vie mi niekto povedat ako prebieha porod v tejto nemocnici a kolko to asi stoji? Ci ste boli spokojne alebo nie?
@vikinka25 ja som dosla na to poucenie, dala som jej tehotensku knizku a ked videla ze som druhorodicka, sama sa ma spytala, ci som mala EPI. Hovorim, ze ano... a ona ze teda ci mam nejake otazky, ze ak nemam, ze mi to podpise a nemusim tam sediet. Takze si ma zapisala a isla som prec. A tiez som rodila prve dieta v ruzinove nie u Kocha.
kocky chcem sa spýtať, chcela by som rodit u Kocha ale nie som z BA a nemám auto a uz nechcem cestovať busom alebo vlakom na každú kontrolu do Ba. môžem tam ísť len rodit bez toho aby som tam chodila na kontroly od 36tt?
@panarka pochybujem... myslim, ze budes musiet. Mozno sa budes vediet dohodnut ze dojdes kazde 2 tyzdne, ak je vsetko ok...
Ja som platila až pri prepúšťaní, nikto sa ma pri príjme ani počas "pobytu" nepýtal či to mám alebo nemám uhradené
Ja som nebola ich pacientka
@panarka no nemaju dievcata uplnu pravdu. Ja som napr. z BA a pred troma rokmi som rodila v Banskej Stiavnici. Ku mojmu gynekologovi som v BA chodila az do cca 10 dni pred terminom porodu (robil mi aj prietoky) a odrodit som prisla uz do BS. Dokonca v samotnej Stiavnici mi primar navrhol, nech ze nech posledne poradne chodim do BA a potom uz len odrodit mam prist do BS. Cize ja som mala len tu prvu prehliadku v BS, kde som sa stretla s primarom, prebrali sme moj porodny plan, poukazoval a vysvetlil mi vsetko.
Takze vsetko zalezi od dohody s buducou porodnicou a sucasnym gynekologom.
ja len tak mimo misu, ale musim pochvalit Ditteho. velmi mily, prijemny pan. dnes mi robil morfo, vsetko pomeral, poukazoval, povysvetloval a napriek tomu, ze sa mu nieco nezdalo, ma s manzelom nevystresoval a odporucil nas pre istotu na genetiku. takze aj ked sme odtial isli s nejasnym zaverom, mam z toho celeho super pocit.
Baby, nemate nahodou skusenosti s MUDr. Sebikovou? Do Kocha nastupila len cca pred mesiacom.. Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@susannah o super, dakujem, vsak pri prvej som bola 🙂