Pôrodnica Rastislavova v Košiciach: Skúsenosti a očakávania
Ahojte maminky,
bola by som rada keby ste sem prispeli vašimi skúsenosťami z pôrodu, pobytu a starostlivosti o vás a vaše bábätko v tejto nemocnici...Nech vieme čo môžeme očakávať 😉
@franina snažím sa čo najviac, dnes svokrovci zobrali malú tak sedím a nič nerobím 😉 No cez víkend má Lucka 3r. bude oslava tak asi to trošku poruším ale nič nepečiem , objednala som tortu a možno z cukrárne kúpim pár koláčov, pre mňa by nebolo dobre poskakovať pri sporáku.
Ja by som povedala, uvidíš čo ti na to povie 😉
@lucia2431 fíha tak oslava bude jééééj tri rocky.... krása... malá je určite zlatunká 😵 a co ste jej kupili??? jasne ze ty radsej nepec, ani nic take, ty musis byt hlavne v klude....
a nevies nahodou, ked Dr. Staskova nebude mat sluzbu vtedy ked budem rodit tak ona nepride a bude ma musiet niekto iny odrodit?
@franina veru je zlatučká ale vie aj riadne zlostiť 😀 Teraz sme sa boli fotiť tak si môžeš pozrieť fotky mám ich vo fotoblogu.
Vieš, keď sa s ňou dohodneš , že chceš ju tak ona sa snaží aby to bolo počas jej služby ale keby to nevyšlo tak jedine zazmluvniť si ju alebo to nechať na iného lekára

@franina snažím sa šetriť tak ty máš ešte dosť pred sebou 😉