Skúsenosti MUDr. Ďurovská, vs. MUDr. Bende?
Ahojte kočky, hlavne tie ktoré ste z Levíc, chcela by som sa spýtať na názor na gynekologičku MUDr. Iveta Ďurovská (chodím k nej momentálne) a na gynekológa MUDr. Gabriel Bende(rozmýšľam nad prestupom k nemu). Na MUDr. Ďurovsku som už zvyknutá, je veľmi milá ale čo sa týka odbornosti úplne jej nedôverujem. O MUDr. Bendem som počula od pár ľudí síce len chválu ale rada by som bola keby sa somnou podelíte o skúsenosti aj vy, nakoľko čakám bábätko a nerada by som bola keby sa niečo zanedbalo.
Ďakujem za reakcie 🙂
@bebotka pretože som uvažovala nad ním a Mancikom, ale Mancik ordinuje len štvrtky lebo má veľa pacientok, a chcela som lekára ktorý na mňa bude mať čas hocikedy, keď budem niečo potrebovať a z okolia som počula len dobré ohlasy.
Ďurovska si nevedela pri mne poradiť s obyčajnou mikozou, všetko som si musela pozistovat na internete a samovoľne si naordinovat voľnopredajné lieky podľa rôznych fór na internete a čuduj sa svetu pomohlo. Tak isto aj v rodine s ňou nemáme dobré skúsenosti, veci dopísane rukou v karte rok spätne a neinformovanie pacientky o cyste a takéto veci. Ona je hrozne milá, usmievavá, odpovie na všetky otázky ale bohužiaľ ja jej nedôverujem.
@ria133 tak každý má iný názor, aj k nech momentálne chodím predtým som chodila k neubaerovi, je to odborník s paradnym vybavením, ale jeho prístup k pacientke nič moc, ja som s durovskou spokojná neviem nikdy som u nej neriešila nejaké komplikované veci, ale keby mám ísť preč od nej asi by som skôr riešila nejakú devatovú alebo brauna myslím, že ani Bende nieje ktovie aký odborník chodila k nemu kolegyna a nič moc
Za mňa je Mančík mäsiar, nech sa na mňa nikto nehnevá... Ale mojej mame aj mojej známej spôsobil doživotne ťažkosti a navyše mal pomer s pacientkami... Som počula... A co sa týka Bendeho, preto som od neho odišla lebo za každým ako som k nemu prišla mi nukal antikoncepciu už vo dverách dobre ze nie, bol nedosledny pri vyšetrení a bral všetko na ľahkú váhu... Ale jasne ze každý na iné skúsenosti....
@ria133 ono nie, že nespokojná, ale ja som hladala niekoho iného kedže sme mali problem otehotnieť a ked som si zisťovala, že kam ísť tak mi ho na takéto problémy neodporučila, že on tak preventívka a lieky v pohode, ale riešenie takýchto problemov nič moc, ona už bola staršia chodila len na preventívky a to jej stačilo neviem akú má starostlivosť o tehotné, ja som vtedy riešila iné
@ria133 Durovska, no keď som naposledy ležala v nemocnici mi sestričky povedali ze k nej nie ze sú na ňu sťažnosti a aj na zuzcakovu od ktorej som ja odišla. V podstate skoro každého lekára poznám už celkom fajn 😊 akurát bende toho nie, teda ako lekára nie lebo ho často stretávam. Ja ku komu by som išla v lv je jedine batovsky a braun, nikto iný
@caroline_ ja chodím k Bendemu, nič nezabedbal, všetko berie až viac ako vážne. Povie možnosti, posunie k ďalším odborníkom, ak je potrebné. Nikdy som nemala problém. Počas celého tehotenstva nič nebral na ľahkú váhu. Ultrazvuk urobil pri každej kontrole. Na všetky moje otázky odpovedal. Takže ho chválim.

@ria133 ahoj, no ja som od Bendeho odišla ku Ondrasikovi, Bende mi nevyhovoval... Ale zas Ondrasik aj s jeho sestričkou už končia, potom fakt neviem kam pôjdem, asi do Nitry :D