Skúsenosti s pôrodníčkou Mudr. Provazníkovou na Kramároch

jajusa85
12. jan 2021

Ahojte, mate pls skusenosti niekto s mladou doktorkou porodnou pani provaznikovou? Dakujem 👍

basska_b
12. jan 2021

Mám. Mala službu v 2018, keď som tam rodila. Bola milá, ale postupu môjho pôrodu vôbec nepomohla. 3x ma kontrolovala len že na koľko som otvorená. Nakoniec zavolala staršieho kolegu, ktorý indikoval sekciu, lebo hlava nechcela zostúpiť. Prerušila mi vodu pri 4 cm (asi si myslela, že sa to urýchli) a to jej nejako neviem odpustiť. Musela som totiž kvôli tomu 6 hodín ležať, bála som sa hýbať, keď už bola prerušená voda. Bolo to totálne zbytočne a totálne zastarana metóda.
Ale opýtala sa, že či môže, a ja hlúpa neskúsena hovorím,že dobre 😢 ale dopadlo byto asi rovnako. Kramáre nikdy viac

jajusa85
autor
12. jan 2021

@basska_b och to si ma velmi nepotesila 🙈 mam na nu odporucanie od inej lekarky, ktora ide na matersku a nestiha ma odrodit. Tam teraz neviem ci mam ist k nej. Tym ze je mlada som nenasla ziadne hodnotenia nikde ako maju ostatni lekari.

pandorra
12. jan 2021

Ja som ju mala a bola som veľmi spokojná. Pani doktorka je veľmi príjemná a podľa mňa aj odborníčka vo svojej oblasti. Mne ihneď indikovala sekciu, ale čakali sme, nakoľko som chcela rodiť prirodzene, do ničoho ma netlačila To, že sa radí so starším a skúsenejším kolegom ja osobne hodnotím pozitívne. Viac hláv viac rozumu🙂 Jazvu po sekcii som mala ukážkovú a krásne sa mi zahojila. Ak budem mať ďalšie, určite by som ju opäť chcela. Ja ti ju môžem len odporučiť.

jajusa85
autor
12. jan 2021

@pandorra dakujem 🙂 kedy to bolo prosim?

pandorra
12. jan 2021

@jajusa85 tento rok v juli

jajusa85
autor
12. jan 2021

@pandorra dakujem za info 🙂

basska_b
12. jan 2021

@jajusa85 Jazva po sekcii to hej, to sa mi dobre hojilo. A aj to, že sa poradila s kolegom, to som vôbec nemyslela negatívne, práve keď sa jedná o sekciu, je lepšie, keď sa poradia viacerí. Mňa ta sekcia fakt sklamala a doktor, ktorý robí veľa sekcií, u mňa nemá moc dôveru. Aj toto je neprofesionálne v mojich očiach - indikovala sekciu a povedala "ale tak počkáme, keď chcete..." - na psychiku je to úplný malér 😨 Ale to je moj osobný názor a pocit. Ona ako človek je fajn, bola mi sympatická ako človek

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre