Pustia ma z nemocnice v deň pôrodu, ak podpíšem reverz?
Dobrý večer mamičky chcela by som sa spýtať môžu ma pustiť s pôrodnice ten deň ako porodim keď budem chcieť podpísať reverz? Ďakujem za odpovede
@jolly2 ja som rodila pred cca 2 mesiacmi, šli sme na druhy den domov. Chcela som si byt ista, ze je vsetko ok. Porodila som v piatok rano, pôrod bez problemov a urychlovania, bonding 2hodiny, nonstop sme boli spolu, akurat co ho po 2h odvazili, zmerali a obliekli, este na sale.. doktori mi potvrdili,ze sme obaja ok a druhy den o 14.00 sme boli prepustení na reverz. Bez zastrašovania o smrti a pod. V Trenčíne uz si na to asi začínajú zvykať, vobec nerobili problémy. Sono obličiek malému spravili este tam, odber z paty pediatricka a na sono sluchu sme šli po mesiaci. Ale podotýkam, že všetko bolo v uplnom poriadku. Ak by boli problémy, určite by som tam ostala, a babo by som v ziadnom pripade nenechala same v nemocnici. O tom ci si tam zena oddychne sa dá polemizovat. Mne tam dobre nebolo, vyspať sa nedalo,posteľ vrzgala, bola vylezana, stále nejake deti plakali, strava tiez nic moc.. Keby ale nie sme ok, ostanem kolko bude treba.
@jolly2 preco by to nezvladol, je to tvoj muz mala by si mu doverovat.. ked moj zvladol dve deti 2t ked mal prist na svet treti, tak to zvladne aj tvoj.. ja som si aj oddychla, mala som vtedy doma 4r a takmer 3r..
inak ked sa narodila druha dcera, tak najstarsi syn mal 1,5r nikdy nebol dovtedy bezomna a bol namna naviazany.. nakoniec si ani nevsimol ze s nim niesom, toto su skor obavy mamy ako dietata..
Tak ja k tomu oddychu v nemocnici,ja som bola z nej taka znicena ze dovi,ani jednu noc som sa nevyspala,takze keby mne niekt9 ponukne ist domov ,idem hned.Ale teda urcite s dietatom keby je vsetko ok.
@medovka14 ak nepodpise reverz a odide, bude sa to brat ako opustenie nemocnice bez vedomia lekara a nedostane porodne.
@veronikaszabova preto píšem, že treba napísat list, pripadne poslať mail na riaditeľstvo nemocnice, kde oznamuje, že odchádza... Čiže nemôžu tvrdiť, že opustila nemocnicu bez vedomia doktora
@medovka14 staci povedat osetrujucemu lekarovi, ze nech jej nachysta reverz, ze odchadza - podpise ho a hotovo. Ziadne obstrukcie, nic. Oni su povinni jej nachystat papiere, ak sa rozhodne odist.
To iste v pripade dietata.
@medovka14
Btw list na riaditelstvo jej bude na prd.
@veronikaszabova áno to máš pravdu, papiere su povinní nachystať. Reverz je ochrana pre Dr, že pacienta poučil. Oni ho nakoniec dajú, aj prepúšťa iu správu, len najprv skúšajú donútiť matku tam ostať. Ten mail je krajne riešenie, ak by jej naozaj odmietli dat papiere (co sa asi nestane, ale nikdy nevieš). Je to info, že nezdrhla z nemocnice bez toho aby dala niekomu vedieť, koli prispevku pri narodení dieťaťa 🙂
ale prosim ta ako preco by to nezvladol. normalne to vydrzia aj ked sa mozno trocha potrapi. ale tu je vidno teda, ze sa moc o ne nestrala, ked sa ich bojis takto nechat bez seba
@jolly2 poroes opatrovatelku, znamu kamosku k.deckam uz teraz nech ju spoznaju na hodinku dve.jedlo s ada doviest domov alebo navarit na viac dni do mraziaka
Moj nemal ani dva ked bola sam tato, starka...po prichode to bolo citit az trityzdne kym s to s nim urovnala asi som podcenila jeho pripravu na to ze bidem tak od neho prec a este pridem aj s amlym ale dali sme to. Drzim palce, je to tazke rozhodovanie ale zacni trenovat iz dnes
Zanes deti k mame osobe ktorej veríš a dokáže sa o ne postarať vydržia hádam týždeň pri starkej....
@p_etrisha To nemyslíš vážne....aj rodičov, aj súrodencov nech si tam donesie...nielen deti a chlapa wtf
@mandarinka555 Preco by som nemyslela? Je to nadstandard a je to tam umoznene 😂 A ano, ak to jej nevadi, tak aj rodicov, surodencov a susedov..Co to teba dviha?
@p_etrisha No lebo niektoré už neviete, čo so sebou...aj pol mesta si tam nasťahuj, pre mňa za mňa ☹
@mandarinka555 ale vieme, neboj nic 👌
dobry den ked podpisem dobrovolne revesz dostanem porodne rodicak a nebudem mat problemi zo socialkou

@jolly2 To co máš za pacienta doma pre boha? Ze neviem ci zvládne.... Ty kks...nezodpovedne totálne. Len pekne ostaň s dieťaťom v nemocnici svet sa nezruti keď bude musieť byt pan tvorstva doma s deťmi nestresuj 🙄