icon

Skúsenosti s Mudr. Behunovou v pôrodnici Ružinov?

tigri
6. okt 2006

Budem rada, ak mi mozete dat nejake referencie na Mudr. Behunovu, ak nechcete na webe, kludne mi poslite mail na tigri@centrum.sk DAKUJEM 🙂

tulky
12. mar 2013

@putney @patriss1992 poporodne vlozky aj podlozky boli k dispozicii. Taktiez nocne kosele, ale tie si urcite vezmite aj vlastne, cez vikend bol na chodbe oznam, ze ciste budu k dispozicii az v pondelok...

putney
12. mar 2013

@tulky Dakujem a predpokladam, ze stale je potrebne vziat si pribor a zachodovy papier????

helka193
12. mar 2013

@putney Toaletný papier určite a aj príbor 🙂 Inak v Ružinove dávaju všetko tak ako pre matku tak aj pre miminko, len maj pri sebe plienočky lebo sestričky niekedy zabudnu ti doniesť ak minieš, inak davaju tuším 4 plienky na deň 🙂

tulky
12. mar 2013

@putney ja som pouzivala ich pribor. Ak ti nevadi erarny, tak si ho vypytaj pri prvom jedle a vzdy si ho potom odloz. Toaletak zober vlastny. Ja som mala aj vlastny zupan, pri prijme sice dali ich, ale lepsie som sa citila vo vlastnom.

putney
12. mar 2013

@patriss1992
http://www.fnspba.sk/pacient/rady-pacientom.htm

inak tu som nasla aj taky zoznam, co odporucaju 😉

weronyca
12. mar 2013

@tulky ahoj ja mam ist na planovanu sekciu 28.3. len sa chcem opytat,teraz som lezala na 10, kvoli nejakym problemom.. niektore kocky sa prepasovali na 9 a smirovali oddelenie, je pravda,ze aj nadstandart uuuplne na prd? vraj hnusne stare sprchy,neodtekajuca voda z odtoku, babatku vraj davaju 3plienky na den( v com nevidim problem, chystam sa davat svoje) .. neviem ci si predtym lezala na 10tom, ale bolo mi povedane,ze na 9 nenadstandart je to horsie ako na 10nadstandart.. neviem som teraz troska zaskocena,lebo som pocula,ze cele oddelenie na 9 je prerobene cistucke,samozrejme v ramci moznosti.. mozes mi pls napisat ako to je v skutocnosti? dakujem

tulky
12. mar 2013

@weronyca ahoj, ja som na 10 nelezala takze neviem porovnat. Podla mna nadstandard na 9 je v pohode, su novo vymalovane steny, sprchy vramci moznosti, da sa. Ale upozornujem, ze TV nefunguje, radio na izbe nie je. Ja som bola spokojna, asi by som nezniesla byt na izbe 3 - 4 baby plus babatka. To uz by som sa nevyspala vobec. Co sa tyka plienok, davaju 5 ks na den. Urcite si zober aj par svojich.

magimary
12. mar 2013

@tulky k tým televízorom 😅
ja som tam ležala na nadštandarde pred vyše 8.rokmi a UŽ vtedy nešli 😉 😅
a myslím, že ich tak skoro ani neplánujú meniť (ako image stačia takto, ako sú), resp. možno čakajú, či sa nenájde štedrý sponzor, ktorý zakúpi telky na všetky izby (alebo aspoň na niektoré 😅)

weronyca
12. mar 2013

@magimary ja som na kramaroch mala tv na nadstd. A pouzili sme jeden jediny krat- ked nam neslo svetlo.. Chcem si uzivat babatenko a po CS budem mat asi sama co robit aby som bola ok a nie pozerat tv

magimary
12. mar 2013

@weronyca ja to vnímam tak isto 😉 😎
posledné, čo by mi tam chýbalo, by bola telka 😅 😝
ja som vyslovene reagovala na to, čo spomenula tulky, že telky nejdú a možno ich plánujú vymeniť 😉

ewulienkaa
14. mar 2013

@nikitka444 ja idem...

nikitka444
14. mar 2013

@ewulienkaa no uz som si ho zajednala🙂tak som kludnnejsia🙂

ewulienkaa
14. mar 2013

@nikitka444 aha doktora si si zajednala? a ktoreho?

nikitka444
14. mar 2013

Doktora Redechu ml.

sirinka
14. mar 2013

ja som tam lezala trikrat na nadstandarte a vzdy sla telka bez problemov....a ja som si tam veru pri druhom a tretom porode sla oddychnut, a aj telku som si rada pozrela, aj som hrube knihy stihla precitat 😀 to uz doma neslo....

