icon

Pôrodnica v Skalici - MUDr. Gabriela Bartošková

mackaso
20. mar 2013

Ahojte, prosím Vás, ako to teraz vyzerá so Skalickou pôrodnicou? Rodila niektorú z Vás Mudr. Bartošková Gabriela? Som vďačná za každú radu.

gabulitos
13. jan 2016

@alenahajlova ročný poplatok sa neplatí.

lenkanemcekova
18. jan 2016

@mamartinka ak by som chcela byť jej pacientkou, potom sa hádam za tú preventívnu neplatí, či?

mamartinka
18. jan 2016

@lenkanemcekova Ak chces byt jej pacientka treba k nej prist do ambulancie,podpisat zmluvu a ostatne si vybavi ona papiere od tvojho gynekologa ci si pred nou k neakemu chodila.Preventivka je zdarma len 3eu si platis zrkadielko.

mamartinka
18. jan 2016

@lenkanemcekova jednorazove zrkadla su 3 eu.Pozri 1 stranu.Tam som dala cenik ukonov.

lenkanemcekova
19. jan 2016

@mamartinka Ďakujem 😀

guess21
3. feb 2016

Už nikdy viac.Maximálna nespokojnosť

lenkanemcekova
3. feb 2016

@guess21 a prečo?

mamartinka
3. feb 2016

@guess21 fu tak to ma velmi mrzi.A preco aj napises?Co poznm baby tak nemozeme povedat nic zle.Dokonca sa od Vavru sama idem preradit ku Gabike do Senice.Mne robila este 2011 Laparku a hysteroskopiu a nemozem sa stazovat.Si asi jedna zo 100 co je nespokojna.

mamartinka
3. feb 2016

@lenkanemcekova a ty uz si u Gabiky bola?Spokojnost?

lenkanemcekova
4. feb 2016

@mamartinka chystam sa buduci tyzden v stredu, uz som chcela ist aj tuto, ale nieco mi do toho prislo.

guess21
3. mar 2016

Páči sa mi nervozita,ktorá sa prejavuje u niektorých "pacientiek" v súvislosti s pokračovaním práce na ambulancii Mudr.Kurinská s.r.o.Scenár bol určite pripravený a nevyšiel. Nechajme každému priestor a čas,ktorý nám ukáže čo v kom je.

mamartinka
3. mar 2016

@lenkanemcekova tak ako.

mamartinka
3. mar 2016

@guess21 o com ty tady tocis.U teba sa neprejavuje nervozita tak nahodou? 😝 😝 😠 😠

mamartinka
3. mar 2016

@guess21 a mimochodom v profile mas Myjavu aj porodnicu tak co tu chces?

lenkanemcekova
4. mar 2016

@mamartinka Ahoj. Segra bola v ambulancii dr.Kurinskej a vraj ju tam zastupuje a mozno tam uz bude aj nastalo nejaka mlada lekarka - myslim Brieskova sa vola. Takze zatial asi zostanem tam a uvidim. Este doteraz som sa do Senice nedostala, nejako sa mi nedari si to naplanovat tak, aby mi to vzdycky nieco nenarusilo. Uvidíme neskôr 😀

guess21
4. mar 2016

ty tomu možno nerozumieš.Ale osoba ktorej sa to týka,určite bude vedieť o čo ide

lenkanemcekova
8. mar 2016

V ambulancii dr.Kurinskej sa po novom - zase zmena 😀 - majú striedať dr.Krč z Myjavy s ešte nejakou doktorkou z My. Takže kedy tam kto bude neviem, ale majú sa tuším striedať po 2 dňoch. Z princípu, že k chlapovi chodiť nebudem teda asi pôjdem k pani dr. Gabike. Snáď sa mi to už v najbližšej dobe podarí. 😉

mamartinka
8. mar 2016
piacere
8. mar 2016

@lenkanemcekova MUDr. Krč je veľký odborník, takže ak by som mala ja voliť medzi ním a MUDr. Bartoškovou (ktorú som zažila v SI na gynde počas mojej hospitalizácie v tehu), tak rozhodne Krč, bez akéhokoľvek zaváhania.... Bartošková je nemastná - neslaná, mne prišla slabá aj po odbornej stránke....

mamartinka
8. mar 2016
lenkanemcekova
9. mar 2016

@piacere Ďakujem za názor, ale ja sa aj tak rozhodnem pre ženu 😀 o dr.Krčovi som počula aj pozitívne aj negatívne ohlasy, tak ako o každom lekárovi a lekárke. Je na každom samom, ku komu sa rozhodne ísť.

@mamartinka ďakujem za kontakty 😀

210175
15. nov 2016

Dobrý deň chcem sa spýtať múdrejší.bartoškova,,robí aj zákroky ako polyp,cysty,,neviete ktoré dni a máte niekto skusenosti😚,ďakujem

mamartinka
15. nov 2016

@210175 takto.Ja som mala polyp na maternici.Bolo to este ale v roku 2011.V utorok som nastupila.V stredu ma operovala Bartoskova a Kvaltin jej len asistoval pritom.V piatok som isla domov.Ci ale este Gabika operuje teraz netusim.

jamska
22. jún 2017

dobry den, neviete prosim s akymi poistovnami ma pani doktorka Bartoskova zmluvu ? a kolko u nej stoji sono ?

nikeas
2. sep 2018

Nejake aktualne info o dr. Bartoskovej?referencie...

elinka1051
6. nov 2018

@nikeas je najlepšia 🙂

lenkanemcekova
7. nov 2018

Dievčatá, prosím Vás , k Dr. Rohárikovej, ku ktorej možnosť dáva pani dr.Bartošková ísť nakontrolné sono prsníka - viem, že ordinačné hodiny má od 7ráno. Ale tam sa zapisuje na poradovník na dverách už oveľa skôr. Neviete o koľkej asi tam ten poradovník sestrička ráno zavesí? Minule som prišôa podľa môjho názoru celkom skoro a už som bola kdesi v strede listu 😀

denkah
23. jan 2019

@lenkanemcekova ja som tam bola pred 6 otvorili polikliniku a keď som sa zapisovala už som bola 5 vporadí.

danihelova3
3. jún 2020

Dobrý deň prajem môžem sa spýtať či náhodou niekto z vás nevie číslo na pani doktorky Gabriela Bartoškova ginekologia Senica na internete nemá kontakt a potrebujem ho súrne ďakujem za odpoveď

gabulitos
3. jún 2020

@danihelova3 paci 0346228861