Ahoj.Nema niekto skusenosti s porodnicou v Piestanoch.Mam termin v septembri, tak dufam, ze dovtedy mi niekto napise.
Ahojte baby 🙂 mám16 a čakame s priaťelom bábo... Dievčatko 🙂 som v ôsmom mesiaci a gynekologička ma poslala na rizikove...termín mám 16 októbra a som otvorená volne na 1 prst...Chcem sa vás spýtať čo mi v nemocmoci v PN budú vlastne na rizikovom robiť ... Môže sa stať niečo malinkej?? Aké máte s tým skúsenosti a vlastne vybrala som si dobrú nemocnicu? 🙂
@veronkaveronika nič
Už som v nemocnici 9 dní a kvôli krčku si tu mám poležať ešče minimálne týžden ale už to tu psichycky nezvládam môžem podpísať reverz s tým že budem doma stále ležať a brať lieky??
ahojte baby, neviete ako je to s podavanim epi v Piestanoch? pocula som ze cez tyzden je to v poho, ale že cez vikend to tam nemá kto pichnut, co je na tom pravdy, máte nejaké skusenosti ?
Zdravim vas, viete mi prosim vas povedat, co vsetko je potrebne si doniest do porodnice do PN a co treba doniest pre babatko, ked pojdeme z porodnice...dakujem za info 🙂
Ahojte, chodí sem niekto ešte ? 🙂 ide niekto teraz rodiť do PN? Ja som v 39 týždni...ako to vyzerá na porodnici, je tam plno? VIP izba obsadená?
Ahojte dievčatá prosím vás nemáte niektorá súkromné číslo na primára Glesa? Ja som ho mala len mi ukradli telefón a nemôžem sa k nemu dopátrať ... ak by ste niektorá mali prosim diskrétne môžte mi ho poslať do správy? Chodím k nemu už dlhé roky a potrebujem sa s ním spojiť nakoľko neviem či má teraz dovolenku alebo nie ... a na gynekologiu sa dovolať je zázrak ... veľmi pekne vopred ďakujem. Zuzana
Ahoj, ja si nemôžem sťažovať 🙂 Nemala som žiadne problémy... Prajem veľa šťastíčka a zdravíčka
😉 nie je začo.
Keď pri pôrode budeš robiť to, čo ti povedia, tak bude všetko fajn
Ahojte baby. Viem,ze je to stara diskusia ale skusim. Ake robi dr. Karaba vysetrenie v tehu? Ma klasicky ultrazvuk abo 3D?dakujem
Mozem sa opytat ake cislo tam maju ked chcem sa objednat na pasi nikde to nemozem najist dakujem
@daduska052 číslo síce neviem,ale kludne môžeš zavolať rovno na pôrodnicu,tam ti povedia.....
23.9.2017 sa kona TEHOTENSKY KONGRES v Piešťanoch v hoteli Park Avenue**** - dokonala priprava na pôrod 😊. Pridajte sa.
https://m.facebook.com/events/263769344143687
Ahojte zenusky, nemate kontakt na primara Glesa, chcela by som si ho zajednat, nakoľko situácia v Pn je trosku komplikovana veľmi by ste mi pomohli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahojte kočky, neviete či má Mudr. Gleso dovolenku? Máte niektorá na neho kontakt? Ďakujem.