Pôrodnica v Bánovciach nad Bebravou a bonding

shanin
27. nov 2014

Ahojte mamičky z Bánoviec a okolia, chcela by som sa spýtať tých, čo rodili v Bánovciach a chceli aby im bolo priložené bábätko na telo hneď po narodení a aby im bolo dopriate si ho po pôrode takto nechať u seba či to bolo možné a či stým personál nemal problém a ako ste boli celkove v pôrodnici spokojné. 🙂

dubka29
27. nov 2014

ahoj rodila som v porodnici 28,04,2014 a som s porodnicou spokojna. čo sa tyka prilozenia dietata tak v mojom pripade to nebolo. ukazali mi maleho ale potom samozrejme nastupovalo vazenie meranie a kontrola vsetkych zivotnych funkcii ktore sa daju skontrolovat. myslim ze je aj moznost si vybrat porodnika ale len z kolektivu tohto oddelenia. ak sa ti da treba chodit na predporodnu psychopripravu a tam sa treba vsetko popytat čo ta zaujima. v pripade ze by si sa dostala do porodnice skôr skor ako budes uplne rodit informuj sa tejto moznosti prilozenia dietata.

syrik
27. nov 2014

Ja som síce rodila pred tromi rokmi A tiež mi jU dali iba na chvilku. Neviem, či sme ju sa mužom mali 15 minút pri sebe A aj to až po dvoch hodinách. Neviem, ako je to teraz, no ja by som chcela druhýkrát do Trenčína.

mischel87
28. nov 2014

Ahojte.ja som rodila v Bn v 2012 a bola som velmi spokojna,dokonca som pri porode mala sv.gynekologicku pani dr.Valasku.bolo to naozaj ine ako v TO,tam som rodila prvy krat r.2005.milion doktorov a sestriciek okolo mna,ziadne sukromie.pristup katastrofa :( naopak v BN bola pri mne len jedna sestricka kt.ma cely cas drzala za ruku a ku koncu moja doktorka a par ludi z novorod.odporucam 🙂 teraz nas to caka treti krat v maji a nakolko byvame v PE rozmyslam ci rodit tu alebo radsej v BN
ak mate niekto skusenosti,poradte.D 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre