Primár v Šaci

elisa171
25. máj 2017

Zdravim mamičky, onedlho ma čaka pôrod a velmi rada by som rodila v Šaci u pana primára Dosedlu..bola som unho na ultrazvuk a bol velmi zlaty taktiez kamoska co unho rodila pred par rokmi si ho nevedela vynachvalit..pocula som vsak ze v poslednej dobe sa dost zmenil a uz pri prorodoch nie je taky skvely ako kedysi..rada by som vedela co je na tom pravdy tak ak mate niektora nedavne skusenosti budem rada ak sa podelite..pomoze mi to pri rozhodovani..som totiz velmi vystrasena z porodu a vyber porodnika je si myslim takisto dolezity..

domisteve
25. máj 2017

Osobnu skusenost nemam ale kamaratka u neho rodila sekciou pred cca mesiacom, v podstate sa nestazovala len bola trosku sklamana, ze zhrabol 'dakovne' a pocas pobytu v nemocnici si nedal ani raz namahu prist sa na nu pozriet...

elisa171
autor
25. máj 2017

@domisteve vidis ani neviem kolko sa takemu lekarovi dava ako dakovne..som myslela ze si ho staci zazmluvnit dohodnut sa s nim..

domisteve
25. máj 2017

@elisa171 je to na tvojom uvazeni, ci das a kolko das...ak oficialne zazmluvnis tak platis nemocnici peniaze, kolko to je presne neviem ale podla mojich info sa s vacsinou lekarov dohodnes bez zazmluvnenia, kedze oni z tych penazi maju len nejaku cast...skus napisat do skupiny Porodnica Kosice Saca a tam ti mozno kocky lepsie poradia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre