Pôrodnica v Banskej Bystrici - pôrod dvojičiek

lucialen
24. jún 2013

Mamicky, ktore ste rodili dvojicky v BB, ako ste boli spokojne? Ako to tam prebieha? Starostlivost, kedy pustaju domov? Zajtra nas tam prevazaju na sekciu, vobec som s tym nepocitala a nepoznam to tam. Dakujem

bublina83
24. jún 2013

@lucialen Je mi luto co musim teraz napisat, ja som tam rodila v 34tt, ale len jedno dieta. Davaj si pozor na deticky v inkubatore, chod ich casto kontrolovat, pytaj sa na vsetko, nenechaj sa odbit. Ja som tam nebola spokojna, na tak velku nemocnicu som mala ine ocakavania. Mozno budes mat inu skusenost, mne sa to tam vobec nepacilo. Dufam, ze budes mat z toho prostredia lepsi pocit, drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo.

romanknopp
24. jún 2013

ahoj, ja som zas mala opačnú skúsenosť, aj keď som rodila v termíne a prirodzene, všetko bolo fajn, aj doktorka a sestričky pri pôrode a aj potom, starostlivosť a aj prístup aj detských aj ženských sestier. Podľa mňa je to od prípadu k prípadu, mojej kamoške sa tiež nepáčilo....

madono
24. jún 2013

ja som rodila v BB minulý rok v auguste, tiež len jedno dieťa sekciou. tak ako píše @bublina83 detská JISka bola problematická. Mali tam salmonelu. Prístup personálu je aj o tom aký máš ty prístup, ak chceš hľadať problémy tak budú a popravde veľa hľadať ani nemusíš. Čo sa týka doktorov je to vabanka, jedna je spokojná s tým, druhá s oným, ak je bezproblémový pôrod tak je to v rukách sestier, ak sa má niečo pokaziť tak sa to môže stať aj pri samotnom primárovi. Ja som bola spokojná so ženskými sestrami, ale detské neboli nápomocné. V tom čase bolo veľa pôrodov, na šestonedelí nemali kde dávať mamičky, takže mamičky boli na klasickom gynekologickom oddelení a detičky na šestonedelí, takže ich mali na starosti detské sestry a nič nestíhali. Problém bol aj v sanite, sprchy sú síce nové, ale neodtekali, stále tam bolo asi 10cm vody a všeličoho iného .... Rovnako aj intenzita upratovania, hlavne tej sanity bola slabá, na to že sa jedná o oddelenie šestonedelia plného krvácajúcich žien.

michellemi
11. apr 2016

Nejake novsie recenzie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre