Pôrodnica Levice verzus Nové Zámky

andolina2
21. jan 2015

Baby aké máte skúsenosti?

sofiadurovic
21. jan 2015

tak presne toto isté zaujíma aj mňa 🙂 🙂 🙂

lusyinka
21. jan 2015

Tak ja som rodila pred 2 rokmi v Leviciach. Čo sa týka sestričiek, boli veľmi milé a ochotné, vzali mi tašku, chodili mi masírovať chrbát kým prišiel priateľ,rozprávali sa so mnou... Čo sa týka podmienok... No rodila som od nejakej 12-13 na obed do pol ôsmej večer.. Sprcha žiadna, na fitlopte sa im to nezdalo, tak som celý čas ležala na pôrodnom stole v ohromne príjemnej polohe na boku s kolenom v pravom uhle niečo ako stabilizovaná poloha a druhú ruku som mala vyvrátenú do druhej strany, lebo infúzia... Nedovolili mi prechádzať sa ani kvočať ani nič... Proste tam som kysla v bolestiach a predýchavala... Čo sa týka starostlivosti po pôrode, sestričky z gyndy mi prišli trošku také vymleté, mali nás na háku, ale sestričky z novorodeneckého boli naozaj úžasné. pomáhali s detičkami, vysvetlili,pomáhali s kojením... Teda až na jednu, ktorá fajčila jak turek, smrdela furt a takými smradľavými zafajčenými rukami nám chytala deti.... To som mala riadne nervy, keď bola v službe.... Čo sa týka doktorov, tak boli takí normálni... Mňa rodil kamarát, no videla som ho počas celého pôrodu 2x... Raz keď mi prišiel pozrieť ozvy a ako sa otváram a druhýkrát, keď som už tlačila malého....

mary75
22. jan 2015

Ja som rodila obe detičky v Leviciach.2 krát SC.Pri prvom ked som ešte nevedela čo ma čaká my doktor všetko vysvetlil čo budú robiť.Pôrodná asistenka bola veľmi milá celú dobu počas operácie sa my prihovárala,povedala čo sa deje.Kedže som bola po sekcii ležala som na JIS 24hod.Sestričky boli super starostlivé.Ked´máš otázku treba sa pýtať ochotne nám vždy odpovedali,pomohli.Aj sestričky z novorodeneckého,pomohli s kojením,ukázali všetko,ako ošetrit,okúpať bábetko.

drobec28
22. jan 2015

@mary75 ahoj citam tvoj blog a chcela by som sa ta opytat ci si bola v celkovej ci len v lokalnej anesteze a po akom case si vydela drobca a blizkych?dakunem za odpoved

mary75
26. jan 2015

@drobec28 bola som v oboch prípadoch v lokálnej.bábetko my po umytí hned priniesli ukázať.počas operácie máš obe ruky priviazané (infúzia,meranie tlaku),ale ked priniesli bábetko jednu ruku my uvolnili takže som si ho mohla pohladkať,pomojkať.bábetko potom aj počas dňa priniesli prikladať,ale nenechaju ho ešte na noc kedže si po operácii,potrebuješ sa zosilniť.ked sa necítiš dosť silná na starostlivosť,tak ho nechajú u sestier aj na druhú noc.to záleží na tebe.samozrejme prikladať nosia.rodinu môžeš vidieť najskôr na druhý deň.tam sa prijímajú návštevy len na chodbe,iba ak by si mala vip izbu.na to musíš mať šťastie aby bola zrovna volná.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre