icon

Skúsenosti s Mudr. Behunovou v pôrodnici Ružinov?

tigri
6. okt 2006

Budem rada, ak mi mozete dat nejake referencie na Mudr. Behunovu, ak nechcete na webe, kludne mi poslite mail na tigri@centrum.sk DAKUJEM 🙂

noemarta
5. apr 2012

@ada21 s divekym je to tak, ze si ho musis zazmluvnit v nemocnici a ak k nemu chodis aj do gynaexu, tak musis zaplatit aj tam poplatok kt. je dost vysoky, neviem presne kolko. Ja osobne som mala dr. Kozolkovu a bola som spoko 😉 😉

ada21
6. apr 2012

@noemarta takze ked nechodim do gynaexu, tak staci zaplatit len ten poplatok normalne v nemocnici za zazmluvnenie lekara? tak dakujem za odpoved

monicka23
6. apr 2012

@noemarta ja som mala lekara z gynaexu,nebol to sice Diveky ale neplatila som ziadny poplatok v gynaexe...... 😕 😕

noemarta
6. apr 2012

@monicka23 @ada21 tak ja neviem, posledne info som mala prave pri tomto lekarovi, ze sa musel poplatok platit aj v gynaexe aj v nemocnici..... @ada21 radsej si to prever priamo u neho. 😉

sirell
6. apr 2012

@ada21 @noemarta ja som mala Divekyho, chodila som k nemu aj do gynaexu a za zazmluvnenie som platila len poplatok v nemocnici.

noemarta
6. apr 2012

@sirell no tak to uz asi zmenil, lebo viem co baby so mnou lezali na izbe, ze hovorili, ze museli aj tam platit.... 😕 😕 😕 😕

sirell
6. apr 2012

@noemarta plati sa kazda poradna. Okrem toho Gynaex v cenniku mal aj zazmluvnenie - poskytnutie tel cisla lekara na "non stop konzultaciu" - dost velka suma, ale toto som neplatila.

ada21
7. apr 2012

@sirell @noemarta tak vam dakujem za info, v utorok mam ist do Ruzinova na ultrazvuk a vtedy by mal aj ordinovat doktor Diveky (teda v inych dverach samozrejme), tak dufam, ze sa tam nieco dozviem a snad sa s nim aj stretnem.

noemarta
7. apr 2012

@sirell no toto som presne myslela, a preco si to teda neplatila 😕 😕 😕 😕

monicka23
8. apr 2012

@noemarta Ani ja som nic neplatila v gynaexe,staci,ze sa tam plati kazda navsteva zvlast,vyjde to na peknu ciastku 😔 😎

lyrra
9. apr 2012

@ada21 ja chodim k Divekymu do Gynaexu a rodila som s nim pred 4 rokmi a platila som len v nemocnici za zazmluvnenie, tel. cislo bolo samozrejmost. Teraz planujem tiez zazmluvnit, aj sme sa o tom bavili, ale ziadny poplatok, co by som mala platit v Gynaexe nespominal, tak som zvedava, lebo viac penazi do toho investovat nemienim 😒

tucika
10. apr 2012

Ahojte, mne rodila naj kamoska minuly tyzden u Divekyho, tiez sme obidve pacientky gynaexu a poplatok je klasicky v nemocnici za zazmluvnenie...nic extra sa v gynaexe neplati. 🙂

frukoleyla
11. apr 2012

@lyrra ahoj aj ja chodim do Gynaexu k Dr. Divekymu a neplatis ziaden poplatok ja mam porod na spadnutie a platis len zazmluvnenie tych 300 EUR, co pyta nemocnica 😉

lyrra
11. apr 2012

@frukoleyla dakujem, esteze tak🙂 drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😉

frukoleyla
11. apr 2012

@lyrra dakujem si zlata 🙂 hlavne nech je to rychle ako pri prvom 😉

genialna
12. apr 2012

Baby co ste rodili v Ruzinove s EPI, kde je pls. to oddelenie KAIM? ..ked som rodila pred 2 rokmi malu, tak to bolo v suterene, ale na papieri co mi dala sestricka je napisane, ze to je na prizemi.. Asi sa to teda zmenilo.. Viete mi poradit kde to tam najdem?

monicka23
12. apr 2012

@genialna je to na prizemi,vojdes dovnutra a hned sa das napravo do takej chodby a tam hned nalavo v takom vyklenku 🙂

frukoleyla
12. apr 2012

@genialna presne ako hovori @monicka23, teraz v utorok som tam bola 😉 ak by si to nevedela najst opytaj sa na recepcii 😉

genialna
12. apr 2012

@monicka23 dakujeeeem.. 😉

frukoleyla
13. apr 2012

ahojte maminky 🙂 chcem sa opytat, tie co s tym mate skusenost....ako to je s prijmom v Ruzinove v noci? Dakujem 🙂

m.i.r.i
13. apr 2012

@frukoleyla ja som prisla v noci zhruba o 23:00..ides na "pohotovost" vlastne, tam kde vsetci chori idu v noci...rodiace mamicky ale maju prednost, tak tam treba zaklopat, povedat, ze ides na porodnicu, oni tam zavolaju, daju ti papierik a poslu ta hore na 9te🙂 Tam zazvonis a prijmu ta..ziadna veda🙂

frukoleyla
13. apr 2012

@m.i.r.i jeeej dakujem za rychlu odpoved, si zlata 😉 super som pokojnejsia, keby ma to v noci nahodou chytilo 🙂

1982zuzka
17. apr 2012

Ahojte nejako neviem najst info o tom kedy byva to posedenie s anesteziologom ohladne epiduralky, treba sa tam objednat? Kedy tam byvaju? viem len ze je to v budove polikliniky v prvej chodbe na lavo
Dakujem za info

monicka23
17. apr 2012

@1982zuzka minuly rok to bolo tusim kazdy den o 13,00 hod. A potom raz do mesiaca bola velka prednaska o epiduralke.

1982zuzka
17. apr 2012

@monicka23 dakujem

majcika
18. apr 2012

baby co ste potrebovali pre babo v ruziinove po porode, mozete mat vlastne oblecko alebo vam daju nemocnicne? a tie co boli na nadstandarde ako ste boli spokojne?

kohutovci
18. apr 2012

@majcika ahoj.. vlastne oblecko mat nemozes.. vsetko ti daju.. oblecenie, plienocky, perinku, kremik.. kolko budes potrebovat.. z domu ti stacia rukavicky a capicka..

majcika
18. apr 2012

@kohutovci diky 🙂 a s nadstandardom nemas skusenost?

kohutovci
18. apr 2012

@majcika nie nemam.. ja som nechcela nadstandart.. 🙂

dulkagabulka
Odpoveď bola odstránená