontrakcie spontanne alebo Ti vyvolalavali porod? Po cisarskom bola ta bolest velmi velka? Ty si si najprv vytrpela pri kontrakciach a potom po cisarskom. Zasluzena babika.

monka1305
27. mar 2010

Kati a pri kom si nakoniec rodila?

lienkad
autor
28. mar 2010

Ahojte babenky. Som rada že si bola spokojna aspon s lepším pocitom sa my tam pojde.....
Kati- a čo všetko si potrebovala do porodnice?

lubina82
28. mar 2010

Ahojte babenky, som rada že som našla niečo o Krupinskej nemocnici, pretože sa aj ja chystám tam do pôrodnice, aj ked to má byť len koncom júla alebo začiatkom augusta 🙂

lienkad
autor
28. mar 2010

Ahoj lubina,A v kolkom si tt?

lubina82
28. mar 2010

v 21.tt

lienkad
autor
28. mar 2010

tak už citiš aj prve pohyby?