icon

Pôrodník MUDr. Chuda Matúš

amieima
26. mar 2017

Ahojte, máte prosím niektorá informáciu, kde ordinuje MUDr. Chuda Matúš ? Rada by som si ho zazmluvnila k pôrodu (v nemocnica Ružinov), ale neviem sa dopátrať kontaktu. Vopred ďakujem za rady.

Strana
z2
renimac
21. aug 2019

@sweetdreams jj, tam som aj písala, možno odpíše zajtra. Rozhodujem sa medzi ním a Kotekom, tak som chcela počuť aj nejakú osobnú skúsenosť 😉.

natoliv
27. aug 2019

@leicicka ahoj, chcem sa spytat, ze pan Chuda teda robi teraz len na Trnavke? Chcela som k nemu chodit na poradne po 36 tt do Ruzinovskej nemocnici ale tam mi povedali ze uz neordinuje.

x444x
11. sep 2019

@natoliv nie to vazneeee 😭 ja som chcela aby ma odrodil 😭

janawest
20. sep 2019

On len nepracuje v poradni, v porodnici ano. Takze pokial je ochotny zazmluvnit sa, pokojne vas moze odrodit. Len ho musite najst tam alebo v Trnavke.

x444x
20. sep 2019

@janawest áno ja už snim mám dohodnuté stretnutie 😊

gigi87
20. sep 2019

@x444x ahoj, prosim ta, nemas nanho kontakt, mailovu adresu? Chcela by som sa poradit, dnes som citala rozhovor s nim, mozno by mi vedel pomoct, kedze dava sancu kazdemu tehotenstvu a mozno bude mat skusenost aj s nasou diagnozou. Dakujem ti pekne.

x444x
20. sep 2019

@gigi87 ahoj, tu je číslo na kliniku kde pracuje. Ja som sa tiež dohodla na konzultáciu s ním cez kliniku.
0911334424 páči sa

bohom_milovana
19. jan 2022

@leicicka ako prebiehal tvoj porod popri MUDr. Chudovi?

bohom_milovana
Autor odpoveď zmazal
bohom_milovana
3. aug 2023

Ordinuje v Karlovke

benediktk
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2