hviezdicka77
14. mar 2013

@tulky mna rodila dr. plichtova .-) (sekcia) skvela doktorka

patriss1992
15. mar 2013

Babule ktore ste rodili v Ružinove mohli ste davať babatkam aj svoje oblecenie alebo len nemocnicne??

woman04
15. mar 2013

@patriss1992 detičky majú nemocničné oblečenie...ono by sa to asi ťažko ustrážilo,na to nemajú čas..ak berú bábätká na kúpanie,alebo vyšetrenie a prinesú ho v čistom,nedalo by sa kontrolovať,čo je koho..tých pár dní to malé vydrží🙂

mandarinkaa
15. mar 2013

@patriss1992 no ked som bola ja, tak nemali dost cisteho, obliekla som malemu svoje bodynko a taka blondyna starsia lekarka-pediatricka ma hned okrikla, ze ako ci mi vadi ich oblecenie... aj capicku som mala svoju.

tadaminka
15. mar 2013

@juditka11 dr foltina som mala zazmluvneneho v roku 2009 a bol v pohode, musela som rodit nakoniec sekciou takze asi bolo jedno kto by ma rezol ale s jeho pristupom som bola spokojna

patriss1992
15. mar 2013

@mandarinkaa čapičku si budem brať aj ja svoju 🙂

miub
16. mar 2013

@weronyca
Ja som tiez lezala na 10tom pred porodom. Co sa tyka nadstandardu na 9tom nic moc. Vyhodou je len sprcha a wc, ktore je sice prerobene, ale dost fusersky. Navyse nie velmi udrziavane, ked sme tam lezali my, tak bola v sprche krv po predchadzajucich babach a upratovacka to umyla, az ked sme jej to vyslovene nakazali :( telka nefunguje, takze s tym nerataj. plienky davaju 5 na den, ale to ti nebude stacit a navyse nie vzdy maju. Navyse je tam hrozny pristup niektorych sestier. Ja som mala tiez sekciu ako prvorodicka a tak ma tam doriadili po psychickej stranke, ze sme skoncili na UM. Ale vsak ked si druhorodicka a nebudes nic "potrebovat" tak to bude fajn.

woman04
17. mar 2013

@patriss1992 jasné,čiapočku,rukavičky ..to som mala svoje 😉

janka_k
17. mar 2013

@alenka2006 sestra rodila u Ferianca a dal jej malu na brucho este taku spinavu a ani to nepytala. co uz bol prestrihnuty pupocnik to uz neviem, ale tak on s tym ocividne problem nema

janka_k
17. mar 2013

@jaavaa ahoj nevies mi poradit, staci si to zazmluvnenie dohodnut ked pojdem do poradne do nemocnice alebo si to riesila skor?

janka_k
17. mar 2013

@nikitka444 zazmluvnovala si si niekoho v ruzinove? a kedy presne az ked si tam isla do poradne?

jaavaa
17. mar 2013

@janka_k Ja som to riesila skor, lebo ja som k nemu chodila od zaciatku tehotenstva. Ale co viem uplne staci zavolat mu a dohodnut sa s nim,ze chces u neho rodit. Potom posledne 4 tyzdne chodis k nemu do poradne. A tam sa uz dohodnete,co a ako.

glumdolf
17. mar 2013

Ahojte, tak ja som včera bola prepustená z nemocnice aj s malou. Musím Vám len napísať, že som bola veľmi príjemná prekvapená zo sestier. Rodila som v Ružinove aj pred 3 a pol rokom a to vtedy, čo sa týka personálu bolo hrozné. TEraz boli novorodenecké aj gynekologické sestričky super. Asi sa nemám na čo sťažovať - ale zase ja som ani nemala žiadne problémy so sebou alebo s bábätkom. Jediné čo by som vyčítala sú staré sprchy a na záchode nám 2 dni nešlo svetlo 🙂 Inak ležala som na štandarde.

glumdolf
17. mar 2013

Ešte ma napadlo, že si určite zoberte viac plienok pre bábätko - totiž stalo sa že sme 2 dni nedostali plienky, lebo im došli. Bolo veľmi veľa pôrodov a dokonca sme mohli mať bábätká oblečené aj vo svojich vecičkách - lebo už neboli ani čisté vecičky.

nikitka444
17. mar 2013

@janka_k ahoj,áno v Ružinove..doktora redechu..Len ja chodím si poradne do súkromnej ambulancie jeho.Ale ano,v poradni..lebo moj osobný Gynekolog je Ľ.Janek a ten ma dovolenku ked rodim,a občas chodím k Redechovi,ten ho zastupuje a som s ním velmi spokojna..mladý,vecne pozitívne naladeny,presne vsetko vysvetli,ukludni,je proste úžasný..