icon

Pôrodnici v Ružinove - recenzie

deni5982
24. aug 2013

Ahojte, poznate jednotlivych doktorov porodnikov v ruzinovskej nemocnici?? Ktory je aky?? Nechystam sa zazmluvnovat, len by som rada vedela aky je ten ktory doktor(ka), ked pridem o 2 tyzdne na salu a budem vediet ktory ma sluzbu, nech priblizne viem co je to za doktora.. Dakujem

Strana
z2
sixtine
12. júl 2016

@maja923 je tam a je skvely!

maja923
12. júl 2016

@sixtine dakujem mam jedno odporúčanie z konkrétneho dôvodu, ktorý by nemal byt u neho problém..ale mamička uňho rodila fakt asi pred 7rokmi a nevedela som sa toho dopátrať ci je tam este alebo nie. Pls mala si ho zazmluvneneho aj alebo nie?

sixtine
12. júl 2016

Som jeho pacientka v ambulancii uz 12 rokov, chodila som k nemu do poradne v oboch tehotenstvach, ale obe deti som rodila mimo Ba, takze pri samotnom porode som ho (zial) nemala.
@maja923

maja923
12. júl 2016

@sixtine a myslíš, keby ho požiadam o osobne stretnutie v jeho ambulancii aby som prekonzultovala moju požiadavku mal by problém? Lebo este nechodím na poradne do pôrodnice a kym pôjdem tak uz by som chcela mat istotu, ku ktorému lekárovi mam ísť.

jana_eyre
12. júl 2016

Teraz som si vsimla tuto tému a už minule som sa chcela spýtať či tam stále rodi aj ten vraj veľmi nepríjemný doktor? Vola sa na F, nepamatam si cele meno.. Ja som mala v ruzinove vždy dobrú skúsenosť, prvý krát ma rodil Redecha, druhy krát Plichtova, ale teraz ma trocha nastrasila moja sestra pribehmi s tým dr. Na F.. (Foltin myslím? Fakt neviem) sestra tam ale bola naposledy v 2007, tak snáď tam už nie je.. Vďaka za odpoveď..

sixtine
12. júl 2016

@maja923 skôr si ho skús vystihnúť na poradni v nemocnici, lebo ambulanciu ma len 2 dni v týždni a úplne plnú.

martina15874
2. aug 2016

Chcem sa podelit o pocity z Ruzinovskej nemocnice.Rodila som v nej teraz v juli a nie prvy raz.No,cakala som vselico,ale bola som velmi milo prekvapena. Musim podakovat Mudr.Rybnanskej.Velmi mila profesionalna,mlada lekarka.Taky pristup k pacientom ako ma ona som este nezazila. Zazila som pri vysetreni aj Mudr.Foltina a mam s nim len pozitivne skusenosti.Sice je trochu citit,ze ma roky praxe a je trochu rutinny,ale mne pomohol.Vo vseobecnosti som stretla lekarov mladych a velmi profesionalne pristupujucich k praci.Sestricky tak isto. Z dovodu obmedzeneho fungovania Antolskej nemocnice mali velmi vela prace,ale vobec sa to neodrazilo na ich profesionalite a ludskom pristupe.Keby som mala este raz rodit,tak rozhodne Ruzinov a keby som si mala niekoho zazmluvnit,tak urcite Mudr.Rybnansku.

100lambi
Odpoveď bola odstránená
araula
26. okt 2016

Baby čo so treba zbaliť do pôrodnice?? Sebe aj bábätku??

martina15874
27. okt 2016

Ten manual,ktory je na oficialnej stranke je stary.rozhodne si treba zobrat pyzamo aj tri kusy,slapky 2x,hygienicke potreby pre seba.este by som si zobrala ciapku, plienky pre babo(sice ti daju tusim cca3-4ks na den,ale to niekedy nestaci),malu deku. a to by ti malo stacit.vsetko ostatne ti daju.mozno este prsne vlozky,ale ja som ich napr.nepotrebovala.

madamcoco
27. okt 2016

@araula a este si pribal "Lanolin" ci ako sa to vola na bradavky. Ja som to pred 2 r.nemala, skoro som umrela od bolesti ked sa maly rozkojil.. :D

siska53
27. okt 2016

@martina15874 uz to sice ja potrebovat nebudem,ale uz nedavaju nocne kosele??

araula
27. okt 2016

@madamcoco a také ako vlhké utierky ,krém na zadok,poporodne vložky,podlozky?? Davaju?

madamcoco
27. okt 2016

@araula vlhke utierky nie,krem na zadok taky mini (radsej si vezmi aj z domu), vlozky a podlozky ano. Keby dosli, treba pytat, doplnia..

iinuska
27. okt 2016

Ja som rodila u Dr. Secanskeho. Je svojsky,vela nerozprava ale dobry odbornik

martina15874
29. okt 2016

Pyzama davaju,ale tie su des a hroza.mne sa stalo.ze ked som si pytala pyzamo od nich,ta nemali, mala som cakat az na druhy den,ked donesu dalsie,lebo uz nemali.mala som aj svoje dve,ale tie sa mi zaspinili.tak som nakoniec utekala dole si kupit.bolo to asi tym,ze vetdy bola antolska v obmedzenom rezime a mali strasne vela rodiciek.

araula
2. nov 2016

Dievčatá mám ísť už do poradne do ruzinova....prosím ktorá viete a zodpoviete moje otázky budem fakt vďačná!!!!
Tak že poradňa je v utorok a štvrtok??? Alebo len vo stvrtok?
Na monitor a ultrazvuk ma pošlú oni alebo to si mám sama vybaviť?
Potrebujem aj poučenie na epi v ktoré dni to býva?? A kde túto ambulanciu nájdem? Ďakujem vám moc

anjika42
23. jan 2017

MUDr. Matúš CHuda, zazmluvneného som ho nemala, pôrod super...len sa trochu hneval, keď som zle tlačila 🙂

stanka3004
26. jan 2017

Ahojte .Porodila som 7.1 v nemocnici Ruzinov. Bez nejakych komplikacii, bez EPD a platby lekara.
Platila som si len izbu v nastandarte za 18 E na den, je to lepsie, mate WC a sprchu na izbe a ste len dve mamicky na izbe.
Co sa tyka porodnice, novorodeneckeho odd. a sestonedelia- nemam co vytknut.
Super starostlivost, mile sestricky, super lekari - proste vyborny team.
Co sa tyka aj ambulantnej starostlivosti pred porodom- tiez super.
Je to vsetko o spolupraci s pacientom.
Dakujem dr.Sedliakovej za perfetny odvedeny porod.
Ak porodnicu - tak urcite doporucujem Ruzinov
Stanka

Strana
z2