Pôrodnica vo Valašskom Medziříči

tanag
11. nov 2015

Dobrý deň,
nemáte niekto skúsenosti s touto pôrodnicou, prístupom lekárov a primára?
ĎAKUJEM

olcanoemi
11. nov 2015

Dobry vecer, rada by som poradila,ale nemam uplne aktualne informacie...no pred 3 rokmi,ked som sa rozhodovala ja ci rodit vo Valasskom Mezirici alebo vo Vsetine, tak som sa nakoniec rozhodla pre Vsetin, pretoze vtedy boli dost zle skusenosti s primarom Kopeckym (ale neviem ci je este teraz primarom) a vraj tam boli dost prostivne sestricky a nedbalo sa velmi na priania mamiciek ohladom porodu ani kojenia...v tomto bol Vsetin super a z vlastnej skusenosti odporucam 😉

tanag
autor
11. nov 2015

Dakujem 🙂 a ohladne čoho s ním boli zle skúsenosti?

tanag
autor
11. nov 2015

Práve som zistila, že je tam už iný primár.

olcanoemi
11. nov 2015

Vraj mal rad uplatky a ze si ich vedel aj pekne vypytat...vraj... 😎

tanag
autor
11. nov 2015

A so Vsetinom ste bola spokojna? Neviete aky pristup maju tam k porodom KP spontanne a všeobecne ku sekciam? ďakujem

olcanoemi
11. nov 2015

Ano, so Vsetinom sme boli aj s manzelom velmi spokojni...a to sme tam fakt nemali ziadne znamosti a nedavali ziadne uplatky...vo Vsetine som mala pocit,ze cely personal taha za rovnaky koniec,ze su v nazoroch a radach naozaj jednotni...a velmi preferuju sponntane porody,co nam vyhovovalo,no porod KP je specificky,tak by som vam urcite odporucala zajst tam a poinformovat sa..my sme tam tiez boli asi 2 a pol mesiaca pred porodom a opytali sme sa na vsetko co nas zaujimalo a nebol ziaden problem 😉 fakt sme isli radsej do Vsetina ako do Valmezu,aj ked Valmez sme mali blizsie.

tanag
autor
11. nov 2015

tak vam dakujem za informacie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre