icon

Pôrodnica v Banskej Bystrici: Čo potrebujem do nemocnice?

ellin
29. dec 2007

Ahojte, chcela by som sa opytat, ktora ste rodila v BB co vsetko je potrebne si so sebou zobrat do nemocnice - pre seba aj pre babetko. dakujem

Strana
z4
slazo
23. máj 2013

v bb porodnica na jednotku-por.asistentky tiez,,,,gyn-por oddelenie tiez jednotka a sestonedelie cistá 5

levandula4
23. máj 2013

@slazo a ako to tam teda je? mozes napisat viac? co ti vadilo a na co sa ma clovek pripravit a ako to tam bezi?

slazo
23. máj 2013

vsetko je tam ok iba to sestonedelie nepríjemne sestricky,,pokial sa clovek neopyta ma smolu a ak sa aj nieco opyta treba viac krát lebo u mnohých uz ucinkuje skleroza prvého stupna,,ako prvorodicka to tam ma zaujímave a ja som patrila k nim,,,vsetko vedia vsade boli vsetko vedeli,,, 😠 😒 😢

levandula4
23. máj 2013

@slazo ok, dik

mamka1989
16. jún 2013

Ahojte je tu nejaká babenka ktorá má termin 29.07.2013??? ja som z ulanky mam dmo-cku a idem rodit cisarom a mam s toho obavy a vsetko co tu pisete o tej nemocnici no neviem na zaciatku jula sa mam hlasit u doktora molitorisa

wwwricka
18. jún 2013

@mamka1989 ahoj, ja mam termin o tyzden skor 🙂 Nicoho sa neboj... treba mysliet optimisticky 🙂 Este som tam teda nerodila, ale uvidime... Kazdopadne Molitoris je odbornik s dlhorocnou praxou... 🙂

jankastubka
18. jún 2013

@mamka1989 ja som rodila pred 3 tt a s gynekologmi som bola spokojna, konkretne s p. Jencom ten ma rodil a p. Molitorisom, ten dizoroval ked ma museli cistit.

sofia17
21. jún 2013

@mamka1989
pisala som ti IP

dulkagabulka
10. okt 2013

Pozyvam Vas na premietanie filmu "Sloboda pre Porod", ktore budem uvadzat a naslednu besedu s porodnou asistentkou p. Furmanovou v Banskej Bystrici. P. Furmanovu osobne poznam a besedu s nou velmi velmi odporucam vsetkym, ktori sa zaujimaju o prirodzeny porod. Ci uz prvorodickam, alebo viacrodickam. Titulky pre film sme prekladali my - Zenske Kruhy
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

sasanka33
21. okt 2013

Ja som tiež rodila v BB a bola som so všetkým spokojná. Aj keď to tam nie je najnovšie, ale je tam všetko čisté a to je dôležité, nie, či je tam nový obklad a pod. Sestričky sú tam tiež fajn, samozrejme, keď sa ich niekto opýta nejakú volovinu, tak sa potom nečudujte a tiež sú len ľudia a nemusia mať svoj deň, ale to pochopí to len ten, kto robí s ľuďmi.

dankaferka
4. nov 2013

Zajednanie si doktora stoji priblizne 230 eur, pan doktor vodecky uz asi ale nerodi 🙂

zora256
11. mar 2014

Ahojte rodil tu niekto v 34-36tt?Pítam sa preto,lebo ma vystrašil gyn.že si musím dávaťpozor aby som neporodila skôr ako v 37tt ke´dže mám zmäkknutý krček na 4 a otvorená na prst ☹Tak sa vás pítam ako to tma prebieha vtomto prípade?

neluska222
1. nov 2015

ahojte baby.. chcela by som sa opýtať že čo všetko mi treba do porodnice pre mna a pre dietaťko. dakujem

Strana
z4