icon

Skúsenosti s pôrodnicou vo Zvolene? Zistite viac!

ada78
16. mar 2007

Ahojte. Rodili ste niektora vo ZV? Alebo nejaka vasa znama? Zaujima ma uplne vsetko o tejto porodnici. Dakujem. 🙂

Strana
z174
nanetkaaaa
14. okt 2024

@laurajana Ivan Taufer gynekolog v BB?Ďakujem

nataliaeliasova
10. apr 2026

Dobry den vsetkym! Volam sa Natalia a so vsetkymi zamestnancami gynekologickeho oddelenia mam len a len dobre skusenosti🙏 Lekary, aj sestricky boli zlate a ochotne. Podstupila som dlhsi pobyt (8 dni) a stihla ‘spoznat’ aj oddelenie pre novorodencov. Zamestnanci? Je ich malo, su prepracovani, vystresovani a vyslovene im neverim. Lekary podavali mylne informacie, sestricky vedeli byt pekne neprijemne. Chcela som kojit, no nedovolili mi vysadit lieky pokial to nepreberiem s mojim lekarom. Ano, tak velka nemocnica nema dostupnych vela zamna potrebnych konkretne zameranych lekarov. Moj syn dostaval umele mlieko a prve dni ho znasal dobre. Je to neskutocne pokojne dieta, kazdy mi ho chvalil. Na siesty den pobytu prisli komplikacie, rano mu mierne opuchli oci a pani doktorka vyhodnotila, ze to je bezne.. nastala priepustka, kde som potrebovala vybavit papiere z uradu. Bola som prec 2 hodiny a po mojom navrate sa opuch oci veelmi zhorsil a brusko sa nafuklo. Cely den som sa trapila a bola nervozna, pretoze maly zacal byt moc nepokojny a plakal ako o 106. Vecer som volala s ambulantnou doktorkou syna, ktora vysvetlila ze rozpad lieku v mojom mlieku je 15 hodin. Ja beriem liek pred spanim a tak som sa dostala k zaveru, ze syna mozem nakojit a tak som urobila. Pred tym som vsak poziadala o mimoriadnu vizitu, no pani doktorke novorodeneckej trval prichod neskutocne dlho. Maleho som nakrmila, on sa precistil a velmi rychlo odpuchol.. nabehla pani doktorka, dostala som chybne presviedcania v to, ako dlho sa moj liek nachadza v mlieku. Bola som prinutena podpisat paier, ze sa dojcenie preberam zodpovednost. Celu noc som syna sledovala, vsetko bolo v poriadku. Rano som pozorovala zrychlene dychanie, nastala ranna vizita pre syna a zobrali mi ho na novorodenecke oddelenie kde bol cely den aj noc. Velmi pekne dakujem jednej jedinej prijemnej sestricke, aku som tam zazila! Vypocula ma a vybavila mi, ze mozem odsavat moje mlieko a bude podavane synovi… kedze aj po mojom prebrati zodpovednosti a vyraznemu nesuhlasu mu bez mojho vedomia podavali znova umele mlieko. Vstavala som kazdu chvilu, aby som mlieko odsala a zaniesla synovi. Vysledky sa zlepsili, syna som dostala naspat, no nikdy nezabudnem na stresy a vycitky, ktore mi lekary spravili- ze je to moja chyba. Syn je stabilizovany a ja som velmi sklamana z neprijemneho pristupu takmer celeho oddelenia. Dufam, ze sa tam vspamataju, lekary sa naucia co vlastne robit, sestry prestanu robit pracu aka ich nebavi a prajem im len to dobre- viac oddychu a zamestnancov, lepsie financne ohodnotenie. Z novorodeneckeho oddelenia som velmi sklamana a dufam, ze ma tam uz nikdy nebudu musiet vidiet po tak neprijemnych dnoch sposobenych nimi ci uz mne, alebo synovi😕

Strana
z174