icon

Skúsenosti s pôrodnicou Topoľčany: Výber lekára na pôrod?

melory
8. jan 2007

hladala som v teme porod - porodnica topolcany a nenasla som nic okrem porodu do vody. ja o porod do vody zaujem nemam, ale mala by som o porodnicu. mozem si tam vraj vybrat lekara s ktorym budem mat konzultacie a odvedie mi porod. viete nieco viac? este raz , nejde mi o porod do vody.

Strana
z187
majki81
17. mar 2019

@vanessb ja osobne som rodila pred tyzdnom a nemozem sa stazovat. Na prijme bol primar a 2 starsie sestricky . Slo to velmi rychlo dokonca sme s primarom hodili rozumnu rec pocas sitia 😊 ja TO porodnicu odporucam. Dostala som vsetko info ktore bolo treba

vanessb
22. mar 2019

@livia341 dokalicil ju caradsky primár ktorý je obvinený a má sedieť za mrežami ale taký doktor stale robí a podaktorí ktorí tam nemajú čo robiť

konulka20
1. feb 2022

@hors zdravim, prosim vas neviete mi povedat, v ktore dni byva na amb Dr Kerekova??

hors
1. feb 2022

@konulka20 dobrý den ,viete co vôbec ale keď sa opýtate na poradni kde má rizikové určite vám povedia .Ja som tam rodila 2002 ,2013 a 2016 takže to sú roky 🙂

konulka20
1. feb 2022

@hors dakujem

wawrita
1. feb 2022

@konulka20 neviem ale Kerekova je výborná voľba ! Je to top doktorka , rodila som pri nej a bol to skvely pôrod vdaka nej

sunshineboy
Odpoveď bola odstránená
sunshineboy
Odpoveď bola odstránená
sunshineboy
Odpoveď bola odstránená
sunshineboy
Odpoveď bola odstránená
konulka20
12. apr 2024

@sunshineboy strasne 😔😔

Strana