Pôrodnica v Trenčíne, v Ilave alebo v Považskej Bystrici

bagira89
29. dec 2012

Nie som z týchto končín, iba v čase pôrodu sa tu budem nachádzať v Českej republike (Vsetín), tieto pôrodnice mám najbližšie, poraďte... Som za baby friendly pôrodnice, kde dávajú bábätko na bruško, plnia pôrodné plány, majú ľudský prístup. Pozeram na nete ale som zvedava aj na nazor. Diky 😒

tatiana7777
29. dec 2012

Ahoj ja som cele tehotenstvo dochadzala do Napajedel a to som zila v Pn, bola som teda spokojnejsia s vybavenim, pristupom lekara, ako tu. Samozrejme zalezi na kazdom.. Rodila som vsak v Trnave kde som bola moc spokojna, mala som vsetko zajednane, no co sa tyka Pb-pochadzam od tial a popravde by som tam nesla ani so zlomenym nechtom, rodili tam kamaratky, jedna chuda si 3 mes.nesadla, dalsia to iste no kazda mame ine skusenosti toto je moj nazor.

zuzi0911
29. dec 2012

Ja som obidve rodila v pb.a koli lekarom by som isla znova aj 100 krat.velmi ochotny ludsky priarelsky zodpovedny.ci plnia porodne plany neviem.ja som v oboch bola poterminova a mojim jedinym zrlam bolo aby sme boli v poriadku.takze som sa plne odovzdala lekarom.no drzim palce.
@bagira89

januliku
29. dec 2012

@bagira89 Ja som rodila v PB - babo na brusko nedavaju, ani neprikladaju k prsniku; porodne plany neviem, ale pritomnost mm alebo blizkej osoby bola velmi v pohode (od zaciatku az do konca), ludsky pristup - len zo strany doktorov, sestrickam by som dala 0 bodov zo 100 ☹ Nemala som ziadne komplikacie, takze neviem posudit pristup v ich pripade.

januliku
29. dec 2012

@bagira89 Este dodatok. Svagrina rodila v TN, co sa tyka porodu, tak asi rovnako ako v PB, len lepsie vybavenie, aj na izbach. MM mohol ist za nou az na izbu (v PB nie, len na nadstandartku), a navsteve mohla ukazat babo, nechat podrzat, pomojkat, to v PB sa ukazuje len cez sklo.

lussi2
29. dec 2012

ja som rodila v TN a bola som velmi spokojna. mala som nadstand.izbu navstevi chodili zamnou na izbu bolo to super🙂.porodne asistentky boli zlate muz tam bol somnou uz od prichodu, prestrihoval pupocnu snuru, co viem, ze nie vsade to tak je. malu mi dali hned na burucho potom ju zobrali pomerat a tak a zase nam ju priniesli. ja som bola velmi spokojna. sestricky na novorde.boli velmi zlate a pomohli vzdy ked som potrebovala. tie co nemaju nadst. izby chodia s babatkami na chodbu.

anaj_janka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bagira89
autor
29. dec 2012

Vidim to na trenčín... Dakujem baby.

leilab
4. jan 2013

@bagira89 ja som rodila pred 2 tyzdnami v Ilave a max. spokojnost. Babo mi prilozili po porode na brusko, uzasny pocit 🙂 ja som si nezelala nastrih, iba v nutnom pripade a dr. to respektovala, ale nakoniec spravila taky na 3 stehy, lebo som nemohla babo vytlacit. Aj na novorodeneckom super sestricky, vzdy mi pomohli a poradili ked som potrebovala 🙂

eva_beva
3. jún 2013

ja som chodila na pripravu do pb, vramci ktorej som videla aj gynekologicko-porodnicke oddelenie a ... s placom som prisla domov, ze rodit nepojdem, ze to sa musi vyriesit nejak inak. na otazku, ci mozem mat dcerku pri sebe hned, mi sestricka odpovedala, ze ak sa niektora mamicka nechce prisposobit nasmu zabehnutemu systemu, dieta jej dame a nech si s nim robi co chce .... dieta matri k matke, tak som to citila, tak si za tym stojim po svojej prvej skusenosti. rodila som v trencine, o dva dni po porode som sa trapila skor s nadprodukciou mlieka ako problemami s kojenim, domov som sa vratila pokojna a stastna .... dcerka ma 6 mesiacov, som opat tehotna a opat budem volit trencin. tolko moja - nasa skusenost. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre