Skúsenosti s pôrodnicou Topoľčany: Výber lekára na pôrod?
hladala som v teme porod - porodnica topolcany a nenasla som nic okrem porodu do vody. ja o porod do vody zaujem nemam, ale mala by som o porodnicu. mozem si tam vraj vybrat lekara s ktorym budem mat konzultacie a odvedie mi porod. viete nieco viac? este raz , nejde mi o porod do vody.
@slimme počas pôrodu som ja už piť nemohla a práve vtedy mi tak príšerne vyschlo v ústach. bola som zúfalá, tak som sestričku poprosila nech mi namočí vreckovku a s ňou som si ovlažovala ústa.
no,takze dnes som neplanovane bola v TO nemocnici a MUDr. Kerekova tam stale je 🙂
ahojte. ja som rodila v TO 9.12. a sú tam všetci doktori, čo tam aj boli, takže všetko po starom 🙂 všetkým budúcim mamičkám držím palce, aby im všetko dobre dopadlo!
ahojte mamicky, ktore ste rodili v TO,chcem sa vas len spytat ci ste si museli doniest do porodnice aj zavinovacku, alebo vam v porodnici pozicali ??? nechcem brat zbytocne vela veci, aj tak toho treba dost a neviem kam to vsetko pomestim ked sa budem balit 😀
Caute baby,chcem sa spytat na ake cislo mam zavolat,alebo komu ked budem chciet ist na okuky do topolcian.A ci je tam stale primar Caradsky.
@katren ahoj prosim ta a ake vecicky pre babo si mam vziat .....ze ci vsetko co je napisane ...lebo som pocula ze len capicku,rukavicky,ponozky,a pripadne kosielky......ze oni davaju v topolcanoch vsetko okrem tohto co som pysala.....a tak neviem.....za odpoved vopred dakujem.....
@vbc22 ahoj, ja si chcem zaplatit nadstandard iba na VIP izbu (insie nic, ani Epi nechcem), VIP stoji myslim ze 33eur na noc (no nie som si na 100% ista). cennik za nadstandard sluzby som si pozerala na nastenke na gyn. oddeleni, ked som bola v TO na sono, ale tie ceny si uz nepamätam

ahojte,neviete nieco viac o vypovediach lekarov z TO porodnice?rodila ma dr. Kerekova a chcela som ist rodit k nej teraz 😒