Porodnica Trnava: Skúsenosti a názory mamičiek
budem rada, ked tu bude co najviac prispevkov, aby si mohli vsetky trnavcanky urobit ako taky prehlad o trnavskej porodnici 🙂 🙂 🙂
petusa, mas pravdu pomylila som sa od 36tt sa tam chodi 😅 preklep 😉 my sa mame fajn a spim lepsie, sem tam sa zobudim a nemozem zaspat, ale na druhy den to aj dobehnem 🙂
teda, mne sa tiez poobede spava ovela lepsie ako v noci.. asi preto, ze sa mozem v posteli roztahovat 😀
ja som dnes v noci bola od styroch zobudena asi do pol siestej a potom som konecne zaspala a za hodinu som sa budila koli tej poradni, takze ked sme cakali na toho lekara tak ma tam lamalo na spanie 😀
tak to ti verim... to by uspavalo aj mna dve hodiny cakat na doktora..a to by som mohla byt vyspata do ruzova 😀
a som sa jej pytala na tie bolesti co sme mali a povedala ze to tearaz bude stale 🙂 tak sa nemusime bat 😉
Ahojte babenky ako sa mávate? My ok .... 😀 tiež sme dáko zle spali a už tretí deň ma bolí cez deň v podbrušku..... 😒 ale dr.že to je ok že sme zdravé a to sa maternica rozťahuje a sťahuje a je to normálne
ja som si aj myslela, ze su to poslicky, len mi vsade hovoria, ze to je este skoroooo 😖
debbie, tak to je dobre 😉 aj mna to tak divno bolievalo, ako keby vajecnik ma pichal. ale teraz to bola zasa ina bolest 😀
Peti skoro to nieje začína to u niekoho od 28tt mi vravela dr. že ak by ma bolelo ako pri menšt. tak to je ono....
ahoj debie, dnes sombola na poradni v porodnici a pytala som sa nato a doktorka mi povedala ze to je v poriadku ze to teraz bude casto 🙂
petus nie je to skoro, ze to je normalne kazdej zacinaju poslickovia inak, niektore to maaju aj 2 meisace pred porodom
ozaj maminy, zajtra o 20.00 na stv2 ide odysea zivota a bude to o tretom trimestri, takze o nas, tak pekne pozerajte 😉
aj ja to rada pozeram, som si to racej zaznacila do kalendara 😀 to vies ta tehotenska debilita, aby som nezabudla 😅
mna to bolelo asi pol hodinu tristvrte a potom to preslo, ale pokial nie su pravidelne tak je to v poriadku, ako to mas ty peta?
no ved prave, ze mna to bolelo 12 hodin 😖 a mala som to kazdych 8 az 12 minut... 😕 ale odvtedy uz som to take nemala (od toho stvrtka)
mňa to bolí tiež tak pol hodku a raz za deň a potom je to ok dnes ma to bolelo len asi 10 min
peta kazda sme ina, ja to mam tiez tak raz za den a len polhodku , ved racej to povedz na poradni, nech ta racej vysetria
dobre ranko 🙂 no dnes som nejak potiahla dlhsie v posteli 😅 som dobiehala vcerajsok

Babulky neviete niektorá číslo na Dr. Eliáša z Gyn centra na poliklinike čo je? Niekde som zapatrošila číslo a potrebujem sa objednať a momentálne som mimo tak tam nemám ako behnúť. Ďakujem 😀