icon

Skúsenosti s pôrodnicou v Trnave.

bea97
30. mar 2020

Ahojte baby mate niektorá skúsenosti s pôrodnicou??

Strana
z2
lucinika
23. jún 2022

@lucia0211 áno, sekcia bola plánovaná, prišli sme spolu ráno,ja som bola na príjme. Bol so mnou aj v izbe kde ma pripravovali na zákrok. Potom čakal na chodbe na malú,vravel že cca 20min kým mu ju od začiatku operácie priniesli. Nie každý ti sadne, ale keď som povedala že som nervózna sestrička má na sále držala za ruku kým som nezaspala 😉. Po prebratí bolo fajn,na rozdiel od prvej operácie ktorú som mala . Vtedy som mala zimnicu, nedalo sa mi prebrať, horšie s artikulovala. Chvíľu trvá kým sa dostaneš do normálu. Potom som zvládla zavolať mužovi a mame len že som hore a v poriadku. Sekcia bolí, nebudem klamať. 12 hodín po operácii prídu sestričky a pomôžu ti aspoň sadnúť si, ideálne prejsť pár krokov. Na druhý deň ráno som už šla do sanitarom do sprchy po svojích. Prvé 3 dni sú náročné, potom sa to lepší. Čom skôr bolesť rozchodis tým ti bude lepšie 😊. Sestričky na šestonedelí boli fajn, pýtala som sa čo mi dávajú, aké vyšetrenia robia malej. Jedna mi tam nesadla ale čo už, každý sme iný a nie vždy máme dobré dni. Z mojej skúsenosti je Trnava fajn (v porovnaní s Nitrou, Topoľčanmi a Galantou).

lucia0211
23. jún 2022

@lucinika ja sa strešne bojím že sa neprebudim po celkovej anestézii 🙈

lucia0211
23. jún 2022

@lucinika a kedy ti priniesli ukázať prvý krát babetko a nechali ho aj už úplne s tebou?

lucinika
25. jún 2022

@lucia0211 to je iba taký hlúpy pocit no keď som sa zobudila mala som pocit že som iba na sekundu zavrela oči 😊. Malú som videla niekedy poobede a k večeru keď personál videl že už som ako tak v poriadku po narkoze.

meg_junova
13. sep 2022

@kate_cs ahoj, prosím ťa, akého doktora si mala zazmluvneneho prípadne pôrodnú asistentku?

kate_cs
13. sep 2022

@meg_junova ahoj, primár Dečkov. Je aj môj gynekológ. Prešla som si predtým s nim aj môj pôrodný plán, komunikovali sme jasne a vedel čo a ako chcem. PA si meno bohužiaľ nepamätám, bol to celkom zhon, lebo som mala rýchly pôrod, ale bola veľmi milá a celkovo všetci boli super.

meg_junova
13. sep 2022

@kate_cs a tu pa si mala automaticky pri pôrode alebo zazmluvnenu? A ten doktor Deckov ti dovolil rodiť v polohe, v akej si chcela prosím ťa? To je pre mňa asi najpodstatnejšia informácia.

kate_cs
13. sep 2022

@meg_junova PA som nemala zazmluvnenú. Prišla som do pôrodnice, že rodím, vyšetrili ma a potvrdili, že je to tu. Zavolala som zazmluvnenému doktorovi. Ten prišiel (fakt rýchlo) a išli sme na sálu. Tam nás už čakali a boli tam aj PA. A áno, mohla som rodiť v polohe v akej som chcela. Bola som na kolenách, dali mi pod ne aj takú podložku a ruka mi som sa podopierala o tú “kozu. PA ma hladila po chrbte, primár stál bokom a sledoval ma. Až na posledné zatlačenie som šla na kozu, lebo som to chcela ja a syn bol s nami. Hneď mi ho dali. Aj to som chcela, len ho jemne utreli a bol na mne.

meg_junova
13. sep 2022

@kate_cs vau, super, ďakujem veľmi pekne za info

kate_cs
13. sep 2022

@meg_junova nie je za čo, keby ste mali akékoľvek otázky, pýtajte sa. Rodila som síce v 2020 ale mala som naozaj pekný pôrod.

meg_junova
13. sep 2022

@kate_cs ďakujem 🙏 hlavne by som chcela rodiť v polohe v kľaku a nikde v Ba nedovolia. Myslíš, že by mi to ten primár Deckov dovolil? A ak áno, vieš mi nejako pomôcť, naviesť má, ako by som si ho mohla zazmluvniť? Veľmi som rada, že čítam takúto recenziu. Mne už sa o dva mesiace blíži deň D a začínam byť nervózna, že kde skončím. V Čechách ma odrádza to, že tam sú potom vybavovacky po pôrode. Trnavu mám relatívne blizko

plamienok22
10. júl 2023

@bea97 ahoj prosím ťa aj ja čakám dvojičky ako si dopadla

llucy_m
10. júl 2023

Ahojte, je tu niekto kto rodil nedávno v TT alebo sa v blízkej dobe chystá tu rodiť? Pomohli by nejaké aktuálne recenzie 🙂

Strana
z2